Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Norvecte Yasıyorum Ve Is Kurmak Istıyorum.

BaşlatannorwaylifeTarih15/09/2012 12:06:59Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Merhabalar norvecte yasiyorum ve kendi isimi kurmak istiyorum.ancak bir firmanin bayiligi yada temsilciligini ustlenebilrim.
restaurant yada doner isinden iyi anlarim bu konuda ortakligada acigim.Dunyanin en zengin ulkesinde girisimci birileri ile tanismak ve fikirlerini almak istiyorum.
herkese hayilrli kazanclar dilerim.
norwaylife /OSLO
Gano Excel

Yerleşim Norveç / OsloMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye10 yazı
türkiyeden ithal edebilcegınız bir ürün var mı?
komısyoncu olarakta calısabılırız.
talep toplayabılırsenız calısabılırız.
goren-gorentolga@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye5 yazı
slm ben izmirde yaşıyorum gıda ambalajı ve temizlik ürünleri başta olmak üzere bir çok ürün yelpazem var ana meslegim deri konfeksiyon üzerine ileri derecede ustabaşılık yaptım fakat ayaklarımdan bir rahatsızlık geçirdim onun için meslegimi yapmam zor oluyor aklımdan böyle bir sektör geçti ve uygulamaya geçtim 4 yıldır aynı adreste gıda ambalajı üzerine faliyetteyim fakat bu iş biraz para gerektiren bir iş yaklaşık 35,000tl veya 40,000 tl gibi daha da yükseltilebilir veya düşürüle bilir farlı düşüncelerim var bu iş üzerine imalat gibi vs fakat finasmanım yetersiz eger benim le görüşmek isterseniz tel:0 535 435 39 24 size yardımcı olmaya çalışırım ortaklıga pek sıcak bakmıyorum faka kesinlikle olmazda diyemiyorum mecburen karşılıklı fedakarlık ve dürüstlügü bir birimize kabul ettirebilersek oturulup konuşulur benim yorum yazma sebebim sadece size bir nebze fikirlerinize acizane yardımcı olmak saygılarımı sunarım işiniz rastgelsin inşallah...
esnaf

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Yeni Üye63 yazı

Norveç diyince aklıma gelen ilk şey Somon balığı. Türkiye'ye somon balığı ihraç edebilirsiniz. Ya da Türkiye'de balık restaurantı açabilirsiniz. Norveç'ten balık ithal edersiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye28 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - norwaylife
Merhabalar norvecte yasiyorum ve kendi isimi kurmak istiyorum.ancak bir firmanin bayiligi yada temsilciligini ustlenebilrim.
restaurant yada doner isinden iyi anlarim bu konuda ortakligada acigim.Dunyanin en zengin ulkesinde girisimci birileri ile tanismak ve fikirlerini almak istiyorum.
herkese hayilrli kazanclar dilerim.
norwaylife /OSLO

balıkçılık yapabilirsin bence. orda başka ne yapabilirsin ? elbette vardır iş imkanları. öyle bi soru soruyosun ki aklımızı kaçıracağız.. o diil de sen norveç e ne olarak gittin ? yani nası aldılar ? öle almıyolar kolay kolay..
Pilav isteriz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Grafiker
Yeni Üye18 yazı
bence en iyisi türkiye ile çalışacaksanız daoğal ürünler vs veya başka giysi veya yiyecek içecek ürünlerinin ithalatını yapabilirsiniz diye düşünüyorum. veya iyi paranız varsa türk kafesi tarzı bi yer eçebilirsiniz çevrenizde yoksa

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Yleti?im
Yeni Üye98 yazı
EŞOFMAN GÖNDEREBİLRİZ. TOPTAN SATIŞ YAPABİLİRSENİZ.

BÜYÜK BOY BAY BAYAN 4.50 TL - TAKIM 9.00 TL
GARSON BOT KIZ - ERKEK 4.00 TL TAKIM 8.00 TL
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye88 yazı
hei du selam norwaylife bende norvecde trondheimde 11 yil kaldim anson 2 yil once dondum suanda kirgizistanda yasiyorum benim gorusume gore orda yapilacak en iyi islerden birisi bay bayan giyimi uzerine tekstil butigi acmak kazandiracak sektor
MEHMET ALEMDAR

Yerleşim Kyrgyzistan / BiskekMeslek Ynsan kaynaklary
Yeni Üye37 yazı
Ben olsam norveçte tekstil işi yapardım çünkü zaten Türksün ve türkiye de üretilen ne varsa orada gidicek buradan alır orada satardım risk oranı daha az

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek