Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şemsiye Toptan Alıp Satmak

Başlatanserdart.Tarih19/09/2012 01:27:24Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar herkese
Koniks forumu uzunca bir süredir takip ediyorum.Girişimleriniz ve tecrübelerinizi paylaşmanız ben ve benim gibi birçok girişimci adayı arkadaşı cesaretlendirdiğine eminim.Üniversite öğrencisi olarak başka şehirden istanbula geliyorum bu sene ailemin durumundan dolayı fazla destek alamayacağım için çalışmam gerekli ve aklımda toptan şemsiye aldıkdan sonra üniversite yurtlarında şemsiye satma fikri var malum istanbul ilk yağmurunuda aldı.İşi kıvırabilirsem işlek ama rakibin fazla olmadığı daha doğrusu bu işleri tekel haline getirdiğini düşünen rakipler olmadan satmayı planlıyorum.Toptan alım yapmam için öncelikle 50 adet düşünüyorum.

Ürün fotoğrafları-Fiyat bilgisi-Adres ve Telefon bilgilerinizi mail olarak atarsanız gerekli incelemeleri yapıp inşallah çayınızı içmeye gelirim.

İlginiz için Teşekkürler
Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
(çalmak yerine çalışmak ilkemiz)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye49 yazı
in ş senin için hayırlı olur
ben yıllar önce yapmıştım konyada rekorumda bir günde 405 şemsiye idi ögrenciye satmayı düşündügün için karı düşük tutup sürümü arttırmalısın

Burdan sana şemsiye satmak için mesaj yazacaklarını sanmıyorum olaki yazılsada ikinci şahıs olur ki buda karın düşmesi demektir ist alacagın yer tahta kale veya istoçtur ama yok ben 50 deil de 1000-2000 adet alırım dersen urfa istanbuldan daha ucuz olur

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Yleti?imci
Yeni Üye3 yazı
turab42 teşekkür ederim tahtakale ve istoça bakıcam inşallah en yakın zamanda.Bende öyle düşünüyordum sonuçta şehir dışından gelen öğrenciler almak sorunda seyyardan 5e alacaklarına 4e ya da 3.5a verirsem hem arkadaşların işine gelir hemde sürümden kazanırım.
Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye55 yazı

Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.

Insallah yasam felsefen bu degildir sadece yazmis olmak icin yazmissindir diye düsünüyorum .

DOGRU OLAN HERYERDE KAZANIR.

Diye beylik bir söz ettikten sonra lise yillarimdaki kendi tecrübemi aktarmak isterim.

Semsiye isi ile belki sezon icerisinde denenip para kazanilabilir. Fakat sen hazir müsteri potansiyelinin icerisindesin. Okulda sana lazim olan tüm kirtasiye cesitleri arkadaslarinada gerekli olacaktir. Ben kalem ucu gibi devamli lazim olan (0,5-0,7 gibi) seyleri tenefüslerde baska siniflarada gidip okul kantininden cok daha ucuza satiyor güzelde para kazaniyordum. Önemli olan hocalara yakalanmamak ;-). Bilmiyorum okudugun dal ile ilgili özel gerecler varsa bunlari ön siparis alarakda satabilirsin. Allah hayirli isler versin. Unutma disarida toplanacak seni bekleyen bir sürü para var :-)
dürüst olmayan cok ama bir kere , dürüst olan az ama herzaman kazanir

Yerleşim ALMANYA / SerrigMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Mustafa bey yanlış anlamakta tamamen haklısınız.Bu söz yanlış işler yapmış ünlü bir adamın sözüdür.Ben daha çok çalmak yerine çalışmak üzerine düşünüyorum.Bu arada sözün sahibi Al Caponedur.Eleştirileriniz oldukça motive edici daha da cesaretlendiriyor insanı çok teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci