Koniks forumu uzunca bir süredir takip ediyorum.Girişimleriniz ve tecrübelerinizi paylaşmanız ben ve benim gibi birçok girişimci adayı arkadaşı cesaretlendirdiğine eminim.Üniversite öğrencisi olarak başka şehirden istanbula geliyorum bu sene ailemin durumundan dolayı fazla destek alamayacağım için çalışmam gerekli ve aklımda toptan şemsiye aldıkdan sonra üniversite yurtlarında şemsiye satma fikri var malum istanbul ilk yağmurunuda aldı.İşi kıvırabilirsem işlek ama rakibin fazla olmadığı daha doğrusu bu işleri tekel haline getirdiğini düşünen rakipler olmadan satmayı planlıyorum.Toptan alım yapmam için öncelikle 50 adet düşünüyorum.
Ürün fotoğrafları-Fiyat bilgisi-Adres ve Telefon bilgilerinizi mail olarak atarsanız gerekli incelemeleri yapıp inşallah çayınızı içmeye gelirim.
İlginiz için Teşekkürler
Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim. Al Capone
(çalmak yerine çalışmak ilkemiz)
(çalmak yerine çalışmak ilkemiz)