İŞ şu : Bitkisel Sağlık ürünleri. Yani alternatif tıp
Biliyosunuz ki sonzamanda insanların Hepsi demeyelim bir çoğu alternatif tıbba yönelmiş durumda.Benim düşüncemde bu Sektöre yönelik bir iş yeri açmak.
Kafamdaki iş su bir ofis tutacam ve ofise mal almak için 10.000tl gibi bir şey istiyorlar yani tüm bitkisel çaylar droglar yani kapsül tablet macun falan filan... ama bu iş yeri aktar gibi olmayacak muayenehane gibi yani hasta gelecek uzman arkadaş onunla görüşecek hastalıkları neyse hastalığına yönelik ilacı da demeyelim yasak bitkisel ürünleri ürünleri verilecek.Böyle bir ofis yada daire katıda olabilir böyle bir yer için işle bir caddeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Reklam içinde el broşürleri açacağım ilin gazete reklamı web sayfalarına reklam radyolara reklamlar verilecek ve insanlara duyurulacak suan iş yeri olmadan başladım aslında ufaktan öncelikle annem kan için bitkisel hap kullandı annem 10 yıldır kan eksikliği var.Hemoglobin (HGB) değerleri çok düşüktü nekadar kan iğnesi yediğini nekadar kan hapı içtiğini bir o bilir.Kullandı ve Hemoglobin değeri annemin 10 yıldır Görmediği 14 ü gördü.Ve bundan sonra komşudur teyzedir yok teyzemin komşusudur derken ufak tefek satışlarım oluyor.
Fakat ben bunu bir iş yeri açarak dahada büyütüp genişletmek istiyorum.
Ayrıca suan bu sektördeyim isim vermeyeceğim bir Herbalsit Dr. un yanındayım Adam 2005 te şirketi kurmuş
Tekbaşına yıl 2012 suan uyduda 5 tv kanalı ve yanında suan yazın 250 kış mevsiminde 500 kişi çalısıyor ve bir Dr. Oda hastaların hiçbirisi ile görüşmüyor buda demek oluyor ki sıradan herkes bu işi yapıyor.Yani burda ürünleri veren yazen kişiler uzman adı altında aslında hiçbir vasfı ve hiçbir bilgisi yok olmasıda gerekmiyor çünki buraya gelen hastalar aslında modern tıbta tedavi olmuş fakat çözük bulamayan yada bitkissel destek almak isteyenler onun içindirki gelenin ne hastasıolduğu belli verilecek ürünün ne olduğu belli kan hastası ise kan destek seti dedikleri birkeç üründen oluşan set verilir böbrek hastası ise böbrek destek seti verilir.
Beni asıl endişelendiren iş yerini açacam bir Konuşması düzgün ikna kabiliyeti yüksek tuttuğunu koparan birisini alacam ama ben yine kendi işime devam edecem açaceğım iş yerinin sadece açılmasını ve oranın tantımı ve reklamı için çaba sarfedecem ve organizasyonu sağlayacağım.Ben işimi bırakırsam olmaz neden çünki suan en fazla harcayabileceğim 15-20 bin gibi bir para onuda işi kurarken 10.000 mal 10.000 de kıyıda tutmayı planlıyorum çünki belki 5-6 ay işlemeyebilir ve benim çalışanın ve ofisin masraflarını karşılamam gerekebilir ayrıca işimede devam etmeliyim ki kazandığım paranın ayda 1.500 ünü bu işe ayırmalıyım 10.00 kıyıdaki paraya dokunmamak için ki ne olur ne olmaz işten çıkarılırım flaan filan Aile annem ticaret konusunda tecrübeli destek oluyor bende arada gider gözkulak olurum diyor fakat babam ise öğretmen bilirsiniz memur kafa ben etliye sütlüye karısmam ne haliniz varsa görün diyor.Durum bundan ibaret Ama açacam her ne pahasına olursa olsun He bu arada 1 yıl para beklemiyorum kendini dükkan masraflarını çıkarsın bişey istemiyorum sonrasında geliştiririm onu.Ayrıca yakın zamanda inanıyorum almanya hollanda gibi ülkelerde olduğu gibi bizdede dr. lar bitkisel ürün yazacaklar reçete ile o zaman içte dahada mantıklı bir iş yapmış olabilirim.Suan ecz. %80 hatta %100 'ünde bitkisel ürün reyonları var.ÇÜNKİ İNSANLAR GÜNDEN GÜNE MODERN TIPTAN KOMAMAKLA BİTKİSEL GIDA TAKVİYELERİNİN FAYDASININ FARKINDA ÇÜNKİ BU ÜRÜNLER BİRER ELMA PORTAKAL GİBİ BİTKİ.günde bulunduğum merkeze 100 lerce insan geliyor.İran Azerbeycan Türkmenistan almanya avustralya daha neler neler ve fayada gören binlerce insan var onun için bu yönüde çok güzel düşünsenize sizin sayenizde birileri mutlu oluyor hastalığından kurtuluyor.He Ayrıca yazmayıda Unutum Karmarjıda iyi Hatta bu konuda Toptan vermem için anlaştığım firma Daha Kagıt üstünde imza atmadık ama bana bölgenin toptan işinide verecekler ben bir nabız yoklamak için Ecz. ve Aktarlara girrim 15 yakın Suan ufak ufak mal veriyorum fakat suan bir dükkanı çevirecek mal veremiyorum onlarada yani toptan kısmınıda geliştirmeliyim.
Herkese Saygılar.Çok UZUN OLDU KUSURA BAKMAYIN.HESEYİ ANLATMAK İSTEDİM.