Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mobilya Taşıma Sorunu

BaşlatannedenolmasinTarih16/09/2012 18:03:04Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar,

Aklımda beni çok mutlu edecek bir iş var fakat büyük mobilyalar için taşıma sorunu beynimi yiyip duruyor. Her şehre kendi imkanlarımla nakliyat yapamam, eh insanlar da başka şehirlerden böyle bir ürünü (masa, sandalye) satın almazlar diye düşünüyorum.

Var mıdır bir yolu, nasıldır?

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye109 yazı
Türkiyenin her yerine ürün göndermek için kargo şirketi kurmaya gerek yok zaten bunu yapan bir çok firma var . İnternet üzerinden kargo firmalarını araştırmanızı öneririm. Mng , Aras , Yurtiçi , ups , surat vs.. her hangi bir kargoyla firma olarak anlaşma yaparsınız o kargonun üye işyerisi olursunuz normal bir kargo kullanıcısı gibi bir fiyatlandırma olmaz çok daha uyguna ürün gönderebilirsiniz. Hatta bazı kargo şirketleri göndereceğiniz ürünü belirteceğiniz adresten gelip alıyorlar bile.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye5 yazı
Kargo şirketleriyle anlaşma yapıldığını biliyorum ama benim satacağım şeyler biraz büyük olduğu için kabul ederler mi bilemedim.

Sağolun ama, soracağım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ö?renci
Üye170 yazı

kardeşim mobilya taşıma işi, nakliyatçılıkta ayrı bir yeri vardır. herkes mobilya taşımak istemez. sana bu konuda yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
mobilya ürünleri kargoyla gönderilmez. çünkü kargo, mobilyayı bir türlü sağlam olarak alıcıya teslim etmez ve yaptığınız masrafa birlikte ürün size geri döner. onun için sağlam bir nakliye firmasıyla anlaşmanız gerekir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye43 yazı
arkadaşım ben mobilyacıyım,eger mng aras vs bu tarz kargo şirketleriyle taşıkrsan nakliye pahalıya gelir,şöyle bir çözüm bulunmuştu mesela modokoda veya maskoda ismi duyulmamış nakliye şirketleri var bunlar senden benden sagdan soldan toplarlar malı mesela kamyon antalyaya gidecek seninde malın o yol güzegahında o malı bırakırlar zaten bütün büyük şehirlere arabaları vardır,2.seçenekde mesela sen bir şehre mal yolluyacaksın ama o şeyre düzenli nakliye yok buseferde o şehirden istanbula kamyonlar geliyor ( sen şu anda istanbuldasın diye hesap ediyorum ) gelen kamyon geri dönecek sen taşımacık yapan veya gümrüklerden bu kamyonlarla anlaşacaksın seninde malını ***ürecek bi fiyat karşılıgında,ben sürekli konyaya mal yolluyordum bir firmada sürekli konyaya demir borular yolluyordu demir boruların üstüne iyice saglam şekilde paketleyip koltukları koyup yollardık hiçbir sıkıntıda çekmedik iyice saglam bir şekilde paketlenirse sıkıntı olmuyor,
üsküdar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye8 yazı
Ambar şirketleri var kargodan daha ucuz eger izmir ise ege ulaşım ve nak kargo var..
www.elektronikesigara.net www.isrehberi.org

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk