Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Hatay'da İş

BaşlatanşükrüşTarih10/04/2008 19:22:20Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Hatay'da bir iş kurmayı düşünüyorum, nasıl bir is kurabilirim?

tesekkürler
şükrü şanlı

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye69 yazı
hatayda mobilya, ayakkabı sektörü var . bunları suriye gibi arap ülkelerine satabilirsin

Yerleşim TürkiyeMeslek Grafiker
Üye216 yazı
Daha ne iş yapacagınıza karar vermediniz ama iş mi kurmak istiyorunuz Neden iflas etmek için mi önce ne iş yapacagınıza karar verin sonra plan yapın derim
Sizlerin daha varlıklı olmanız için işletmeniz den daha fazla kar sağlamanıza doğru yatırım yapmanıza yardım ediyorum

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye35 yazı

Sayın bey efendi, otomotiv sektöründe ar-ge projesi ve prototipi tamamlanmış,oldukça rantabıl,patentli bir projenin üretimi için iş birliğine ihtiyacım var. Saygılar.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Elektrik / Elektronik
Yeni Üye7 yazı
Fiba Holding'e bağlı Cerean Enerji'ye elektrik abonesi kazandırmak için GPN ile bayilik alın. 24 ay boyunca her faturadan prim kazanın. Sadece 3 ay sonunda aylık min.3000-8000 tl arası kazanç sizi bekliyor. Onbinlerce lira kazanın. Detaylı bilgi için iletişim bilgilerim aşağıda. Türkiye nin neresinde olursanız olun bayii olabilirsiniz.

Belli bir çevreye ya da özgüvene sahipseniz, hem elektrik kullanıcılarına %10 daha ucuz elektrik güvencesi veriyoruz hemde size kazanç kapısı açıyoruz.

Detaylı sunum ve bilgilendirme talep edenlere gönderilecektir.

Bayilik Başvurusu için www.gpn.com.tr/4312595

havale ve kredi kartına taksit imkanı da var
Özgür Yalaz
533 439 76 20
507 027 21 17
ozgur-yalaz@gpn.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Serbest meslek