Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

4+4+4 Sisteminde Serbest Etkinlik

BaşlatanKARYA15Tarih09/09/2012 11:44:41Yorum7

İlk mesaj
Üye644 yazı
YENİ ÖĞRETİM SİSTEMİNDEKİ SERBEST ETKİNLİK SAATLERİNİN OKULLARDA ARTIRILDIĞINI ÖĞRENMİŞ BULUNMKATAYIZ,BU ETKİNLİK SAATLERİNDE ÖĞRENCİLERE YAPBOZ ,TAK YAPIŞTIR TARZI ÜRÜNLERLE ÇOCUKLARIN ZİHİNSEL GELİŞİMLERİ AÇISINDAN FAYDALI OLABİLECEK ÜRÜNLER HAKKINDA AYRICA, BİZLEREDE OKULLARDA PARA KAZANDIRABİLECEK NELER YAPILABİLİR,FARKLI FİKİRLERİ OLAN ARKADAŞLARIMIZDAN YORUMLARINI BEKLİYORUM

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye644 yazı
fikir verecek yokmu arkadaşlar

Üye644 yazı
GÜNCEL

Üye138 yazı

o zaman ben de aldığım bir duyumu sizinle paylaşayım. talim ve terbiye kurulu ilköğretim okullarındaki serbest etkinlik dersini işlemeyi velinin tercihine bırakmış. yani özellikle son dersler olan serbest etkinlik saatlerinde okulların veliye imzalattıığı dilekçeyle veli bu dersi işlemeden öğrencisini okuldan alabilecek. yani o gün serbest ders yapmayacak.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye72 yazı
bende birçok velinin kendimde dahil çocuğumun böyle bir uygulamaya katılmasını istemem.
genelde birçok veli ,etütler kaldırıldıktan sonra özel dershanelere yada ingilizce kurslarına göndererek bu boş zamanlarını değerlendiriyor.Tabi bu uygulamanın zorunlu devam ettiği okullarda bahsettiğiniz etkinliklere yönelik ürünler düşünülebilir.
hangi sınıflarda (1.sınıf-2.sınıf vb ) hangi tür etkinlikler ders planında geçiyor,bunları tespit edip ona göre araştırma yapmak daha kolay olur diye diye düşünüyorum.Benim cücü daha anasınıfında olduğundan ileriki sınıflar hakkında net bi bilgim yok:)
kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye644 yazı
GÜNCEL

Üye628 yazı
Güzel kardeşim sanki bu sorunun cevabını en iyi, bu 4+4+4 sistemini icat edenler verebilirler, zira bu sistemin getirilerini en iyi onlar bilir, bende merak edip sürekli yorumları kontrol etmeye çalışıyorum, kesinlikle eminimki bundan ciddi anlamda getirisi olan işler çıkabilir, ama tabi çevre lazım torpil lazım v.s bunları öğrenmek için.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye644 yazı
güzel işler henüz fikir olarak verilmedi,inşallah iyi fikirler çıkar