Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Rusya' Da Ne Satabilirim?

BaşlatanfiratesenTarih04/09/2012 02:03:25Yorum26

İlk mesaj
Yeni Üye80 yazı
Merhabalar,

Yaklasik 5 yildir Rusya' da yasiyorum. Muhendisim, bir suredir ticaretle ugrasiyordum, ailevi sebeplerden birkac ayligina Turkiye' ye geldim ,buradaki islerim bozuldu. Yeni urun arayisindayim. Fikir ve gorusleriniz bana cok yardimci olacak.

Simdi orada ne talep ediliyor ne satiliyor ona gore bak diyenleriniz olabilir. Emin olun Turkiye' de iyi satan urunlerin cogu burada da satilir. Dolayisiyla sizlerin gorusleri cok onemli, yorum yapanlara simdiden tesekkurler.

Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yerleşim Rusya Federasyonu / St PetersburgMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
26 yorum
Üye110 yazı
merhaba lar arkadaşım bende rusya da yasıyorum tekstil işi ile meşgulum aynı zaman da kalem çay rusya distribitör üyüm ilgilenir isen bulunduğun şehirde sana bayilik verebilirim oldukça ilginç ve kaliteli ürün çok güzel pazarı var düşünür isen tel im +79205927294

Yerleşim Rusya Federasyonu / BelgorodMeslek Tekstil
Yeni Üye39 yazı
EĞER KOT PANTOLON İSTERSENİZ YARDIMCI OLABİLİRM.
zgeniş

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Yeni Üye14 yazı

www.ekodek.com.tr üretici firmayız rusya ya ürünlerimizi satmak isteriz cok guzel bır ıs rusyada arastırmanızı ısterız saygılarımla eger dusunursenız gereklı bılgılerı de maıl yoluyla sıze ulastırabılırız gerı donus yaparsanız ozelden yazabılırsınız

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye14 yazı
ayrıca bu ısı orda yapanları bulabılırsenız sıze bır nebze yol gosterırıler

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Sanayici
Yeni Üye80 yazı
fikirleriniz icin cok tesekkurler. Tekstil dusunmuyorum, zira oldukca rekabet var o alanda.
diger konularla ilgili donus yapacagim

Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye23 yazı
alüminyum küpeste korkuluk isi yapmayı düsünüyorum rusyada düsünürsen beraber yapabiliriz.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye63 yazı
ARKADAŞLAR BENDE YAKINDA ABHAZYA YA GİDECEGİM.....VE ORDA PAZAR ARAŞTIRMASI YAPACAGIM ÜRÜNLERİNE BURDA PAZAR ARAMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR VAR İSE İLETİŞİME GEÇELİM.
imexpaz@gmail.com
yaşar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye80 yazı
yorumun icin tesekkurler imex.
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye80 yazı
Konu gunceldir
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye12 yazı
fırat bey
bende senin gibi işimi kaybettim kalktım geldim ukraynaya. allah sabır versin. kimsenin başına vermesin. ben ufak ufak toparlamaya başladım. türkiyeden mal getirmeyi denedim ama yüzerek karadenizi geçmek daha kolay. aracılık işleri yapmaya başladım. çevremi ve interneti kullanarak. hergün heryere saldırdım. şu aralar türkiyeye orta çaplarda ceviz,ayçekirdeği ve soya fasulyesi gönderiyorum. kömür ve kereste işini araştırıyorum şimdi. rus kömürüne talep çok. özellikle sera bölgelerinde. istersen arada bir görüşelim.ben darbe yedigim için garanticiyim biraz. para bir yana mal bir yana. şimdilik orta düzeyde kazanıyorum. oradaki borçlarımı bitirdimmi benden kralı yok.

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Serbest meslek
Üye550 yazı
sayın dırkuyt

turkıye teslımı komur ton fıyatını arastırırsanız burada seralara cok gıdıyor.çiçekçilere cok gıdıyor.

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Gyda
Yeni Üye80 yazı
Dirkkuyt yaziniz bana moral verdi, tesekkur ederim. Evet arada bir goruselim, gorus alisverisi her zaman faydalidir.
Komure bir bakayim. Cinsi belli mi bu komurun? ozelden yazisalim
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye12 yazı
sayın varnalı
. ben şu anda araştırma içindeyim. 3-5 gün irana gidicem. dönüşte size bilgi veririm.hala araştırma içinde oldugum için sizi yanıltmak istemem.

Yerleşim Ukrayna / PoltavaMeslek Serbest meslek
Yeni Üye80 yazı
gunceldir
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye98 yazı
Fitratesen kardeş sana direk te mail attım burdan da yazayım fiyatlarımız rekabetçi ve kaliteli Rusya en çok dışıarıya mal sattığıız ülke

ekmek yiyebileceğin bir ürün Eşofman

1983 yılından bu yana İstanbul Zeytinburnunda İki İplik melaşlı yüksek kalitede şardonlu Bay-Bayan - Çocuk Eşofman Tek - Takım imalat
ve Toptan Satış üzerine , Türkiyenin her bölgesi her yöresi başta olmak üzere yurtdışında Yunanistan, Rusya, Azerbaycan, Polonya ,Gürcistan, Irak , Libya,Cezayir, Katar'a ihracatımız mevcut

Yeni Sezon rekabetçi fiyatlarımız ilginizi çektiği takdirde aşağıdaki gibi bilgilerinize sunulmuştur

Büyük Boy Eşofman altı : 4.40 TL ( BAY-BAYAN )
Büyük Boy Eşofman Takımı : 8.80 TL ( BAY , BAYAN)

Garson Boy Eşofman Altı : 3.75 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Garson Boy Eşofman Takımı : 7.50 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Çocuk Boy Eşofman Altı : 2.80 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )
Çocuk Boy Eşofman Takımı : 5.60 TL ( KIZ VE ERKEK ÇOCUĞU )

Baskı ve Nakış çeşitlerimiz mevcuttur.

Renklerimiz ; Gri,Füme,Antrasit,İndigo , Siyah, Lacivert

5 Telsiz Mh. Şehit Er Faruk Sevim Sk.
(105 Sk.) No:33 Zeytinburnu / İSTANBUL
GSM : 0544 692 60 40
TEL & FAKS : (0212) 416 68 34
WEB : www.bayarcollection.com
E-MAİL : bayarcollection@hotmail.com
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye80 yazı
bayarcollection oneriniz icin tesekkur ederim. Acikcasi rekabetin cok yogun oldugu bir alan tekstil, su an icin dusunmuyorum ama Istanbula geldigimde size ugrayacagim.
Firat ESEN
+7 950 229 10 77

Yeni Üye98 yazı
hayırlısı o zamanz muhakak bekleriz çayımızı içmeye

kolay gelsin
Bayar Collection

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye13 yazı
Bende rusyada ikamet ediyorum ne ticaret yapmak istiyorum. Neler olabilir. Yorumlarinizi bekliyorum

Yerleşim Rusya Federasyonu / RostovMeslek Ticaret
Yeni Üye66 yazı
iyigünler fıratbey ben krepon kağıdı üretiyorum çiçekçilerin kullandıklarından
sizden bu işi bi raştırın derim çünkü rusyada çiçekçi sektyörü çok canlıymış
iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ymalat
Yeni Üye40 yazı
Bu fiyatlar dogru ise calısalım esofmanda.Haberleselim. tabı kaliteyi görmemiz lazım.İyi çalışmalar

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
Rusyada kendi işini kuran abilerim arkadaslarım, üniversiteyi rusyada okudumve suan ıs arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim

Yerleşim Türkiye
Üye134 yazı
Arkadaşlar, Rusyaya kendi üretimimiz olan termoform makinası satışı için orada yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum.
Rusya bu tip makinaları genelde Türkiyeden alıyor fakat direk alım yerine Rusya da bulunan birinin aracı olmasını istiyor,
eğer bu şekilde bağlantılarınız varsa benimle irtibata geçebilirsiniz. imdatbesikci@gmail.com

Romanya için yaptığımız makina facebook linki (resimleri) aşağıdadır.

https://www.facebook.com/imdatbesikci/posts/10155681889149055

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
Bayan giyim üzerine toptan satış instagram adresimiz toptan_modern_giyim dm atmaniz yeterli veya 0541 825 83 61 whatsapp ulaşabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis