Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İstifa Edip 40-50 Bin Tl Ye İş Kurmak . ?

BaşlatansuleymancanTarih21/05/2014 22:06:51Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye15 yazı
Arkadaşlar merhaba,

Şuan özel sektörde bir firmada sistem teknikeri olarak çalışmaktayım bilişim üzerine . alacak haklarımı alamadıgım için ve çok bunaldıgım için istifa etmeyi düşünüyorum .

Elimizde 40-50 bin civarı para var . Babamın çalıştıgı yer kapandı işten çıkardılar onun tazminatı bu .bi iş kurmaak istiyoruz ama bir fikrimiz yok .Ankarada yasıyorum .her türlü iş fikrine açıgım .
saygılar ...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Yeni Üye68 yazı
40 50binTL neler yapılmaz ki,
ama benim kafamda olan, kadıköyde kadı lokantası diye bir yer var. sorup araştırın

1 çorba 1.25 kuruş
çeyrek ekmek 0.25kuruş
vs gidiyor.

yani anlayacağınız öğle saatlerinde bir çok lokantadan daha çok müşteri geliyor.
çünkü esnaf lokantası.
bu tarzda ve mantalite de bir yer ankara nın kobi tarzı işletmelerin olduğu bir yerde güzel iş yapar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye122 yazı
Süleyman bey ankara'da biliyorsunuz iyi bir yerde dükkan bulmak çok zor bulunsa bile kirasıydı depozitosuydu emlakçısıydı çok para gider bunlar önemli değil diyorsanız franchise alabilirsiniz yada kendi çalıştığınız sektörde kendiniz o işle ilgili bir yatırım yapabilirsiniz nacizane fikrim saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye20 yazı

Bence koy yerinde bir guvenilir adam bul ve 60-100 tane saanen kecisi al onlara normal bir gecelik yerde yap simdilik.o adamada aylik maasini ver iyi baksin.1-2 yila iyi para kazandirir sana inan.o paraya en iyi yapilacak sey bu abicim kim ne derse desin..hem risk alma durumunda az olur.yinede kendin bak.ama ogrenmen arastirman gerek bu isi
. Iyi sanslar
Turkish son

Yerleşim Azerbaycan / QebeleMeslek Ö?retmen
Yeni Üye20 yazı
LiderForeksi diyor arkadas herhal ;)
Turkish son

Yeni Üye31 yazı
yok hayir forexle isim olmaz baska birsey bu
umuttatar

Yerleşim Fransa / BordeauxMeslek Ö?retmen
Yeni Üye20 yazı
Nedir peki ? Bana ogretebilirmisin? Foreks gibi degilse eger
Turkish son

Yeni Üye20 yazı
Ozel msj yazarmisin rica etsem arkadasim
Turkish son

Yeni Üye34 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - utatar
100TL SERMAYE ILE HAYATINI DEGISTIRMEK VE ZENGIN OLMAK ISTERMISIN? umuttatar_1984@hotmail.com

bu ne ya ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Turizm
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - utatar
100TL SERMAYE ILE HAYATINI DEGISTIRMEK VE ZENGIN OLMAK ISTERMISIN? umuttatar_1984@hotmail.com

düzinesi 1 tl olan adi mi adi çoraplardan alıp oto sanayi sitelerinde 10 tanesi 2 tl den satmak. neden oto sanayi sitesi? çorabın en çok kirlendiği yerdir de o sebepten. yapmanız gereken 2 tl nin 10 tane çorap için pekte para etmediğini sabah giyilip akşam atılsa bile kârlı bir iş olduğunu anlatabilmek. günde 100 iş yapsanız 1 liradan aldığınız çorapları 2 liraya satarak günde 100 lira kazanabilirsiniz. tabi zengin olmak dedik ya başta bir uyanıklık yaptık. 1 düzinesini 1 tl' ye almıştık fakat 1 destesini kullandık. her parti maldan artan 2şer çoraptan da 100 parti maldan bize arta kalan 200 çorap olacaktır. bunları da 10 tanesini 2 liraya satarsak maliyeti de olmayacağından direk kârımıza geçecektir yani size 40 lira daha.. toplamda 140 lira. aldığınız çoraplardan verdiğiniz fireler, öğlen yemeğiniz ve yol parasını da çıkartırsak ve o gün işlerinde çok iyi gitmediğini varsayarsak 100 lira net kâr ile ayrılabiliriz. :) :) :) :) :)
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye20 yazı
O coraplardan bana gonderebilirmisin? Azerbaycana?toptan alirim burda satarim.bana yazabilirmisin dostum? Xeyal-10@bk.ru
Turkish son

Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - xeyal555
O coraplardan bana gonderebilirmisin? Azerbaycana?toptan alirim burda satarim.bana yazabilirmisin dostum? Xeyal-10@bk.ru

utatar arkadaşın reklamına biraz espirili yaklaşayım dedim :) :) fakat hemen alıcılar çıkmış.

"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Üye342 yazı
selam arkadasım yurd dısına ıhracat ve yurd dısında ıs yapmayı dusunursen ortak sen ne koyarsan ben de aynını ve daha fazlasını koymak kaydıyla calısabılırız yad a ortaklık yapabılırız skypem eko.trans1
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye71 yazı
Merhaba;
Makine ve Uluslararası Kaynak mühendisiyim. İnşaatlarda kullanılan tuğla ve beton gibi yüzeylere doğrudan yapılan alçı veya sıva uygulamalarında köşelerin dikliğini sağlamak ve darbelere karşı dayanımı arttırmak amacıyla kullanılan galvaniz profillerin üretimini yapmaktayım. Şirketimin üretim potansiyeli yüksek. Ürünümün ihracatını yapmak istiyorum.

info@kraftmetprofil.com
kraftmetprofil@outlook.com
+90553 295 78 59

Yerleşim Türkiye / Kahramanmara?Meslek Mühendis
Üye109 yazı
50 binle üretim olmaz...cebinde paran sahip çık. Ortak olma ..O elindekinden de olursun bulunduğun bölgede al sat yap.

Yerleşim Türkiye / ZonguldakMeslek Mühendis