Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

T-shirt Üretimi

BaşlatancruenTarih19/08/2012 22:20:18Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye7 yazı
Kendi tasarladığım t-shirtleri, markaların ürettikleri t-shirtlerin kumaş ve baskı kalitesinde ürettirip satmak istiyorum. Bu tarz baskı yapan firmalar nereleridir ? Bu işi önceden yapan varsa zorlukları nedir? Bilgi verirseniz sevinirim. İleride markalaşabilecek kadar kaliteli bir iş çıkarmak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye68 yazı
ornek vermek gerekirse turkiye'de bunu yapan ve takdir ettigim kaft var incelenebilir www.kaft.co. yurtdisindan incelemek isterseniz threadless,design by humans ve lafraise.com bu isi iyi yapan firmalardan sen daha cok tekstil yonunden sormussun o konuda pek bilgim olmadigindan sadece tutan konseptleri onerebiliyorum

tabii bu olayda konsept cok onemli incelerseniz sizin icin iyi olabilir,aklima geldikce yazacagim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye7 yazı
Evet bende bu firmaların benzeri bir çalışmada bulunmak istiyorum fakat bunun için nerelerle çalışılır bilmiyorum. Kaliteli bir t-shirt ve kaliteli bir baskı için İstanbul içinde nerelerle görüşebilirim ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye68 yazı

Sayın Cruen tasarımlarınız hazır mı ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye7 yazı
Şuan için bir kaç tasarım hazırda bekliyor.

Aficgiyim, sitenizi inceliyorum.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye20 yazı
bu konuyla ilgili size yardımcı olabiliriz firma olarak avrupaya ve iç piyasaya çalışan, adanada entegre tesis sahibiyim türkiyede ve avrupadaki müşterilerimize bu şekilde özel sipariş üzeri çalışıyoruz. aynı zamanda kendi ürettiğim ve şuanda trend olan kendi tasarımcılarımın çizdiği ürünleri üretip, perakende sektöründe satan da bir mağaza sahibiyim .size bu konuda yardımcı olup vizyononuzu açabiliririz önemli olan sermayeniz ve bütçeniz.iletişim. evren2713@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil