Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Baskı Makinası İle Tshirt, Polar Basma

Başlatanumitkaragoz1988Tarih06/07/2013 01:01:12Yorum7

İlk mesaj
arkadaşlar bi baskı makinesi alıp tekstile atılmak istiyorum. tshirt polar gibi giysilerin üzerine resimli yazılı baskı yaparak ek iş kurmak istiyorum. bu iş sizce ne kadar tutar. genç çevrem çok. çevremce futbol taraftar grupları, araba tuningciler, rockcılar çok yani gençlik çevrem çok fazla. örnek olarak ucuza aldığım boş bir tshirt üzerine yukarda saydığım kitleye göre tshirt e baskı yaparak bunu satabilirim.
ama ne kadar mantıklı bir iş. bu iş hakkında veya tekstille uğraşan varsa az çok bilgisi olan bilgilerini benimle paylaşırsa sevinicem

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
merhaba bende o isi arastiriyorum simdi
ama avm de bir standa aninda hazirlamayi dusunuyorum bole bir sey mumkunmu konu hakinda bilgisi olan varsa bilgilendirirse memnun oluruz
umitkaragoz1988 bol kazanclarr
elegez

Yerleşim Türkiye / YgdirMeslek Di?er
Merhabalar benimle iletişime gecerseniz bu konuda fikirlerimi paylaşırım.
olmazsa bu işi yapan baskıcıyla tanıştırırım.
en azından makinaya para yatırımı yapmadanda bu işi sürekli hale getirbilirsiniz.
makina ve artı satış zor oluyor.
www.alatextile.com
volkan yavuz
0 532 404 9898

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam

başlangıç olarak fason baskı yapan atölyeleri dene,ikitelli,beylikdüzü,merter, güngören, 4.levent çevrelerinde epeyce bulursun...başarılar...,
dünyaköy'lü mahlukus

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Bilgisi olan yokmu daha
elegez

anında hazırlama mümkündür herhalde. bilgisayarda tshirt ün üzerine basıcan resmi seçip uygulaman yeterli.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Piratik olurmu acaba murekepi hangisi gibi sorulari sorabilecegim
Bir abe olsa sevinirdim
Ve genel olarak mantiklimi acaba
elegez