Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bulgaristan'dan Türkiye'ye Saman Getirmek.

BaşlatanyurdalanTarih17/08/2012 20:25:43Yorum91

İlk mesaj
Üye170 yazı
Değerli arkadaşlar.
Bulgaristandan buğday,arpa ve yulaf samanı (rutubetsiz) ithal etmek istiyoruz.ama bulgaristanda saman ne kadardır.ton fiatı tr ye nakliye ve gümrük vergilendirmesi ne kadardır.bilgisi olan arkadaşların bu konu hakkında yorumlarını bekliyorum.bilgi ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.isteyen arkadaşlar Email atabilir.sağlıcakla kalın...
"BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR…" YURD@L@N

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
91 yorum
Yeni Üye71 yazı
samsun teslım fıyatımız tonu 570 tl dır samanımız buğday samanıdır kalın samandır ayrıca saman yonca otuyla karısıktır eğer tonajlı alırsanız bu fıyatımız gecerlıdır saygılar

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı
günceldir...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye147 yazı

Merhaba arkadaslar ,

Bulgaristan dan Turkiye ye istediginiz kadar saman temin edebiliriz.

Sipraris min 5 tir dir. Imkaniniz var ise gemi ile 1000 ton seklinde de gonderebiliriz. Ciddi ilgilenen arkadaslar teslim yeri bilgileri ile asagidaki mail taleplerini gonderdikleri takdirde en kisa surede fiayt filgisi gonderilecektir. Teslim sekli hakkinda daha detayli bilgi verirseniz daha net teklif verebiliriz.

na3drave@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye120 yazı
çeltik samanı isteyen arkadaslara yardımcı olabılırım bi balya 25-30 kg gelmekte olup tanesi 4.50 kurustur.tel:0543 761 61 89

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Saty? / Pazarlama
Üye979 yazı
edırne teslım tır bazında tonunu 470 tl den teslım eden tanıdık bır arkadasım var bu ısı yapıyor ısteyen olursa ıletısım bılgılerını verebılırım.
“Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur.” (N. F. Kısakürek)

Yerleşim Bulgaristan / Veliko TirnovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye170 yazı
Arkadaşlar tr. piyasasıda düştü bu aralar tonu 400 tl civarı satılıyor.paylaşım yapan arkadaşlara teşekkür ederim...

Yeni Üye35 yazı
Taşıma ücretini hesap edersen aynı fiyatı buluyor ve getirdiğin zaman 1 tıra en fazla 40 ton yada 50 ton yükleye biliyosun ve hesaba vurdugun zaman karı az
Halimize Şükür..

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye291 yazı
durumlar nedir..yapabildinizmi ithalat? fiyatlar uctu
Bildiğim tek şey hiçbirşey bilmediğimdir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye78 yazı
Ben simdiye kadar burda birinin bisey yaptigini pek goremedim ama .Tek yaptigimiz burda vakit oldurmek ve dilimizi kasimak bence.
GSM: +359 884404392
Saygilar

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Esnaf
Üye170 yazı
morski8807 arkadaş insanların imkanları belli tabiki ince eleyip sık dokuyacaklar bu sitenin amacıda bu bilgi paylaşımı herkez iş yapacaklar diye birşey yok.seninde fikirlerin varsa paylaşımda bulun bu sitede iş yapan onlarca arkadaşın olduğunu formu daha iyi takip edersende görürsün...SAĞLICAKLA KALIN ARKADAŞLAR....

Yeni Üye35 yazı
toz saman alabiliriz bir tır ilgilenen varsa özel mesaj atsın

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Ylaç Sektörü
Üye258 yazı
ukraynada balyasi yerinde 2 $ dir.

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Macaristan ve Sirbistandan Saman Ithalati yapmak isteyen arkadaslar bizlerle iletisime gecebilirler.

Boyutlar 2 tip olup kare balya 400 kg veya 800 kg seklindedir.Balyalar 40 kg seklinde SIKISTIRILMIS olup 10 parca veya 20 parcali olarak ayrilabilmektedir.

400 kg'lik balyalardan ortalama 16 Ton, 800 kg'lik balyalardan ortalama 20 Ton civarinda Mega Tirlara sigmaktadir.

Ciddi alici arkadaslarin bizlerle iletisime gecmelerini rica ederiz.

Tasima ucreti: 1.5 Euro / km , Ton Fiyati: 110 Euro / Ton

Nem orani %10'un altindadir. Ciddi alici arkadaslar pazarlik payi mevcuttur.

Iletisim:

E-mail: businessmemory@gmail.com

Tel: 0036705182713

Yerleşim Macaristan / DunaujvarosMeslek Ö?renci
Yeni Üye18 yazı
Merhabalar, babam boyle bir ciflikte calisiyor suze yardimci olabiliriz, ilan guncel se yaziniz, Bulgaristan'in Deli orman bolgesinde yaqsiyoruz

Yerleşim Bulgaristan / VarnaMeslek Yöneticilik
Yeni Üye4 yazı
Macaristan'dan Bolu-Bartin hattina kadar %10 nem orani altinda 800 kg'lik balyalar halinde 1 tira minimum 20 ton sigacak sekilde 15.000 Ton saman 190 Euro/Ton (Transport fiyata dahildir).

Iletisim: 0036 30 319 11 01

Yerleşim Macaristan / DunaujvarosMeslek Ö?renci
Yeni Üye31 yazı
valla ben yatırım için çiftci bir arkadastan 27 ton samanı 3500 TL ye aldım süper almışım fiyatları gorunce.
neyse saklıyrum şimdi samanı elbet gelecek zamanı :)
Zaman geçiyor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye170 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mstyuksel
valla ben yatırım için çiftci bir arkadastan 27 ton samanı 3500 TL ye aldım süper almışım fiyatları gorunce.
neyse saklıyrum şimdi samanı elbet gelecek zamanı :)

Sakladığın samanın zamanı gelmiş geçiyor bile havalar ısındıkça fiyatlar düşecektir.....

Üye413 yazı
ukraynada yasiyorum. buradan simdi yonca ve kaba yonca sezonundada saman ayarlayabilirim. +38 099 138 27 33
+380936421070
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye8 yazı
lütfen konuya hakim olan biri bana saman balyasının ton fiyatını tr ve yurtdışı hakkında bilgi verebilirmi ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye165 yazı
Bu sene Bulgaristanda samanin balyasinda yerinde 1 leva idi balya kilosu 8-10 arasi degisiyodu..Türkiyeye ***ürmek isteyen arkadaslara gemiyle ***ürmelerini tavsiye ederim..
...

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Bulgaristandan buğday samanı icin beni arayabilirsiniz Türkiye sınırına 300 km uzaklıkta bulunmaktayiz balyalar 10-13 kilo civarindadirlar 1 ton fiyatı 800 euro dur, tarladan tırlara yuklemek icin 100 euro tonda işci parası, yukleme ile birlikte 1 ton 900 euro tutar.Isteyenlerle ayrintilar icin telefonla gorusebilirim +359878347020
ertan

Yerleşim Bulgaristan / RuseMeslek Yöneticilik
Yeni Üye96 yazı
ertan arkadaşım şu an bu dediğin fiyatlar çok yüksek kalır Türkiyede 2 sene önce saman kıtlığında bile bu dediğin fiyatlar yüksek kalır bir yanlışın var sanırım.
Her hafta 5 lt süt tüketiniz, yoğurdunuzu peynirinizi kendiniz yapınız...Serkan Günay

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye265 yazı
Slm ertan gormeyeli bg de fiyatlar ne kadar artmış 1500 euro ya tir yukleme tr de 5 tl olan samanin balyasi orada 70 tl bayagi bi kaziklanmissin veya yanlis bilgi :)

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Ythalat / Yhracat
Üye413 yazı
ukraynadan saman icin 12.06.2014 itibari ile tum on calismalar yapilmistir. ciddi ve en az 1000 ton alabilecek kapasitede olanlar benimle temasa gecebilirler. hali hazirda 15.000 ton mevcut. iletisim bilgilerim imzamda mevcut
gama200@ukr.net

TEL:0038 097 830 56 09
not: su an turkıyedeyım.turkıye numarasından ulasabilirsiniz.

TÜRKİYE TEL: 05432582617

Yerleşim Ukrayna / OdesaMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
Burada sacma sapan fiyatlar goruyorum; Bulgaristan'da elimizde 20.000ton bugday samani mevcut. Fiyat gemi ustu Varna limaninda teslim 75 usd/mt'dir. Ilgilenenler, samani yerinde gorebilirler.

Yerleşim Bulgaristan / SofiaMeslek Mühendis
Yeni Üye4 yazı
youtube da aşağıdaki video yu izleyin bu adamın bulduğu gibi çözümler bulun samana yerinde tonuna 100 tl evet yanlış yazmadım 100 türk lirasından fazla veren enayidir
aklınızı kullanın kendi çözümüzü kendiniz bulun bu adam gibi
Hayvancılık - Hünkar Çiftliği - Kahramanmaraş 5. Bölüm
syarikan

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye4 yazı
100 tl Türkiye fiyatıdır yurtdışından saman getirmek diye birşey zaten olamaz bulgaristandan veya ukraynadan samanı bedavaya alsanız bile size Türkiyeye getirme maliyeti navlun + kdv + diğer masraflar 1 ton için 200 tl olur
bu arada zaten ukraynadan ve bulgaristandan saman alamazsınız 99% u dolandırıcı dürüstleri yokmu tabiki var ama oranı %1 en fazla %2 maalesef gerçek bu
syarikan

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye246 yazı
SIPARISLEYONCA VEMISIR SILAJI YETISTIRILIR
YILLIK URETIM 4-6 000 TON MISIR SILAJ+1000 TON YONCADIR.

URETIM dogu kardeniz kenarinda 1023 donum sulu tarlalarimizda yapilmaktadir.

Yerleşim Türkiye / ArtvinMeslek Emlakçy
Üye246 yazı
ISTEYENLERE TARLALaRIMIZIN ORJINALRESIMLEIRNI V ETAPULARINI YOLLARIZ ki hayal yada baska numara olmadigi gorulsun

Üye246 yazı
1/3 siparisle -on odeme ile verilmeis halinde tonu 90 dolara tarla teslim verebiliriz
gemiyle de nakliye mumkun..tarla limana 20 km de..de..demiryoluna 9 km de..
fiatimiz 4-8 000 ton siparisler icin gecerlidir