Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kolayca Üretip Satabileceğim Ne Var?

BaşlatananemayTarih06/08/2012 02:41:07Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye59 yazı
Merhaba;

Ben birşeyler üretip satmak istiyorum. Üretmekten kastım nedir birşeyler ortaya koyup bunları pazarlamak.

Mesela kendi tasarımımla taraftar atkıları bastırmak(logosuz), tişört tasarımları, parfüm markası yaratma vs gibi.

Yalnız maliyet olarak yani bütçe olarak çok büyük bir kaynagım yok.

Amacım bir ürün ortaya koymak ve piyasada sadece bende olması.

Bu tarz neler önerebilirsiniz acaba?
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye1 yazı
Merhaba;
Arkadaşım nekadar bir sermayen var başlangıç için.Senin istediğin zor değil fakat çokta kolay değil.
Yaşar ASLAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye77 yazı
herkez bunun peşinde kolay üretip satıcam para kazanıcam varmı böyle birşey şöyle düşün böyle birşey olsa sana neden söyliyelim biz yaparız :)

arkadaşlar şunun unutmayın denenmemişi denemek yürek denemişte başarılı olmak için para lazım bukadar basit.

yoksa sattıktan sonra senin zor üretmen sorun değil önemli olan ürettiğini satabiliyormusun. hadi kolay gelsin.
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye59 yazı

Başarılı olduğumuz bir kaç çalışma.

Mesela Istanbulspor atkılarından 1000 adet bastırdım hepsi kapış kapış satıldı. Klima süpürge parfümlerinden her hafta 1500 adet satıyorduk kendi markamızla.

Bu tarz bişeyler yaptırmak istiyorum. Özellikle biliyorsunuz çinde istediğiniz ürüne markanızı vurup yapabiliyorlar.

Ben sadece fikir istedim sizden
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Üye193 yazı
arkadaşım en basitinden bir iş yapacaksan bitkisel sabun yap çok basit bir iş. bir üretim izni yeter. git marketlere aktarlara sat.

Yerleşim Türkiye / K. Mara?Meslek Di?er