Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni İş Umutları

Başlatankhagi10Tarih27/03/2008 01:39:46Yorum54

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Arkadaşlar selamlar!.

Yaklaşık 10-15 gündür siteyi,forumları takip etmekteyim.Kendi iş fikirlerimide sizinle paylaşarak belki birkaç arkadaşın ilham meleği olabilmek vede sizin değerli yorumlarınızı dinlemek istedim.

Balıkesir’de büyüdüm. İşim sebebiyle küçük şehirlerde de yaşadım, 6 yıldır da İstanbul’da bulunuyorum.10 ülke gezdim. Gözlemlerime göre küçük şehirlerde kazanabilmek için o işi yapan ilk siz olacaksınız,veya çok farklı olacaksınız.Büyük şehirlerde ise aradan aracıları ve komisyoncuları çıkarıp direk satış yapacaksınız ayrıca yine yaptığınız işte ilk olacaksınız.

Mesela 6 yıl önce İstanbul’a geldiğimde Simit sarayı denilen dükkanlar dikkatimi çekti. O zaman aileme bu işin Balıkesir’de açarsak tutulabileceğini söyledim. Ancak tabi ki ailem tarafından gülünerek karşılandı “heryer simitçi dolu. kim alır ordan simit diyerek” geçiştirildi.Geçen sene annem bile işe giderken oraya uğrayıp simit aldığını itiraf etti.

Küçük şehirlerde yaşayanlar için ; İstanbul’da neler rağbet görüyor?Bu soruyu kendilerine sorup araştırmaları lazım. Şöyle kafamda kabataslak tasarladığım birkaç örnek verirsem;

Küçük şehirler için:

- Bardakta mısır = Eğer şehrinizde bulunmuyorsa günde 100 bardak satabilirim diyorsanız hemen şehrin güzel bir yerinde Belediyeden izni alın. İlgili firmadan da Franchising alarak bu işe başlayın. Birçok firmayla bu konuda yazışmalarımda en iyi teklifi CornCorn firması verdi. Franchising bedeli 5500 YTL (içinde standta var) mısır Kg:4 YTL. günlük 100 bardaktan Bir ayda yaklaşık 2000 YTL kar elde ediliyor.Diğer firmalar: Dailyfresh, Mısırane vb. Ayrıca firma ile ilişkiye girmeden kendi başıma bu işi yaparım diyorsan Pimaksan firması 3100YTL’ye stand kuruyor.yakında bardakta makarna çıkarıyorlarmış ancak tutarmı bilemiyorum.[Firmalarla hiçbir şekilde ilgim yoktur.güvenilirlik konusunda firmaları iyice araştırmanızı tavsiye ediyorum]

-Araç Muayene İstasyonu: Arkadaşlar bu iyi bir sermaye gerektiyor ama herşeye değer bence. Biliyorsunuz Araç Muayene İstasyonları özelleşti. Alan firma gezici ve sabit bayilikler açıyor. Eğer bulunduğunuz yer için bu hakkı alabilirseniz orada 20 yıl boyunca tek olursunuz. Firma=TÜVTURK
NOT:Balıkesir ilini almışlar bilgi.

- Biletix Bayi: Bu konuyu fazla araştırmadım ancak İstanbul’da artık nerdeyse otobüs biletleri bile Biletix tarafından satılacak. Bütün sosyal etkinlik biletleri buradan satılıyor.vede Büyükşehir statüsünde olupta Biletix bayisi bulunmayan olmayan iller var.(maç, sinema, konser vb.)

- Outlet mağaza: İstanbul’da herkes ünlü markaların outlet mağazalarına hücüm ediyor. Örneğin; bayram öncesi eşime Metrocity’de bir mağazada kaban alacaktık 130 YTL idi almadık, bayram sonrası gittik 90 YTL’ye aldık. 1 ay sonra bu mağazının Outlet mağazısına gittiğimizde kaban malesef 60 YTL idi. Markalı bir ürünün outlet bayiliği alınabiilinirse diğer marka satan bayilerin vay haline. Çünkü fiyat nerdeyse 2 katı oynuyor.

İstanbul için:

- Araba Reklam: Malum her yanımız reklamdan geçilmiyor, bu kirliliğe biz de ortak olsak. Mesela arabamız var ve hergün işe onunla gidip geliyoruz. Acaba arabamıza reklam vermek isteyen firma çıkar mı? En azından benzin masrafımıza ortak bulabiliriz diyorum.

- Manav Outlet: İstanbul iyi güzel de özellikle şu pazardaki meyve fiyatları insanı öldürüyor. Malum bu meyveler pazara gelene kadar 3-4 el değiştiriyor. Her gelen de komisyon koyunca 50 kuruşluk portakal oluyor 2 YTL. Hiç unutmam geçen yaz Balıkesirde köyde akrabamız bir traktör kasası kavunu 50 YTL’ye verdi. 1 hafta sonra İstanbul’da kavun pazarda 1 YTL idi. Örneğin portakal Antalya’dan direk kişilerden alınıp hiç aracı kullanmadan İstanbul’da satılamaz mı?

-Katalog Mağaza:İngiltere'de ürününü sadece katalogtan satan mağazalar vardı.Bizdeki gibi hiçbir şekilde ürünü mıncıklama şansın yok.Mağaza elindeki tüm ürününün bütün özelliklerini,fotoğraf,marka, model belirterek kataloğa yapmış bir form doldurup alıyorsun.özellikle yabancılar için turizm olan yerlerde bunun gibi bir mağaza açılabilir.

İnşallah bazı arkadaşlar için ilham kaynağı olabilirim. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
ÇOK KAZANMAK İÇİN RİSK ALMAN,RİSK ALMAK İÇİN CESARET GEREKİR.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
54 yorum
Yeni Üye7 yazı
arkadaşlar merhaba...Ben siteye yeni üye oldum.Bir arkadaşımla beraber franchıse danışmanlığı yapıyorum.Mantı ve Kuruyemiş sektöründen iki müşterimize 2009'da 5'er tane şube açma hedefimiz var.Bu iki müşterimiz için yatırımcı arıyoruz.Geri kalan bütün organizasyonları biz yapacağız.İlgili arkadaşlar olursa sistemin nasıl olacağına dair görüşebiliriz.
cengiz.tepe@hotmail.com
C........&(

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye80 yazı
Köpük el yıkama deterjanını bilen varmı kar marjı çok güzel bir iş düşünen olursa yardımcı olabilirim.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Otomotiv
Üye581 yazı
Hepimizin istegi ayni: Basari ve bol kazanc. Ama riskleri hesaba katan yok. Yapacagin is ne olursa olsun, riskinde var, bu bir gercek. BUnu SIFIR'a indirmenin imkani yoksada, en aza dusurmenin yollari var. Bildigin en iyi isi yapmalisin derim. Ama buyuk paralarin varsa, ticaretede uzak degilsen, burada yazilan hemen her is dalinda para kazanirsin. Ama kliselesmis seyler degil, bugun unique diye tabir edilen isler bulmalisin. rterzioglu en guzel yorumu getirmis. Keske bunu daha detayli yazsaydi, ben bunu yazmak ihtiyaci hissetmezdim.

Biz '' ya en iyisini yap ya da ilk sen yap'' diyoruz :)

Emek, zaman, yatirim ve sabir isteyen isler uzun vadede her zaman girisimcisine kazandirmistir. 6 Aralik 2008 tarihinde yapmayi planladigimiz toplantimizda bu konunun en guzel ornegini, mekanin kendisinde sahibinden dinleyerek ogrenecegiz. Dileyen tum arkadaslarimizi buraya davet ediyorum. Bir bedel odemeden dinleyip ogreneceginiz bircok is imkani birarada olacak.

Saygilarimla,
Murat Gocmen

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye255 yazı
Arkadaşlar bende istanbulda internette bir firma rehberi oluşturmaya başladım.
benimle çalışmak isteyen arkadaşlar siteyi inceleyip ordan bana ulaşabilirler.
özellikle üniversite öğrencileri ve ek iş yapmak isteyen memurlar için iyi bir gelir kapısı olabilir.
www.istanbulesnaflari.com
http://istanbulesnaflari.com/ istanbul esnaf rehberi geç olmadan mutlaka yerinizi alın http://istanbulesnaflari.com/EskiIstanbul.php

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye123 yazı

Firmamız inşaat ve iş makinaları konusunda hertürlü üretim-satış-servis-yedek parca hertürlü makina tamir bakımı CE İSO9001 Kalitesiyle siz değerli müşterilerimizle yurt dışında bizlerle çalışacak ciddi kurum yada kuruluşlarla çalışmak istemekteyiz .bayilik satış ,ofis ve parsiyel bazda satış için sizlere hizmet vermekten onur duyar.

DİLEK KÜÇÜKOĞLU
www.kucukoglumakine.com.tr
kucukoglumakine2006@hotmail.com
info@kucukoglumakine.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanayici
Üye831 yazı
Sayın kucukoglumakine , Sayın Dilek hanım birçok koniks sayfasında yazılarınızı görüyoruz fakat aradığınız somut cevapları bulamadınız gibi geliyor bana,sanırım yurtdışı pazar arıyorsunuz fakat yazılarınızda eksiklik var diyebilirim şimde neden ve nerede diye sorucaksınız,evet siz sormadan ben size sorayım siz ürünlerinizi ihracatçılara yada dış ticaret komisyoncularına mı satmak istiyorsunuz yoksa taşın altına elinizi koyup yurtdışında sattırmak mı istiyorsunuz öncelikle bunu belirlemek lazım,ihracatçılara ürünlerinizi satmak istiyorsanız bu çok zor olur dış ticaret ile iştigal eden arkadaşlar zaten aradıklarını en iyi şekilde ve sanırım en iyi fiyatlara buluyorlardır,bence yurtdışında yaşayan,yurtdışında pazarı olan arkadaşlarla özel ikili görüşme yapmanız size daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.Saygılarımla

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
Üye782 yazı
Sektör: YAŞ MEYVE - SEBZE VE MAMULLERİ
Konu: Elma posası alımı
Ülke: BULGARİSTAN
Firma Adı: KNM LTD.
İlgili Kişi: KOSTADIN MAVROV
Adres: 15A ODRIN ST.BURGAS,BULGARIA
Telefon: 359 - (56) - 811100
Fax: 359 - (56) - 810074
E-Mail: knm_mavrov@yahoo.com
Web Adres: www.knm-bg.com
Tarihi: 26/11/2008
Kaynak: Sofya Ticaret Müşavirliği
Detay: Elma tozu üreten Bulgar KNM firması Türkiye'den elma posası ve kırıntısı talep etmektedir. GSM:00359 888/600626

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: MAKİNE VE AKSAMLARI
Konu: Hava kompresörleri alımı
Ülke: İSRAİL
Firma Adı: LEDICO TECHNOLOGIES L.T.D
İlgili Kişi: MARCO PARIENTE
Adres:
Telefon: 972 - (50) - 6500115
Fax: 972 - (3) - 9630066
E-Mail: marco@ledico.com
Web Adres:
Tarihi: 25/11/2008
Kaynak: Tel Aviv Ticaret Müşavirliği
Detay:

--------------------------------------------------------------------------------

Sektör: KİMYEVİ MADDELER VE MAMULLERİ
Konu: Tek kullanımlık mutfak gereçleri (plastik tabak, bardak vb.) alımı
Firma Adı: SHULHAN ARUH
İlgili Kişi: BENNY SVISA
Adres: YOHAI VILLAGE NORTH ISRAEL
Telefon: 972 - (52) - 7678070
Fax: 972 - (4) - 6989569
E-Mail: benny_188@walla.co.il
Web Adres:
Detay:

Sektör: HUBUBAT, BAKLİYAT - YAĞLI TOHUMLAR VE MAMULLERİ
Konu: Sakız (chewing gum) alımı
Firma Adı: MAMADINA
İlgili Kişi: OREN BRACHA
Adres: NETANYA, ISRAEL
Telefon: 972 - (9) - 8825059
Fax: - () -
E-Mail: nirbrac@yahoo.com
Web Adres:
Detay:

Sektör: OTOMOTİV VE YAN SANAYİ ÜRÜNLERİ
Konu: Araç lambaları alımı
Firma Adı: ASULIN TRADE GROUP
İlgili Kişi: MOTI ASULIN
Adres: HERMON STREET 3 BEER SHEVA
Telefon: 972 - (8) - 6498346
Fax: 972 - (8) - 6409517
E-Mail: asulinmoti@gmail.com
Web Adres:
Detay:

yenidir...işine yarayanlar alsınlar...paylaşmak iyidir
insanların en hayırlısı insanlara faydası olandır.

Yerleşim Türkiye / Elazy?Meslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye30 yazı
Arkadaşlar merhaba
ben Hüseyin DEDE burada yazılanları okudukça gerçekten hepimiz adına gurur duyuyorum ve çokda üzülüyorum.gurur duymamın sebebi fikirlerimiz hiç ölmüyor. Üzülmemin sebebi hepsi bir yerde havada kalıyor. Şöyle düşünelim bugün türkiyede 50-200 ortaklı aş. firmalar var ve hepsinin kuruş hikayelerine baktığımız zaman gerçekten çok enteresan ve çok basit işler geliyor ama şuna dikkat 200 ortak. Madem burada bulunan bir çok arkadaşımız iş kurmak istiyor atıyorum 2000-5000 ytl sermaye ile öyleyse güçlerinizi birleştirin kurun voltranı ve piyasa yavaş yavaş girin ben pazarlamacıyım ve mesleğimdede iyiyim ( bunu övünmek olarak algılamayın lütfen) bir diğer arkadaşım satınalmacıdır bir diğeri muhasebecidir diğeri vasıfsızdır ama elinde küçükte olsa sermayesi ve girişimcilik ruhu vardır. ben diyorum ki belki bu söylediğim bana güleceksiniz ama ben söylüyorum bu tarz dşünen arkadaşlar varsa ben taşın altına elimi sokmaya hazırım benim gibi voltranı kurup iş dünyasına atılamka isteyen varsa hazırı değilde üretip de satmak isteyen varsa buyrun maillerinizi bekliyorum. tahafurkan9@hotmail.com adresim bu ben şu an tesktil üzerine çalışıyorum ve elimdede bu iş üzerine ortalama 10000 ytl civarında sermayem var işin tekstil olması gerekmiyor taşın altına el sokulacaksa haydi hep beraber el birliği ile kendimiz üretelim kendimiz satalım. ne olursa demeyeğim çünkü her işi yaparım abi diyen aç kalır bu ülkede onun için lütfen ciddi bağlamda düşünen arkadaşları bekliyorum ( bu kimsenin ciddi olmadığı anlamına gelmez )

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye4 yazı
Evet düşünüldüğünde çok iş fırsatı var ama hangisi gelecek vaat ediyor bilmek zor.Genelde herkes böyle düşünüyor.Aslında zor değil,akradaşımızın outlet fikri iyi bence ama gördüğüm kadarı ile outlet mağazalar sadece giyim odaklı sanılıyor.Outlet mağazacılıkta yeni trend mobilya ve beyazeşya üzeri.Çok iyi bir pazar değerlendirmeye değer...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar türkiyede ilk ıslak mendil formatında yağmurkaydırıcı sihirli mendilin üetimini yapmaktayız bayilikler verielcektir. son kullanıcı fiyatı 1 tl dir . 1 kutuda 100 adet ürün bulunmaktadır. her ilde tek ana bayilikler verilecektir irtibata geciniz
levent

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Üye2659 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - penguenkmy
arkadaşlar türkiyede ilk ıslak mendil formatında yağmurkaydırıcı sihirli mendilin üetimini yapmaktayız bayilikler verielcektir. son kullanıcı fiyatı 1 tl dir . 1 kutuda 100 adet ürün bulunmaktadır. her ilde tek ana bayilikler verilecektir irtibata geciniz

Arkadaşım piyasada bu tip ürün üreten az fakat ben kullandım ve müşteri gözüyle pek tutmadım arabanın camını berbat etti belirtmek istedim SAYGILARIMLA
"BEDAVA PEYNİR SADECE FARE KAPANINDA OLUR"

"Zirvelerde Kartallar da bulunur, Yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir. Önemli olan nereye gelmiş olduğunuzdan çok, nereden ve nasıl geldiğinizdir."

ßeLki Sandığınız Kadar Ukala,
ßeLkide Tahmin Edemeyeceğiniz Kadar Mütevaziyim
ßiraz SakLıyım ßazen YasakLıyım Kimseyi Örnek ALmam
Kimseye Örnek OLmam Arkama ßakmam 'AsLa' Demem
'Keşke'Leri Sevmem !!
ELeştiri DinLerim Nasihat DinLemem

Şüpheciyim ama kuruntu yapmam Kendimle çelişebilirim ama kafama takmam Dalga geçerim ama kırmam Ciddiye alırım ama kapılmam Huzur veririm ama söz vermem Sahip olurum ama ait olmam....

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye75 yazı
Değerli Arkadaşlar,

Basında yer alan hükümet açıklamalarından da bilgi sahibi olduğunuz gibi Kyoto Protokolu onaylanmış olup bu vesile ile Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından üretilecek elektrik için çok cazip destekler verilmektedir. Sermaye şirketleri Mini HES ( 1.000 kWh den büyük ) projeleri için 35 Milyar Doları aşan yatırım yarışı içine girmişlerdir.

Biz de Mikro HES Elektrik üretimi ile ilgili olarak çalışıyoruz ve bu konuda teknoloji sahibiyiz. Mevcut teknolojimiz ile 500 kWh üreten bir tesiste yılda 935.000 TL kazanabilmek mümkün. Bu kapasitelerle üretim içinse lisans almak gibi veya başka herhangi bir yasal zorunluluk bulunmamaktadır.

Biz de bu konuya ilgi duyan kişileri bir araya toplayıp kendimizin de hissedarı olacağı kooperatifler kurarak hepimizin gücünün bir arada olduğu bir platform oluşturmak istiyoruz. Proje önerimiz küçük sermaye payları ile küçük ( maks. 500 kWh ) ancak karlı bir elektrik üretim platformu oluşturmaktır.

Bu tür bir sermaye birlikteliğinde tesis 60 günde kurularak derhal üretime geçilecektir ve her ay sonunda kar dağıtımı yapılacaktır. Daha sonraki aşamada kapasitenin artırılması ya da daha fazla sayıda ünite kurulması mümkündür.

Konuyla ilgilenenlerin enerji.uretim@gmail.com adresimize mail atmaları halinde kendilerine daha detaylı bilgi verilecektir.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye11 yazı
merhaba arkadaşlar ,
işsizlikten bunalmış biri olarak yazıyorum. kpss belasıyla 5 senedir boğuşuyorum ve artık kpssye bel bağlamaktan bıktım 29 yaşındayım ve halen işsizim.
malatyada yaşıyorum. 20bin tl kadar sermayem var. bu para ile burada ne iş yapılabilir.? dükkan açmayı düşünüyorum ama kiralar oldukça pahalı.
Outlet mağazası fikri oldukça ilgimi çekti. buna yönelik nereden bilgi edinebilirm, nasıl böyle bir yer açılır. internette markaların sitelerine baktım ama buna yönelik bir bilgi yok. genellikle markalar kendileri ayrı bir Outlet şubesi açmışlar. dışarıdan birinin bu işi yapması için ne yapılabilir? bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. saygılarımla....

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Y?siz
Yeni Üye27 yazı
sevgili toprağım semih,

kpssnin acısını bnde yaşamaktayım ve sakın kpssye çalışmamazlık yapma, gerçi son 5 yıldır kaç puan aldın bilmiyorum ama sık dişini a grubu kadrolar için de şu anda başvuru alınıyor.

msnimi ekle muhabbete ordan devam edelim ok.

miskiab@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye11 yazı
merhaba mikiab kardeşim. kpssye çalışmaya devam ediyorum ama umudum kırılmak üzere. önceki senelerde 80den aşağı düşmedim ama fen bilgisi öğretmenliği mezunuyum. yani öğretmen atamalarının en yüksek puan isteyen bölümlerinden biri.bizim branşta 86dan aşağı alan birinin atanmak için umutlanması anlamsızdır.sende bu illet ile uğraşmışsın bilirsin, 85ve üzeri bir puan almakta oldukça zordur. benim en yüksek puanım 83 ve artık bıktım diyebilirim. gerçi bu yılda gireceğim oldu oldu. olmasa artık öğretmen olma hayallerinden tamamiyle vazgeçeceğim. sınavdan bir gün önce bir iş bulsam inan kpssye girmem.
msnni ekledim kardeş sonra görüşmek dileğiyle

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Y?siz
Yeni Üye30 yazı
arkadaşlar bardakta mısır satışını yapan varmı,bu iş nasıl hala kazandırıyomu yoksa gelip geçici bişeymiydi şimdiden teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye55 yazı
Butik mi açsam yoksa çocuk giyim mağazası mı açsam diye düşünürken bir yılı devirdim ve şuna karar verdim ;
evde çeyizlik örtüler satim ,tutarsa çeyiz mağazası açarım dedim.bohça,hazır örtüler,gecelik,pijama vb malları satmak istiyorum.Toptan fiyatına nerelerden temin edebilirim adres verirseniz ve neler satabileceğim hakkında yorumlarınızı bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim .
Herkese hayırlı işler...

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Ev kadyny
Yeni Üye11 yazı
MERHABA. Malatya'da ikamet ediyorum.Bir kargo firmasından 2 acente aldım. bu işi 4 yıl yaptım. Şube müdürlüğünü aktif olarak kendim yaptım.Ekonomik sebepler nedeni ile 20 gün önce devretmek zorunda kaldım. Borçlarımla başbaşa kaldım.Hiç kimseye kargo acenteliği önermiyorum. Aklı olan bu işi düşünmesin...........................Şu an borçlarımı nasıl öderim derdindeyim. Sermayem yok,Yeni fikirleri takip ediyorum. Düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. ...6 yıl bankacılık,,,2 yıl özel sektörde muhasebe müdürlüğü ,,,4 yıl esnaflık Şube müdürlüğü yaptım. Girişimciyim. ........ FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM........ basakkalali44@mynet.com
BAŞAK KALALI

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Ev kadyny
Yeni Üye11 yazı
Size deneme yanılma yoluyla edinilmiş bir öneri.! Ne yaparsanız yapın kargo acenteliği yapmayın...... Büyük bir kargo firmasından 2 acente aldım. 4 yıl işlettim. 20 gün önce devrettim ve büyük bir borç havuzunda boğulmak üzereyim..... çıkış yolu arıyorum. Fikirlerinize ve düşüncelerinize önem veriyorum............. basakkalali44@mynet.com
BAŞAK KALALI

Yeni Üye11 yazı
Size deneme yanılma yoluyla edinilmiş bir öneri.! Ne yaparsanız yapın kargo acenteliği yapmayın...... Büyük bir kargo firmasından 2 acente aldım. 4 yıl işlettim. 20 gün önce devrettim ve büyük bir borç havuzunda boğulmak üzereyim..... çıkış yolu arıyorum. Fikirlerinize ve düşüncelerinize önem veriyorum............. basakkalali44@mynet.com
BAŞAK KALALI

Üye148 yazı
Sayın BASAK KALALI,

Kargo acenteliğinin neden bu kadar olumsuz olduğunu kısaca anlatabilir misiniz?

Bizim için yaşanmış deneyimler çok önemli. Üstelik büyük bir kargo firmasının acentesinden bahsediyorsunuz. Bir de merak ettiğim neden 2 tane birden acente aldınız ve bu kadar olumsuz şartlar var ise 4 yıl nasıl devam edebildiniz. 4 yıl az bir süre değil, işler düşündüğünüz gibi gitmediğinde bırakabilirdiniz. Devam ettiğinize göre sonradan mı şartlar değişti yoksa siz mi şartları zorladınız ?
..ııII BÜYÜK HEDEF IIıı..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
bence reklam sektörüne girmelisiniz google;a projeneon yazıp bakabilirsiniz...
www.projeneon.net

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat