Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanya'da Türkiye Baglantili Is Kurmak İstiyorum

Başlatancinara1910Tarih28/07/2009 17:14:42Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye14 yazı
Merhabalar,
Ben burada yeniyim. Kendim Almanya'da kaliyorum. Iki ay sonra Internasyonal Isletme bölümünü bitirecegim insallah.

Burada bulunmayan bir ürün icin bayiilik yada ithalat yapmak istiyorum. Uzun zamandir arastrimalar yapiyorum ama bir türlü karar veremedim ne yapacagima. Gida Sektörü mü, Textil mi, Endüstriyel Malzeme mi, cok zor bir karar. Burada Tecrübelerinizden yararlanmak isterim.

Yasim 24. Ingilizce ve Almanca konusuyorum. Nasil yardimci olabilirsiniz bana...

Yerleşim ALMANYA / KirchhofenMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye324 yazı
Merhaba Ahmet Bey..
Yabancı dil bilginizin olması çok güzel..Türkiye de şuan bir şirket sahibiyim. Size yurtdışı bağlantılı bir sektör ve proje önermek isterim..Sermaye gücünüz ve ortaklık yapmak istediğiniz şartları belirtirseniz görüşmek isterim.. Detaylar için Gsm : +90 542 6834126 arayabilirsiniz..Saygılarımla..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
kardes avrupa ulkelerı su turkıyeden bol mıktarda kalsıtalıyor satabılırım dersen yardımcı olurum sana
leventt

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye84 yazı

madem öğrencisin sana alanında bir şey söylim, eğitim sanışmanlığı yap.. farklı bir konseptte ilk skimmingstrategie ile ucuz fiyat ile öğrenci ***ür türkiyeden oraya (komiisyon ile türkiyede bir firma ile anlaşabilirsin)... sezonluk bir iş gibi gelebilir ama hem iyi bir iştir hem kazancı iyidir, üstelik önünü açar bence.

ithalat ihracat gibi olaylar için daha bir profesyonellik ya da en azından bir kaç kişilik çaba gerekir bence.

bol şans

Yerleşim Türkiye / istanbulMeslek Di?er
Üye286 yazı
sabutay@msn.com adresim ekleyin görüselim
Rızkın 10 da 9 u Ticarettedir. Hadis-i Şerif

Yerleşim ALMANYA / StutgartMeslek Yleti?imci
Yeni Üye14 yazı
@ yigit 51 kardes yazini anliyamadim. " kalsıtalıyor " nedir?

@marmara34: Türkiyeden burada okumak isteyen ögrencilerimi demek istyorsun? yoksa turistik amac ile gelmek isteyenler icinmi? Türkiyede böyle bir sirket tavsiye edebilirmisin?

Yerleşim ALMANYA / KirchhofenMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
kalsit kardes googlede bı arastır ıstersen
leventt

Yerleşim Türkiye / Ni?deMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye222 yazı
merhaba foto halı düşünürsen görüşelim, ekle beni

siradisihediyeci@hotmail.com
SAMSUNDA BİR İLKTİR BENİM MAĞAZAM

KAPIDA ÖDEME SİSTEMİ İLE TÜM TÜRKİYE'YE HİZMET EDİYORUM..

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Esnaf
Yeni Üye7 yazı
Merhabalar

Tekstil ile ilgili herhangi birşeyler yapmayı düşünürseniz iletişime geçebiliriz.

Görüşmek Üzere
Sörf Tekstil Ürünleri
Yiğit ALBAYRAKTAROĞLU
yigitalbayraktaroglu@sorftekstil.com.tr
www.mortgageborsasi.com

(Ticarette Esas Olan Güvendir)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil