mozdogan
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - falsover Gençler bi baltaya sap olduğunuz içinmi cevap yazabilmek için Pazartesiyi beklediniz ? yoksa evinize internet alabilecek kadar cebinizde paranız mı yok ? Tabi ya anlaşıldı..İşyerinden giriyorsunuz siz nete...Vay uyanıklar vay...Yoksa ne büyük tesadüf değilmi..? Koskoca pazar günü sus pus olmazdı bu iki boş yazı makinesi...Mesai başladı bunlarda boş yazı işlerine girişti...Yani beni cidden güldürdünüz ki bu kadar olur....Parasız adam gereksiz adam diye bi laf var duymuşsunuzdur.Aslında ben bu lafa pek inanmam ama bu iki gereksiz adamın cebinde para olmadığı ayyuka çıkınca biraz komik olmuşsunuz...İlahi yaaa...:)))) pazar günü de kafeden yazın gençler çok belli oluyo...Saaati 1 YTL civarı falandır...Aç tavuk kendini bi şey ambarında sanıyodu gençler ne ambarıydı o....? |
Yazıyı gönderen - canerkus Yaşın önemi yok 50 yaşında da olsanız 20 yaşında da olsanız görüşümde değişiklik olmaz. Ayrıca bu tartışmayı bu konu içinde başlatan sizsiniz .Arkadaşlar bu konu altında bir aktivite oluşturmaya çalışıyor ve ben sizinle atışarak arkadaşların konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum . Ama seviye farkında ısrarcıyım |
Yazıyı gönderen - musi Merhabalar ben de konyaliyim ingilterede yasamaktayim.Bu ulke ile ticaret yapiyorsaniz yada yapmak istiyorsaniz bu ulke hakkinda edinmek istediginiz bilgi varsa bilgim dahilinde size yardimci olmaya calisirim. |
Yazıyı gönderen - falsover Hah şöölee kısa ve öz zırvala da okuyum...Amaç zaten akınselçuktan özür dilemendi.Bana ne yazdığının bir önemi yok...Seviyen nasıl bir yüksekteyse senin haricindekileri seviyesiz gördüğün yazına müdahele sonucu, biraz uzuncada olsa finali senin özürünle yaptığımıza göre,bu tartışma içinde ben üstüme düşen görevi yapmanın huzuruyla yazıyorum sana...Bak ne kadar huzurluyum...Peki sen niye bu kadar huzursuzsun onu anlamadım...Ya da anladım anladım tamam...Fazla üstüne gitmiyim senin...Kalıcı iz kalacak yoksa gencecik dimağında...İnsanların seviyesi ile ilgili yazı yazarken iki kere düşün bir daha..Gördük işte seviyeni... |
Yazıyı gönderen - falsover Memnun oldum bende falsover... :))) |
Yazıyı gönderen - falsover Tamam doğru bunlar benim bilgilerim..Teşekkür ederim onayladığın için...Şu sabah olduğunu sananda sendin değilmi... ok...Bi dahamı memnun olmam gerekiyo..? |
Yazıyı gönderen - falsover Yok bu kadar tanımak istemiyorum seni...İsmin yeterliydi... |
Yazıyı gönderen - falsover Arkadaş atınıda senide tanımak istemiyorum diyorum sen özelliklerinden bahsedip duruyosun...Cv hazırlarken yazarsın bunları... |
Yazıyı gönderen - falsover Çobanın yardımcısı olmak istiyorsan tabi yaz bunuda CV ne..Herkeste yok bu özellikler...Yalnız cins olman lazım...Kangal oluyolar genelde... |
Yazıyı gönderen - falsover Bir gün kocarsam söz senin maskaran olcam... |