Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Konyalı Arkadaşlar Burda Toplanalım

BaşlatanozdoganmuTarih08/03/2008 00:59:09Yorum65

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
konyadan girişimci arkadaşlar varsaki var burda buluşalım diyorum
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
Üye297 yazı
Gençler bi baltaya sap olduğunuz içinmi cevap yazabilmek için Pazartesiyi beklediniz ? yoksa evinize internet alabilecek kadar cebinizde paranız mı yok ? Tabi ya anlaşıldı..İşyerinden giriyorsunuz siz nete...Vay uyanıklar vay...Yoksa ne büyük tesadüf değilmi..? Koskoca pazar günü sus pus olmazdı bu iki boş yazı makinesi...Mesai başladı bunlarda boş yazı işlerine girişti...Yani beni cidden güldürdünüz ki bu kadar olur....Parasız adam gereksiz adam diye bi laf var duymuşsunuzdur.Aslında ben bu lafa pek inanmam ama bu iki gereksiz adamın cebinde para olmadığı ayyuka çıkınca biraz komik olmuşsunuz...İlahi yaaa...:)))) pazar günü de kafeden yazın gençler çok belli oluyo...Saaati 1 YTL civarı falandır...Aç tavuk kendini bi şey ambarında sanıyodu gençler ne ambarıydı o....?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye90 yazı
LÜTFEN HERKES OKUSUN****
Arkadaşlar bu konu başlığını açarken amacım gerçekten düzeyli tartışmalar yapmak,fikir alışverişinde bulunmak,hatta ticari ortaklıklar kurmak isteyen hemşerileri birarada toplamak tı. ama geldiğimiz şu noktaya bakın,meram belediyesi çalışmıyor karatay çalışıyor kampüs şehir dışında,yok zina merkezde olmasın diye yerleşke oraya kurulmuş.eger bunu düşünen varsa oda konyaperver birisidir.zinayı ailelerimizin bacılarımızın ergen olmaya hazır çocuklarımızın gözü önünde yaşatmayı bu eleştiriyi yapan arkadaşda istemez zannedersem.ne akın selçukla ne serkan42 ile ne foreverle tanışıklıgım yada husumetim yoktur.her birinin düşüncelerinde hak verdiğim noktalar var yalnız şu FALSOVER in son yazzısı çok basitçe ve kendini küçük düşürecek biçimde olmuş.neden pazar gün maillere cevap yazılmamış evlerde adsl yokmuşta işyerinden bağlanılıyormuş.kimse unutmamalıdırki ne kendinden fakirin yanında nede zenginin yanında maddiyattan bahsetmek en sevimsiz işlerden birisidir.velev ki evinde böyle bir duruma gerek görmemiş yada cafeden bağlanmış ne farkeder bu adamlara benim evimde adsl var sizde yok çünki pazar günü hiç mailatmamışsınız demek artık doğanlar mahallesindeki vatandaşlarımızın bile kullanmadığı çok fasit bir üslüp.ben pazar günü senin aylık ödediğin adsl parasının üç katına ailemi pikniğe ***ürdüm.yazını şimdi gördüm ve cevaplıyorum.evet işyerindeyim.kendi işimin başındayım.istersen sana evden gece birbuçukta bir cevap daha döşeyeyim.evdede bağlantım var.benim param senin paranı döver diyeyim.bunlar ne kazandırı bize falsover.?ama amacın konulara hafif falso vermekse bu başlığı açan kişi olarak sana buradan buna izin verilmeyeceğini belirtmek isterim selamlar herkese
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Üye281 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - falsover
Gençler bi baltaya sap olduğunuz içinmi cevap yazabilmek için Pazartesiyi beklediniz ? yoksa evinize internet alabilecek kadar cebinizde paranız mı yok ? Tabi ya anlaşıldı..İşyerinden giriyorsunuz siz nete...Vay uyanıklar vay...Yoksa ne büyük tesadüf değilmi..? Koskoca pazar günü sus pus olmazdı bu iki boş yazı makinesi...Mesai başladı bunlarda boş yazı işlerine girişti...Yani beni cidden güldürdünüz ki bu kadar olur....Parasız adam gereksiz adam diye bi laf var duymuşsunuzdur.Aslında ben bu lafa pek inanmam ama bu iki gereksiz adamın cebinde para olmadığı ayyuka çıkınca biraz komik olmuşsunuz...İlahi yaaa...:)))) pazar günü de kafeden yazın gençler çok belli oluyo...Saaati 1 YTL civarı falandır...Aç tavuk kendini bi şey ambarında sanıyodu gençler ne ambarıydı o....?

Komedi şov devam ediyor. By falsover

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Üye281 yazı
Sayın ozdaganmu gerçekten konunun bu noktaya gelmesini hiç istemiyordum ama hiç alakası olmayan bir konuda bana sataşma yapılması dolayısıyla cevap yazma ihtiyacı hissettim ve konu bu noktaya geldi . Öncelikle sizden özür dilerim. İkinci olarak ta akınselçuk beyden özür dilerim . ben kendisine seviyesiz demiştim ama şimdi görüyorumki falsover adlı şahıs dururken akınbeye böyle bir şey demek abesle iştigal olur. Hiç olmazsa akınbeyle tartışabiliyorduk ancak falsoverle tartışmak gerçekten imkansız. Hele hele son yazdığı mesaj kendisini küçük düşürmek adına oldukça başarılı. Ben sizden tekrar özür dilerim ozdoganmu . Gerekirse başka bir konu açıp Konya ve iş hayatı üzerine konuşabiliriz. Ve bu sefer böyle bir tartışma olmayacağını kendi adıma garanti edebilirim.

Üye297 yazı
Okuduğunu anlamamakta direnen bir Konyalı arkadaş daha türedi hadi buyur burdan yak.Bak biraz daha açayım da sen bari anla istersen.Başlığına bu kadar sahip çıkıyordun madem, vatandaşlar babası yaşında kişilere seviyesiz derken kılın neden kıpırdamış değil onu da ben anlamış değilim.Adama anlatıyoruz o hala işi laf ebeliğine dökmekten başka hiçbir şey yapmıyor.Şimdi dikkat ettim özdoganmu da konyalıymış.Bunu bir tesadüf olarak değerlendiriyorum başka ne diyim.Olurda bu kadar olur.Ben kimseyi cebine göre değerlendirmiyorum kaldi ki bir sözü örnek verdim ve sevmediğimide söyledim ama sen de anlamak istediğin gibi anlama konusunda ısrar edince bu manzara çıkıyor tabi ortaya.Bir çırpıda anlayacağınızı düşünerek çok detaya inmediğim bir önceki yazımdaki adsl vurgusu; daha öğrenci kimliğinden sıyrılamamış,iş ve iş hayatıyla ilgili bir siteye,patronunun sağladığı imkanlarla kavuşmuş birinin babası yaşındaki kişinin seviyesine laf etmesini başka neyle anlatsaydım güzel kardeşim ?..Hadi varsa bildiğin bir yöntem sen söyle...Konyada büyük küçük bilinmez burası böyle bir ildir de ben hepinizden özür dileyeyim...Bu arkadaşlara sen askerliği sor onunla ilgili de konuşurlar...Gerek yoktur askerlik yapmalarına...Buradalar..Bol bol yazarlar...Bir sor bakalım nerede askerlik yapmışlar...Kaç iş kurmuşlar,ne başarmışlar,nerelere gelmişler,tecrübeli insanın yazacağı yazılarmı bunlar.Doğru kimse yaşamışlığı kadar yazmıyo burada böyle bi kural yok...Daha 3 yazıda insanın seviyesine giydiren bu arkadaşların ve destekçilerinin bu forumu kuralsızlar forumuna döndürme yolunda ki çabalarını da ayrıca alkışlıyorum...

Üye297 yazı
Ne oldu canerkus baltayı taşa vurdum demenin daha uzun yolunu mu buldun.Ben bunları yazmasaydım Akınsekcuktan gerçekten özür dilermiydin...? Doğru doğru bu tartışmaya girerken seviyenize inmek için baya çabalıyorum..Düşük göründüğünü bende farkındayım...Bunu gördüğün için elektriği icat etmiş gibi sevinmene gerek yok.Anca böyle oluyor..seviye lafı ilk senden çıktı biliyosun..Bende düşürdüm ve karşındayım..

Üye297 yazı
Ama dikkat ettim kibarlaşmaya başladın son yazılarında gelişme var az biraz...Özür falan gibi cümleler kuruyosun artık...

Üye297 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canerkus
Yaşın önemi yok 50 yaşında da olsanız 20 yaşında da olsanız görüşümde değişiklik olmaz. Ayrıca bu tartışmayı bu konu içinde başlatan sizsiniz .Arkadaşlar bu konu altında bir aktivite oluşturmaya çalışıyor ve ben sizinle atışarak arkadaşların konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum . Ama seviye farkında ısrarcıyım

canerkusdan inciler...

Üye281 yazı
Birincisi akınselçuk la aramızda tartışma yaşansada ve tahrik olsamda ve sonradan pişman olsamda eğer sen olmasaydın ben yinede akın beyden özür dilemeyecektim. Ama seni görünce şimdi özür diliyorum.

İkincisi ben kimsenin imkanları ile bir yere gelmedim ve şu anda çalıştığım yerinde bana sunacağı ayrıcalıklı bir imkan yok. Bunun dışında benim evimde adsl olmadığını gibi saçma sapan iddialarda bulunup kendini küçük düşürüyorsun ve sonra küçük düşen benmişim gibi yazı yazıyorsun. Pazar günü mesaj yazmayınca evimde adsl olmadığı filan zannediyorsun.Senin sosyal bir yaşantın yok heralde . Sen pazar günlerini evde magazin programı izleyerek filan geçiriyorsun sanırım ama ben sosyal aktiviteleri olan birisiyim . Heralde Mel Gibson 'ın Komplo Teorisi adlı filmini çok seviyorsun. Etkisinden çıkamamışsın

Akınselçuk daha önce benim yaşımı burada yazmıştı ben 86 doğumluyum ama sanırım sen 15 yaşında filansın.

Ayrıca şunuda belirtiyimki ben şu anda bir sanayi kuruluşunda çalışmama rağmen halen benim adıma kayıtlı olan internet hizmetleri firması aktif olarak çalışmasına devam etmektedir. Benim evimdeki internet dışında benim üzerime kayıtlı ve halen kullanılan bir adet adsl hattı bir adet telefon hattı , bir adet elektrik aboneliğ ve su aboneliği mevcuttur. Ayrıca yine benim üzerime vergi levhası mevcuttur. Ancak çok sevdiğim bir abimin ricasını kırama**** ve şu an için işleri arkadaşıma devrederek ve sanayide çalışmaya başladım. Ve biz şu anda Konya sanayisinin en büyük firmalarının makinelerini yapıyoruz ve bizim tamir ettiğimiz makineler sayesinde sanayi kuruluşlarının işleri aksamadan devam ediyor ve bu firmların katma değer üretmesinde pay sahibi oluyoruz. Ve ayrıca bu ülke sanayicisinin yurtdışından binlerce Euro ödeyip aldığı bazı makineleri %100 türk sermayesi kullanarak üretimeye çalışıyoruz.

Özet olarak benim ne iş yaptığımı ve maddi manevi gücümü biraz kavramışsındır. Ancak anlatabildiklerim senin anlayabileceğin kadardır. Bu yüzden tam idrak edebildiğinden emin değilim.

Sana bir şeyleri kanıtlamak zorunda olmadığım halde beni tahrik etmen sonucunda hiç istemediğim halde bu mesajı yazmak zorunda kaldım. Artık saçma sapan sözlerini lütfen bırak. Hala bir şeyler iddia etmek istiyorsan lütfen hafta içi bir gün Konya ya gel çalıştığım yere uğra sana önce bir etliekmek yediriyim sonra sana kendimi tanıtıyım ve sende çık forumda herkesten özür dile. En azından bu erdemi göster . Ki ben özür dileyerek bu erdemi gösterdim .
Lütfen ispatlayamayacağın sözler söyleme. Eğer hala bu tip iddialarına devam edersen adıma kayıtlı adsl, telefon, elektirk su faturalarını tarayıcıdan taratıp bu sitede yayınlayacağım. Ama sen şimdi onlarada Photosop ta filan yapılmış dersin. En iyisi faturaların orjinalini adresine göndermek

Ve eğer forum yönetiminden birileri bu yazıları okuyorsa lütfen bu konuyu silsinler. Çünkü iyice iğrençleşti.

Üye297 yazı
Tamam sen akinselcuktan özür dilediysen mesele kalmamıştır çok uzun yazmışsın hiç okuyamam valla kusura bakma...İnsanların seviyesi ile ilgili de yorum yapma bak senin seviyene laf gelince döktürüyosun...

Üye281 yazı
Bu yazıyı sonuna kadar okuduğundan adım gibi eminim ama sana söyleyecek başka söz bırakmadığım için böyle söylemek zorunda kaldın. Sanada hak veriyorum.

Üye297 yazı
İşte aramızdaki fark bu zaten...Toyum diye bağırsan bu kadar komik olmazdın...Özür diliyorumdan sonrasını okumadım diyorum o bana adından bile ne kadar emin olamadığını anlatıyo...Adı bile şaibeli arkadaş; uzun yazdığın hiçbir saçmalığı okumamki...Zırvaladığın kesin olduğu için teferruata ne gerek var...Baktım özür dilemişsin tamam bitti...Hatice değil netice önemli...E ben sana en başında da bunu dedim zaten..Yok sen illa bi şansını denedin...Ama baktın olmadı sert kayaya çarptın.Bir iki derken, bi ara kaale almamayı falan denedin o da olmadı lafı yedikçe pıstın yedikçe pıstın.Sen bana söyleyecek söz tabi bırakmadın kuscaner...Özrünü diledin ben amacıma ulaştım bundan sonra sen zırvala dur...Sana bile bunu yaptırabildiysem ne mutlu bana...Dediğim gibi hatice değil netice...:))) Bunu sen bana yaptırsaydın eğer aslan terbiyecisiyim ben diyip gezerdin meydanlarda..Ama bak ben hiç yapıyomuyum bunu... ;)

Yeni Üye25 yazı
Merhabalar ben de konyaliyim ingilterede yasamaktayim.Bu ulke ile ticaret yapiyorsaniz yada yapmak istiyorsaniz bu ulke hakkinda edinmek istediginiz bilgi varsa bilgim dahilinde size yardimci olmaya calisirim.

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - musi
Merhabalar ben de konyaliyim ingilterede yasamaktayim.Bu ulke ile ticaret yapiyorsaniz yada yapmak istiyorsaniz bu ulke hakkinda edinmek istediginiz bilgi varsa bilgim dahilinde size yardimci olmaya calisirim.

özel mesajla ve e-mail sayesinde bilgiler gönderdim.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye281 yazı
Ben kimin komik düştüğü konusunda yorumları kamuoyuna bırakıyorum. Sen kendini yeterince rezil ettin . Artık susta adam sansınsar. Ayrıca adımda şaibeli olan bir şey yok. Tam ismim Ahmet Can Erkuş. kullanıcı adımda canerkus bunda anlaşılmayacak yada şaibeli olan ne var anlamıyorum. Yine o dar düşünlenle neyi nasıl anladın gerçekten şaşırıyorum. ayrıca ben kırıcı sözüm için senden değil akınselçuktan özür diledim. sana ne oluyor anlamadım. Üçüncü kişi olmaktan yada parasız avukat olmaktan vazgeçersen iyi olur. Ya bütün gün boyunca senin zırvalarınla uğraşmaktan bıktım ve işimi gücümü bırakıp sana cevap yazdım bu mesajdan sonra açıkça küfür mesajı yazsanda sana cevap vermeyeceğim.

Üye297 yazı
Hah şöölee kısa ve öz zırvala da okuyum...Amaç zaten akınselçuktan özür dilemendi.Bana ne yazdığının bir önemi yok...Seviyen nasıl bir yüksekteyse senin haricindekileri seviyesiz gördüğün yazına müdahele sonucu, biraz uzuncada olsa finali senin özürünle yaptığımıza göre,bu tartışma içinde ben üstüme düşen görevi yapmanın huzuruyla yazıyorum sana...Bak ne kadar huzurluyum...Peki sen niye bu kadar huzursuzsun onu anlamadım...Ya da anladım anladım tamam...Fazla üstüne gitmiyim senin...Kalıcı iz kalacak yoksa gencecik dimağında...İnsanların seviyesi ile ilgili yazı yazarken iki kere düşün bir daha..Gördük işte seviyeni...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Hah şöölee kısa ve öz zırvala da okuyum...Amaç zaten akınselçuktan özür dilemendi.Bana ne yazdığının bir önemi yok...Seviyen nasıl bir yüksekteyse senin haricindekileri seviyesiz gördüğün yazına müdahele sonucu, biraz uzuncada olsa finali senin özürünle yaptığımıza göre,bu tartışma içinde ben üstüme düşen görevi yapmanın huzuruyla yazıyorum sana...Bak ne kadar huzurluyum...Peki sen niye bu kadar huzursuzsun onu anlamadım...Ya da anladım anladım tamam...Fazla üstüne gitmiyim senin...Kalıcı iz kalacak yoksa gencecik dimağında...İnsanların seviyesi ile ilgili yazı yazarken iki kere düşün bir daha..Gördük işte seviyeni...

Bazı Horozlar Öttükleri Zaman Sabah Oldugunu Sanırlar...

Üye297 yazı
Memnun oldum bende falsover... :)))

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Memnun oldum bende falsover... :)))

Adı/Soyadı: Kerem Aladağ
Meslek: Bilgisayar-Bilişim
Diğer: < Yazar kendini tanıtmamış. >

kendini tanıttığın için teşekkür ederim

Üye297 yazı
Tamam doğru bunlar benim bilgilerim..Teşekkür ederim onayladığın için...Şu sabah olduğunu sananda sendin değilmi... ok...Bi dahamı memnun olmam gerekiyo..?

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Tamam doğru bunlar benim bilgilerim..Teşekkür ederim onayladığın için...Şu sabah olduğunu sananda sendin değilmi... ok...Bi dahamı memnun olmam gerekiyo..?

Abdal düğünden, çocuk oyundan usanmaz.

Üye297 yazı
Yok bu kadar tanımak istemiyorum seni...İsmin yeterliydi...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yok bu kadar tanımak istemiyorum seni...İsmin yeterliydi...

Atımın anlı sakar, lakabını ele takar...

Üye297 yazı
Arkadaş atınıda senide tanımak istemiyorum diyorum sen özelliklerinden bahsedip duruyosun...Cv hazırlarken yazarsın bunları...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Arkadaş atınıda senide tanımak istemiyorum diyorum sen özelliklerinden bahsedip duruyosun...Cv hazırlarken yazarsın bunları...

Ürümesini bilmeyen it, sürüye getirir kurt.

Üye297 yazı
Çobanın yardımcısı olmak istiyorsan tabi yaz bunuda CV ne..Herkeste yok bu özellikler...Yalnız cins olman lazım...Kangal oluyolar genelde...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Çobanın yardımcısı olmak istiyorsan tabi yaz bunuda CV ne..Herkeste yok bu özellikler...Yalnız cins olman lazım...Kangal oluyolar genelde...

Kurt kocayınca İtin maskarası olur.

Ölmüş eşek, kurttan korkmaz.

Üye297 yazı
Bir gün kocarsam söz senin maskaran olcam...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Bir gün kocarsam söz senin maskaran olcam...

Sözünü bil, pişir; ağzında der, devşir.

Üye297 yazı
Yapabiliyorsan ne ala tabi...