mozdogan
İlk mesaj
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - canerkus Bu saydığım tablo içinde sen Konya' da yaşamayı çok çekici buluyorsan doya doya yaşa Konya'yı. Pis Kokusunu ciğerlerine çek. |
Yazıyı gönderen - serkan42 konya ili ekonomisi genelde işçiden çalıp çırpmakla . . . . 50 işçiden fazla çalıştıran işveren sayısı bir elin parmakları kadar olan konyada, . . . kayserinin istikbali varsa bizimde havzan etliekmeğimiz varya diye kendini avutan şehrimin insanlarına sesleniyorum.Kendinize Gelin! |
Yazıyı gönderen - canerkus Ne oldu yani doğum tarihimi oraya koyunca beni küçük görmeye filan mı çalışıyorsun . Çok komik bu yaptığın bay akınselçuk. Yine beni haklı çıkarıyorsun. |
Yazıyı gönderen - falsover "Bu arada falsover arkadaş beni neye dayanarak toy olarak nitelendiriyorsun anlamadım." Neye dayanarak değerlendirme yaptığımı yazmışım arkadaşım oraya işte...anlamadınmı okuduğunu...Ben "Ne çabuk anladın seviye farkını" diyorum sen "işyeri anahtarı" diyosun muhasebeden bahsediyosun.Bu anlattıkların sana insanların seviyesi ile ilgili konuşma hakkını nasıl veriyor ki ?...Eyvah eyvah..Demek ki Holding başına falan geçsen toptan astıracaksın milleti burada... Konuları istediğin gibi açıp kapatma bencilliğini onaylamadığımı anlamışsındır umarım bu yazımdan.İnsanın seviyesi ile ilgili savurganca yazıları yazıp sonra konuyu kapatalım demek ne türden bir savunmadır onu da anlamış değilim. Akinselcuk senin yaşını yazmış ve sende onaylamışsın.Hiç düşünmüyormusun baban yaşında biri olma ihtimalini.Konya gençliği gerçekten senin gibi mi davranıyor büyüklerine karşı.Yoksa klasik internet/forum durumumu bu davranışın.Hani beş harflidir...İleride yaşınla birlikte tecrübende arttığında,seninde sana duyulmasını isteyeceğin şeydir...Ben söylüyüm istersen sen şimdi bulamazsın bunu...SAYGI...diye bir şey vardır.Konuyu gerçekten kapatmak istiyorsan eğer ; saygıdan yoksun sözlerini sarf ettiğin kişiye bu yanlışından dolayı üzüntünü anlatırsın ve oda büyüklüğünü koyar ortaya...Bu şekile bir noktaya varılır yada sen bu tutumunu sürdürürsün ve seninle bir noktaya varamayacağımız noktasına varırız...Çıkmayan candan umut kesilmezmiş...Ben senden umutluyum... |
Yazıyı gönderen - falsover Aferin size...Süper ikili olmuşsunuz gerçekten.İş birbirini desteklemeye kadar varmış.Canerkus sana teşekkür etmiş desteğin için serkan42...Hoppa...sevindin mi ? Siz misketmi oynuyorsunuz burda allah aşkına ya...Yoksa planlımıydı bu...Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşsunuz tam.Sizin gerçek hayatta ya okuldan ya mahalleden kanka olduğunuz belli ki Serkan42 de özellikle yaş savunmasına girmiş.Herkesi kendi gibi düşündüğünü ne de güzel açıklıyor 42serkan.. ...Kendi eliyle yazıyor işte sallamasyon yazdığını..Senin sallamasyon yazdığını biz zaten biliyorduk, doğrulamana gerek yoktu....Sorun ne Konya'da ne de Konyalılarda aslında...Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmiyor diye bi laf varya sizi anlatıyor işte bu..Siz Antalyalıda,İstanbulluda,İzmirlide nereli olusanız olun..Sorun ilde değil sorun sizde...Büyüğünü küçüğünü bilmemenin ne ili olur ne ülkesi.... Şimdi bunu ben size nasıl anlatayım ki.Ukalasınız laf dinlemiyosunuz dolayısıyla anlamıyosunuz...Saygısızsınız...saygının kaç harfli olduğunu söyleyince kızıyorsunuz.Tam bi forum şovalyesi olmuşsunuz.Şunu anladım...Size ne yazarsak yazalım siz canerkus ve serkan 42 ikilisi olarak kalacaksınız belli.Bir adım ilerlemeye niyetiniz yok.Anlayacağınızı bilsem gidin Gençliğe Hitabeyi okuyun diyecem ama...Gidin ne okursanız okuyun gençler...İş fikri tartışamama kabiliyetinizi,insanların seviyesine dil uzatırken ki zaafiyetinizi tedavi edecek bir doktor yok bu memlekette...Ne okursanız okuyun...Nede olsa boş..Boş yazın..Boş okuyalım..Herşey boş..Değil mi hadi devam boş yazılara... |