Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Konyalı Arkadaşlar Burda Toplanalım

BaşlatanozdoganmuTarih08/03/2008 00:59:09Yorum65

İlk mesaj
Yeni Üye90 yazı
konyadan girişimci arkadaşlar varsaki var burda buluşalım diyorum
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
65 yorum
Yeni Üye4 yazı
merhaba konya

konyalı girişimci arkadaşlar arasında bende yer almak isterim
futurebigboss

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye90 yazı
evet bura amaç iş yapmak olabilir proje konuşmak olabilir tanışıp sohbet etmek bile olabilir.illada ortak bir iş yapma çabası olarak düşünmeyelim
mozdogan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Gyda
Yeni Üye10 yazı

MERHABA bende konya

Yeni Üye10 yazı
ne oldu kardeşim yaa çokmu kızdın bu kelimeme kıymali pide degil etliekmek işte....

Yeni Üye10 yazı
sakin ol agrasif davranıyorsun bence duzzeltme gibi bir niyet degil neyse boş ver yaa bunun tartişmasına degilde iyi dostluklar tartişma kavgayla başlarmıs...

Yeni Üye35 yazı
merhaba arkadaşlar ewet güzel bi fikir bencede

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaslar.bencede güzel bir fikir.
İvAn

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ö?renci
Yeni Üye35 yazı
tamam güzel bi fikirde nasıl olacak bu iş arkadaşlar ne yapmak lazım bunun üstünde biraz konuşsak bence

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
Merhaba arkadaşlar,
Ben Ankara'da yaşayan, Konyalı bir arkadaşınızım. Konya'nın kulu ilçesinde bir miktar arazimiz var. O'nun üzerine ağaç dikip bu ağaçtan elde edeceğim kerestelerin ticaretini yapmak istiyorum. Konuyu biraz araştırdım ama orman mühendisi bir arkadaşımdan bu işle ilgili daha ayrıntılı bilgi alacağım kısa zaman içerisinde. Benim bu işi yapmak için nakit problemim var. Nakit konusunda yardım olabilecek ortaklar arıyorum kendime. Konuyla ilgilenen aradaşlar msn adreslerini yollayabilirlerse ayrıntılı görüşebiliriz. saygılarımlar...
Bir girişimci, bin işsizi besler...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye1 yazı
selam konyalı arkadaşlar

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye90 yazı
arkadaşlar sanırım yeterince toplandık.bundan sonra msn adresleri ile mesaj bırakan arkadaşlar birbirimizi ekleyip tanışalım fikir alışverişinde bulunalım.ben OZDOGANLARUN@HOTMAİL.COM EKLEMEK İSTEYEN ARKADAŞLARI BEKLİYORUM.HERKES ADRESİNİ BIRAKIRSA TANIŞIRIZ
mozdogan

Editör5590 yazı
Konya daki gelişmeleri , güzellikleri , ulusal veya başka şehirlerin yerel gazelerinde köşe yazısı yazan tanınmış yazarların Konya ile ilgili olumlu izlenimlerini , Konya nın sanayi üretimi ile ilgili belkide dünyaya parmak ısırtacak ihraç üretimlerini zaman zaman Koniks sayfalarına taşıdım. Amacım gerçek olan bu gelişmeleden herkesin haberdar olması Konya ile ilgili yeterli bilgisi bulunmayan üye ve ziyaretcilerin de bilgilenmesi idi.
Ancak büyük bir şaşkınlıkla gördüm ki ; gene Konya ilinden üye olmuş bazı arkadaşlar, bu yazılara şiddetle muhalefet edip, Konyadan ''pis kokulu şehir'' diye bahsedecek kadar nefretle yaklaştılar!? Bu durum beni büyük bir hüsrana uğrattı . İçimizde yaşayan bu arkadaşları şiddetle kınıyor bu şehre alışmalarını tavsiye ediyorum.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canerkus

Bu saydığım tablo içinde sen Konya' da yaşamayı çok çekici buluyorsan doya doya yaşa Konya'yı. Pis Kokusunu ciğerlerine çek.

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - serkan42
konya ili ekonomisi genelde işçiden çalıp çırpmakla . . . .

50 işçiden fazla çalıştıran işveren sayısı bir elin parmakları kadar olan konyada, . . .

kayserinin istikbali varsa bizimde havzan etliekmeğimiz varya diye kendini avutan şehrimin insanlarına sesleniyorum.Kendinize Gelin!

Bu söyledikleri doğru bile olsa !!! ''kol kırılır yen içinde kalır'' Doğrusu hiç mantıklı gelmedi bana bu tepkiler.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye281 yazı
Bay akınselçuk Konya'yı bilmesem senin anlattığın yada sağdan soldan kopyaladığın yazıları okuyup Konya'ya aşık olacağım. Ama içinde olduğum şehri çok iyi bildiğimi düşünüyorum. Şehircilik mantığına tam ters bir şekilde hakim rüzgar yönü kuzey, kuzeybatı olan bir şehrin kuzeyine sanayi bölgesi kurarsanız ve hatta şehrin çöplüğüde şehrin kuzeyinde olursa bu şehirin büyük bölümü pis kokar. Zaten kış aylarını hiç söylemiyorum akşam dışarı çıkmak intihar girişiminden farksız. Artı bu fiziki tabloya insanların yobazlıklarıda eklendiğinde benim için yaşanmayacak bir şehir haline geliyor. Ancak sanıyorum aramızda büyük seviye farkı var bay akınselçuk bu yüzden bu saydığım tablo sizi rahatsız etmiyor olabilir.

Bir de serkan42 isimli arkadaşın sanayicileri emek hırsızı olarak gösterdiği yazısına atıfta bulunmuşsunuz ve kol kırılır yen içinde kalır demişsiniz. Konya sanayicisiyle özdeşleşmiş olan emek hırsızlığını görmezden gelmemizi istemeniz sizin ahlaki anlayışınızı gözler önüne sermek açısından oldukça net bir donedir.

Unutmamak gerekirki bir şehir gelişigüzel olarak yapılmış beton yığınlarıyla gelişmez. Belediye başkanı bulduğu her kavşağa -Ankara'da ki ismini anmak istemediğim belediye başkanına özenerek- köprülü kavşak yapınca gelişmez.sadece köprü için ihale verilen inşaat firmaları gelişir.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Editör5590 yazı
Buradamı tartışılacak Konyanın durumu, yapısı, burası o işin yeri değil.

Sanal ortamda konuşmak kolaydır tanımadığınız birine seviye farkı gibi yazılar yazmamalısınız Hocalarınız yaşında olma ihtimalim bile varken hele. Biraz daha sakin nezaketli lütfen...
tamnland.com

Üye281 yazı
Yaşın önemi yok 50 yaşında da olsanız 20 yaşında da olsanız görüşümde değişiklik olmaz. Ayrıca bu tartışmayı bu konu içinde başlatan sizsiniz .Arkadaşlar bu konu altında bir aktivite oluşturmaya çalışıyor ve ben sizinle atışarak arkadaşların konusunu daha fazla meşgul etmek istemiyorum . Ama seviye farkında ısrarcıyım

Editör5590 yazı
Arkadaş senin görüşün beni ilgilendirmez sen yazıları sabote ediyorsun bunu yapma.
tamnland.com

Editör5590 yazı
Bekle bakalım diğer Konyalı arkadaşlarında yorumlarını alalım burası chat sayfası değil hemen yorum yazamazlar. Hep benim yazılarıma yazıyorsun. Buradaki arkadaşlarla bir tanışıklığımız var zaten. Senden eski üyeler var burada dikkat ettiysen. Bu aktivitenin başlangıç tarihine bir bak bakalım. Konyayı geliştirmek böylemi olur senin belediye meclisine girip muhalefetini orada yapman lazım. Sen firmanın reklamını yapmaya çalıştığında ben girip ileri geri eleştiri yazıyormuyum. Aykırı olan şey bu.
Konyanın kuzeyine yapmışlar bir oluşumu diye herkes nefretmi etmeli Konyadan nasıl bir mantık bu.
tamnland.com

Editör5590 yazı
Konyalı arkadaşlarda bir tanışsın seninle diye buraya taşıdım konuyu. yorumlarını da merak ediyorum doğrusu hepsi senin gibiyse yandığımızın resmidir.
tamnland.com

Üye297 yazı
Canerkus sen bence Konya'ya kapalı kalmışsın bayadır bi..Konya baya bi daraltmış seni...Çık şöyle bi dolaş bak bi memlekete de ondan sonra yaz bu yazılarını...Bak ben Konya'lı da değilim.Konya'ya bir kaç kez geldim ve yabancı biri olarak da çok beğendim.Gayet güzel bi şehir..Koku falanda almadım.Sakın senin üst dudağına kötü koku verecek bir şey sürülmüş olmasın...Koku allah koku...Hiç Konya'ya gelmemiş biri olsam tiksineceğim sayende
Konya'dan.Sanırım senin bu serzenişin biraz siyasi ben anlıyorum.Oyun boşa gitti onun sinirini burada alıyorsun gibi bir manzara var çünkü.Ama bu kadar,hele hele karşındaki insana sarf etmiş olduğun cümlelerin seviye ve ahlaki atıflarda bulunuyor olması,bana insanın seviye ve ahlakı ile ile ilgili bu yazıları yazabilmek için çok erken davranmış senin; baya bi toy olduğunu düşündürüyor.İnsanları bu kadar hızlı tanıyabiliyormusun gerçekten ?
Eğer gerçekten böyle bir kabiliyetin varsa hala iş fikrine ihtiyacın olması çok ilginç.Çünkü senin çoktan Konya'da değilde arzu ettiğin şehirde yaşıyor olman lazımdı değil mi ? burada bulunma amacını unutmuş insanlardan olup olmadığını, bana yazacağın yazıdan çıkaracağız bakalım Canerkus...

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im
Editör5590 yazı
12/01/1986 Ahmet Can Ayıptır ya. Seviye diye konuşulmaz.
tamnland.com

Üye281 yazı
Ne oldu yani doğum tarihimi oraya koyunca beni küçük görmeye filan mı çalışıyorsun . Çok komik bu yaptığın bay akınselçuk. Yine beni haklı çıkarıyorsun.

Bu arada falsover arkadaş beni neye dayanarak toy olarak nitelendiriyorsun anlamadım. Ben toy birisi olsam bu yaşımda koskoca işyerinin anahtarı ve muhasebesi teslim edilmez ve bütün işlerden ben sorumlu olmazdım.Siz konya ya gelipte zafer meydanını gezerseniz tabiki koku almazsınız ama konya zaferden ibaret değil. Benim derdim kony aile değil onu geçmişten beri yanlış yönetenlerde.Bu fikirlerimde konya nın akepe li belediye tarafından yönetilmesinin hiç etkisi yok. Chp de aynısını yapsa yine bu görüşleri savunurum. Adam şehrin en işlek yerine gökdelen dikip trafiği alt üst edecek ve bu şehir gelişmiş olacak öyle mi? Yine söylüyorum gelişmişlik demek beton yapıları dikmek demek değildir. Ben evden çıkıp aynı şehir içindeki üniversiteye 1,5 saatte ancak ulaşabiliyorsam gelişmişlikten söz edemezsiniz. Ama kime anlatıyorum?

Neyse sizlerle daha fazla tartışıp değerli vaktimi kaybetmek istemiyorum. Sizin dediğiniz gibi olsun Konya çok güzel nefis harikulade. Bu tartışmayıda burada bitirmek istiyorum. Ben haksızım siz haklısınız. Hep siz haklısınız

Yeni Üye45 yazı
arkadaşlar hepimiz konyanın çoçucuguyuz ama böle yazmanızı yadırgadım üniversiteyi niye şehrin dışına 18 km uzaklıgıya yaptılar diye çok sordum1. cevap zinayı merkezden uzak tutmakmış 2. cevap orayaı yapan mühendismi farklı bir meselek mi oraya yakın köyü varmış hemşerilerine iş sağlamak amacıyla yapılmış hayretler içerisinde duydum inanmak bile istemiyorum.Ayrıca Otogarın büyüklüğünden çevre illerden gelen arkadaşlarımızda yakında çok küçük ve sosyal yaşantı olarak sıfır orası ve her neyse sorunları fazla dile bile getirmek istemiyorum.Konyada Muhalif seslere hep kominist gibi bakarlar sadece yapılan yalnışları söyleyene ters ters bakarlar ancak.Esnafıyla ilgili her gün aynı sıkıntıları yaşıyorum babam eline balyoz geldi 1 ay istrahat verdiler.Babam düşünceliydi geçen sordum ne oldu 1 ay çalışamayacam acaba aylıgı vereceklermi diyor 22 yıllık eleman işvereninden bunu bekliyebiliyor. Profesyonellikmiş,işçi hakkıymış diyen yok tabi,Hüseyin Üzülmez ne dedi " konyada dede yapar, baba işletmeye çalışır, torun yer" dedi.Kimsede sen haksızsın demedi sorunları dile getiriyoruz.Konyada Ki kokuyu koklamayacak kadar 5 duyudan 1. i olan koku alma duyusu yok mu sizde.

Sıkıntıları söyledik diye etmedğin laf kalmadı ayıptır.Var olan bir şeyi söylüyoruz.Belediye başkanı 10 000 ögrenciye burs dağıttı,şimdi bunu eleştirelim mi?Hayır yapılan işi takdir ederiz,büğün birisi bana deseki meram belediye başkanı çalışıyor diye adamla kavga ederim,çünkü meramdakiler bile rahatsız karatayda oturuyorum,hançerli aldı başını gidiyor büyükşehirin başına keşke geçse baya hizmetleri dokundu karataya adalet binasını ilçemize kazandırdı,mesire yerlerini çoğalttı.Bunları görmezden gelemem bana yakışmaz aldığım eğitime yakışmaz.

İnş buluşursunuz bir yerlerde farklı forum altında konya buluşmaları yaptım herkes kişisel görüşlerini ve tecrübelerini anlattı.Hayırlı olsun tekrardan

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye281 yazı
Beni siyasi görüşüm farklı olduğu için belediyeyi eleştiriyor sanıyorsunuz ama ben yapılan yanlışları sırf iktidar partisi akp olduğu için söylemiyorum. Sonuçta iyi bir iş yaptıktan sonra herkese saygım sonsuz. ancak bazı gerçekleri kimsenin görememesi yada görmezlikten gelmesi benim canımı acıtıyor. Akınselçuk a diyorumki ya 400 yıllık caminin üstüne dijital saat asıp tarihi eseri mahvetmişler, adam , sen boş ver dijital saati diyor. Şimdi akın bey mi konya yı daha çok seviyor yoksa konya nın kültürel mirasına yapılan saldırıya üzülen ben mi?. Ben bu şehirde evden çıkıp üniversiteye en erken 1 buçuk saatte varıyorum . Neden yani şu kısacık hayatta ben günlük 3 saatimi yolda geçirmek zorunda kalıyorum . Bu mu gelişmişlik ? Lütfen gelişmiş şehirlerin google earth ten yada maps.google.com dan uydu resimlerine bakın ve birde bizim konya ya yada övündüğümüz İstanbul a bir bakı tepeden.Ulaşım ağlarını bir karşılaştırın. Mesela New York taki metro hattının uzunluğuyla tüm Türkiye deki metro hatlarının uzunluğunu karşılaştırın. Sonuç gerçekten vahim.

Bakınız benim yalnızca bir oy hakkım var boşa gidip gitmemeside hiç önemli değil . Boşada gidebilir. Ancak bizim yarınlarımızı çalıyorlar haberiniz yok. Bunları söyleyincede lütfen üstüme yürümeyin bir düşünün önce . Sırf ön yargıyla hareket etmeyin

Keşke Konya'nın nüfusu hiç artmasa ve keşke bu şehrin başına kabiliyetsiz kişiler gelmeseydi . O zaman ne güzel olurdu

Daha önceki yazılarda gayri ihtiyari kırdığım kişiler varsa yinede özür dilerim . Bu konuya yazdığım son mesajdır. Lütfen kimse benimle ilgili bir şey yazmasın konuyu kapatalım

Üye297 yazı
"Bu arada falsover arkadaş beni neye dayanarak toy olarak nitelendiriyorsun anlamadım." Neye dayanarak değerlendirme yaptığımı yazmışım arkadaşım oraya işte...anlamadınmı okuduğunu...Ben "Ne çabuk anladın seviye farkını" diyorum sen "işyeri anahtarı" diyosun muhasebeden bahsediyosun.Bu anlattıkların sana insanların seviyesi ile ilgili konuşma hakkını nasıl veriyor ki ?...Eyvah eyvah..Demek ki Holding başına falan geçsen toptan astıracaksın milleti burada...
Konuları istediğin gibi açıp kapatma bencilliğini onaylamadığımı anlamışsındır umarım bu yazımdan.İnsanın seviyesi ile ilgili savurganca yazıları yazıp sonra konuyu kapatalım demek ne türden bir savunmadır onu da anlamış değilim.
Akinselcuk senin yaşını yazmış ve sende onaylamışsın.Hiç düşünmüyormusun baban yaşında biri olma ihtimalini.Konya gençliği gerçekten senin gibi mi davranıyor büyüklerine karşı.Yoksa klasik internet/forum durumumu bu davranışın.Hani beş harflidir...İleride yaşınla birlikte tecrübende arttığında,seninde sana duyulmasını isteyeceğin şeydir...Ben söylüyüm istersen sen şimdi bulamazsın bunu...SAYGI...diye bir şey vardır.Konuyu gerçekten kapatmak istiyorsan eğer ; saygıdan yoksun sözlerini sarf ettiğin kişiye bu yanlışından dolayı üzüntünü anlatırsın ve oda büyüklüğünü koyar ortaya...Bu şekile bir noktaya varılır yada sen bu tutumunu sürdürürsün ve seninle bir noktaya varamayacağımız noktasına varırız...Çıkmayan candan umut kesilmezmiş...Ben senden umutluyum...

Editör5590 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - canerkus
Ne oldu yani doğum tarihimi oraya koyunca beni küçük görmeye filan mı çalışıyorsun . Çok komik bu yaptığın bay akınselçuk. Yine beni haklı çıkarıyorsun.

Konyayla ilgili eleştirileri Konya başlığı altına veya Konya forumu içinde yazarsan kimse sana bir şey diyemez , ama genel bir yerde Konyanın tanıtımı adına açılmış bir başlığın altına yazarsan bu o yazıyı sabote etmek olur ve haliyle sıkıntı yaratır üstelik senin sahsına söylenmiş tek söz yokken pis kokuyu içine çek seviyen benden aşağıda gibi ifadeler haliyle bir asap bozukluğuna sebep olur.

Bu yaşında sana verilen koskoca iş yerinin anahtarıda muhasebeside verildiği gibi geride alınabilir, efendi olmak en büyük erdemdir.

Bana bu şehir pis kokmuyor ama şehir merkezinin dışına çıkarsan ahır kokusu tezek kokusu hayvan çardağı kokusu tabiki alırsın. Bu kokularda bana çok kötü gelmiyor amcamın dayımın nenemin hayatını devam ettirebilmek için verdiği mücadelenin kokusu bana o kadar itici gelmiyor açıkcası. Bahsettiğin diğer sıkıntılar her şehirde var. ben yıllarca İstanbulda da yaşadım.

Hiç bir proje köyüme yakın vs sebeplerle kolayca bir kişinin isteğiyle uygulamaya konmuyor. Birçok kişinin , ekibin ürettiği projeler birçok muhalif onaydan geçtikten sonra uygulamaya konuyor buna rağmen şehrin çok hızlı büyümesi vaktiyle yapılamamış başka işlerinde katkısıyla herzaman mükemmel sonucu vermeyebiliyor. Bornova yı bilirmisin ? Ihlamur ağaçlarıyla doludur sabahları çok güzel kokar ama biraz ilerle İzmire doğru çok pis bir koku gelmeye başlar yıllardır değişmedi sebebi nedir bilirmisin ? Bir araştır bakalım.

Gerçekten varsa Konyada bir pis kokma sorunu bunu ortaya çıkaralım çözmeye çalışalım sizin fikirlerinizle hemde ...

Sana teklifim şu ; Musa Topçu Makinenin sahibiyle beraber buyrun kabul ederseniz buradan belirtin. Ertesi gün gelip sizi alalım şehir meclisine ***ürelim , orada anlatın gördüğünüz olumsuzlukları bir çözüm üretelim en azından yapabileceklerimize. Gerekirse köylümüze artık açıkta tezek kurutmak yasak diyelim.

Siz ne önerirseniz uygulamaya çalışalım. Seviyelerimizide tartmış oluruz bu arada , sen karar verirsin, o kadar iyi değilsen üstüne düşeni yaparsın yok sen hakikatten bu konuda uzmanlaşmış oturmuş olgun bir kardeşimizsen ben senin elini öperim. Yeterki makul olunsun herşeyin bir çaresi vardır...

tamnland.com

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - falsover
"Bu arada falsover arkadaş beni neye dayanarak toy olarak nitelendiriyorsun anlamadım." Neye dayanarak değerlendirme yaptığımı yazmışım arkadaşım oraya işte...anlamadınmı okuduğunu...Ben "Ne çabuk anladın seviye farkını" diyorum sen "işyeri anahtarı" diyosun muhasebeden bahsediyosun.Bu anlattıkların sana insanların seviyesi ile ilgili konuşma hakkını nasıl veriyor ki ?...Eyvah eyvah..Demek ki Holding başına falan geçsen toptan astıracaksın milleti burada...
Konuları istediğin gibi açıp kapatma bencilliğini onaylamadığımı anlamışsındır umarım bu yazımdan.İnsanın seviyesi ile ilgili savurganca yazıları yazıp sonra konuyu kapatalım demek ne türden bir savunmadır onu da anlamış değilim.
Akinselcuk senin yaşını yazmış ve sende onaylamışsın.Hiç düşünmüyormusun baban yaşında biri olma ihtimalini.Konya gençliği gerçekten senin gibi mi davranıyor büyüklerine karşı.Yoksa klasik internet/forum durumumu bu davranışın.Hani beş harflidir...İleride yaşınla birlikte tecrübende arttığında,seninde sana duyulmasını isteyeceğin şeydir...Ben söylüyüm istersen sen şimdi bulamazsın bunu...SAYGI...diye bir şey vardır.Konuyu gerçekten kapatmak istiyorsan eğer ; saygıdan yoksun sözlerini sarf ettiğin kişiye bu yanlışından dolayı üzüntünü anlatırsın ve oda büyüklüğünü koyar ortaya...Bu şekile bir noktaya varılır yada sen bu tutumunu sürdürürsün ve seninle bir noktaya varamayacağımız noktasına varırız...Çıkmayan candan umut kesilmezmiş...Ben senden umutluyum...

yaş neden vurgulanıyor Bu ülkenin başbakanı 54 yaşında muhalefeti 80 yaşında üslüp farkı saygı demişsin internet ordamında kimse kimsenin yaşını bilemez sallamasyon yazar geçer.1986 diye neye, kime vurgu yapılıyor.Saygıdan bahsetmişsiniz dinime küfür eden müslüman olsa bari,karşınızdaki insanın anlama ve bilgi seviyesini nasıl ölçüpde dalga konusu yapıyorsunuz anlamadım 5 harfliymişde yok şöylemişde konyanın gençlerinden önce orta yaş kendine baksın tepside kadın oynatıpda forumda aslan kesilmesin kimse.Bizim senden ümidimiz yok ama o ne olcak o zaman üslüpunuz hoş değil

Üye281 yazı
Zaten bu yazı içinde ilk sataşmayı ben yapmadım. Ama yinede haklı olduğumu düşünsemde, düşündüğüm herşeyi açıkça söylemem doğru değildi. Yinede desteğin için teşekkürler serkan 42. zaten falsover nicli şahısı kaale almıyorum . Biz akın beyle tartışırken araya giren birisi işte. Hepsi o kadar

Üye297 yazı
Aferin size...Süper ikili olmuşsunuz gerçekten.İş birbirini desteklemeye kadar varmış.Canerkus sana teşekkür etmiş desteğin için serkan42...Hoppa...sevindin mi ? Siz misketmi oynuyorsunuz burda allah aşkına ya...Yoksa planlımıydı bu...Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşsunuz tam.Sizin gerçek hayatta ya okuldan ya mahalleden kanka olduğunuz belli ki Serkan42 de özellikle yaş savunmasına girmiş.Herkesi kendi gibi düşündüğünü ne de güzel açıklıyor 42serkan.. ...Kendi eliyle yazıyor işte sallamasyon yazdığını..Senin sallamasyon yazdığını biz zaten biliyorduk, doğrulamana gerek yoktu....Sorun ne Konya'da ne de Konyalılarda aslında...Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmiyor diye bi laf varya sizi anlatıyor işte bu..Siz Antalyalıda,İstanbulluda,İzmirlide nereli olusanız olun..Sorun ilde değil sorun sizde...Büyüğünü küçüğünü bilmemenin ne ili olur ne ülkesi....
Şimdi bunu ben size nasıl anlatayım ki.Ukalasınız laf dinlemiyosunuz dolayısıyla anlamıyosunuz...Saygısızsınız...saygının kaç harfli olduğunu söyleyince kızıyorsunuz.Tam bi forum şovalyesi olmuşsunuz.Şunu anladım...Size ne yazarsak yazalım siz canerkus ve serkan 42 ikilisi olarak kalacaksınız belli.Bir adım ilerlemeye niyetiniz yok.Anlayacağınızı bilsem gidin Gençliğe Hitabeyi okuyun diyecem ama...Gidin ne okursanız okuyun gençler...İş fikri tartışamama kabiliyetinizi,insanların seviyesine dil uzatırken ki zaafiyetinizi tedavi edecek bir doktor yok bu memlekette...Ne okursanız okuyun...Nede olsa boş..Boş yazın..Boş okuyalım..Herşey boş..Değil mi hadi devam boş yazılara...

Yeni Üye45 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - falsover
Aferin size...Süper ikili olmuşsunuz gerçekten.İş birbirini desteklemeye kadar varmış.Canerkus sana teşekkür etmiş desteğin için serkan42...Hoppa...sevindin mi ? Siz misketmi oynuyorsunuz burda allah aşkına ya...Yoksa planlımıydı bu...Körler sağırlar birbirini ağırlar olmuşsunuz tam.Sizin gerçek hayatta ya okuldan ya mahalleden kanka olduğunuz belli ki Serkan42 de özellikle yaş savunmasına girmiş.Herkesi kendi gibi düşündüğünü ne de güzel açıklıyor 42serkan.. ...Kendi eliyle yazıyor işte sallamasyon yazdığını..Senin sallamasyon yazdığını biz zaten biliyorduk, doğrulamana gerek yoktu....Sorun ne Konya'da ne de Konyalılarda aslında...Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmiyor diye bi laf varya sizi anlatıyor işte bu..Siz Antalyalıda,İstanbulluda,İzmirlide nereli olusanız olun..Sorun ilde değil sorun sizde...Büyüğünü küçüğünü bilmemenin ne ili olur ne ülkesi....
Şimdi bunu ben size nasıl anlatayım ki.Ukalasınız laf dinlemiyosunuz dolayısıyla anlamıyosunuz...Saygısızsınız...saygının kaç harfli olduğunu söyleyince kızıyorsunuz.Tam bi forum şovalyesi olmuşsunuz.Şunu anladım...Size ne yazarsak yazalım siz canerkus ve serkan 42 ikilisi olarak kalacaksınız belli.Bir adım ilerlemeye niyetiniz yok.Anlayacağınızı bilsem gidin Gençliğe Hitabeyi okuyun diyecem ama...Gidin ne okursanız okuyun gençler...İş fikri tartışamama kabiliyetinizi,insanların seviyesine dil uzatırken ki zaafiyetinizi tedavi edecek bir doktor yok bu memlekette...Ne okursanız okuyun...Nede olsa boş..Boş yazın..Boş okuyalım..Herşey boş..Değil mi hadi devam boş yazılara...

Senin kullanıdıgın forumları kodlayan benim 10 k tekilli sitem var.onlarca sitem var,bu işlerin nasıl yürüdüğünü söyledim sallamasyon bir şekilde olacagını 01-01 standart geldiği için yılbaşı oldugu zaman eğer forumda büğün doğanlar şeklinde eklenti varsa genelde uzar çok olur,her sene aynı espiri yapılır forumlarda.Şimdi Ögrendin Mutlusundur.Gençliğe hitabeyi okumadım ezberlemedimde demogoloji yapma bana okumadım çünkü gerek yok sizin gibi sırf edebiyat hocalarına yaranmadım ben,Belli stanrtlarınız var sizin gibilerin Konyalı sanayici gibisin paran olunca her şeyin sıfırını alıyorsun,kadın ve villa gibi,bana masal okuma yaşla alakası yok bu işin,Saygıdan Bahsetme gibi lüksünüz yok çünkü burası sanal bir ortam,reelde tanıdıgım bir adam olursun bilgine be yaşına hürmeten konuşurum,senin yaşın kaç ne salladın acaba?sırf birilerine diklenmek için mi yapıyorsun?yaşını yüksek yazacaksın?Sen önce neyi savundugunu düşün forumda sallamasyon dedik açıklama yaptık.Şimdi Ortada sap gibi kaldın,Gençliğe hitabe diye demgoloji yapma,böle kendini atatürkçü gösteripde bana etiket yapma,görende çok okur sanır,buradan bana mesaj yazdıgın dakikalarla 100 kere gençliğe hitabe okurdun,Biz Farklı Forum ortamlarında zaten konya buluşması yaptık,orda kimse senin gibi popülist yaklaşımlarla yaklaşmadı bize,bilgiler paylaşıldı herkesin menfeeati doğrultusunda yardımcı olundu,Toplansanız bile sonuç çıkacagını sanmıyorum,Konya zamanında yobaz diyen bir adamın en son mükemmel bir u dönüşü yazısını foruma ko****,konyaya ve konyalıya yeterince haksızlık yaptınız?Konyayı hala yobaz,kot pantolunlu kızı taşlıyan zihniyet olarak görmeye devam eden bu tür yazıların forumda bir daha görmemek dilegiyle...

Üye281 yazı
Ya serkan bey lütfen şu (falso)ver i ciddiye alma. Amacı ortalığı karıştırmak . Bırak yazsın, dursun. Bu arada bizede iyi bir ikili olduğumuzu söylemiş ama daha önceki bazı yazılarda birbirimizin yazılarını sert bir şekilde eleştirdiğini sanırım görmemiş ( Sanırım ben sizin görüşünüze saçma demiştim ama konu kapanmıştı) )Neyse sorun deği. Bırakın kendi haline . Kendi dünyasında devam etsin sağa sola bulaşmaya. Biz işimize bakalım . Bu gereksiz konuyuda lütfen uzatan taraf biz olmayalım. falso uzatsın biz uzatmayalım.
Bu arada serkan42 benim üst kat komşum aynı zamanda aynı okulda okulduk , hatta biz kardeşiz. !!!!!!!! Komik gerçekten çok komik.