Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Dağıtım Ve Pazarlama Ağını Nasıl Genişletebilirim?

BaşlatantmxTarih25/11/2013 12:08:58Yorum23

İlk mesaj
Üye123 yazı
Merhaba,

üç yılı aşkın bir süredir bizzat kendim ithal ettiğim Dünyaca ünlü bir Markanın Bıçaklarının pazarlamasını ve dağıtımını yapmaktayım.

Çalışma modelim ise bayanlara yönelik evlerde satılan diğer ürünler gibi bir sistem. Pazarlamacılarım veya toptancı bayilerim kendi çevrelerinde bulunan müşteri potansiyelini tespit ederek bir tanıtım toplantısı düzenleyerek, ürünlerimizin tanıtımını gerçekleştirmekteler ve satışlarını yapmaktalar.

Mevcut müşterilerimiz ürünlerimizden %100 memnunlar. Zira bize müşteri olanlar bir ay içerisinde yeniden ve adetli bir şekilde sipariş vermekteler.

Mevcut dağıtım ağını nasıl genişlete bilirim ve ürün satışlarımı nasıl artıra bilirim? Farklı bir pazarlama modeli mi denemeliyim?

Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
23 yorum
Üye1714 yazı
Merhaba,

Pazarlama ağınız hakkında bu kadar kısa bir bilgi ile size tavsiyede bulunmak çok zor.

- E-ticaret kanallarını deneyebilirsiniz.
- Pazarlamacılarınızı il bazında genişletebilirsiniz. Her ile bir temsilci ve alt satıcılar gibi.

Ayrıca ürünleri merak ettim. Ürünler hakkında detaylı bilgi vermeniz mümkün mü?
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye20 yazı
güzel kardeşim sen zaten bulunduğun şehirde sistemini oturtmuşsun zaten anladığım kadarı ile yapman gereken aynı sistemi diğer il bazın da yaymak olacaktır otamatikman pazar ağın genişlemiş olacak zaten bıçakları ve fiyatını merak ettim şimdiden başarılar dilerim gurkangumus.77@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YalovaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye123 yazı

rterzioglu;

paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim. İletişim bilgilerinizi belirtirseniz gerekli bilgileri tarafınıza yollayabilirim.
tmx

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Dany?manlyk
Üye123 yazı
gumus;

bilgiler tarafınıza email ile ulaştırıldı, teşekkürler.
tmx

Üye158 yazı
merhaba ürün olarak bıçak pazarlama demişsiniz daha detaylı bilgi ve fiyat verirseniz bulunduğumuz ilde bizde satışını gerçekleştirmek isteriz.. mail adresim ys.bursa@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Üye123 yazı
Almanya'da özel ürettirdiğimiz ve ithal ettiğimiz dünyaca ünlü ORİJİNAL Solingen Meyve ve Sebze bıçaklarının dağıtım ağını genişletmek amaçlı toptancılar arıyorum.

Bir Set alan Bayanların kullandıktan sonra tekrar sipariş verdikleri ve hatta çocuklarının çeyizlerine koydukları (mevcut müşterilerimizin ifadeleri) bir ürün.

- Uzun yıllar dayanıklı
- Paslanmaz
- Testere ağızlı
- Bıçak uzunluğu: 8,5 cm
-6'lı Set halinde

Alış Fiyatı: 16 TL
Tavsiye ettiğim Satış fiyatı: 24-25 TL
Kar Marjı: %50 - %55

Her şehirde bir Toptancı / Dağıtımcı olmak kaydıyla Pazarlayıcı Arkadaşlar aramaktayım.

Hasan
5077261933
tmx

Üye123 yazı
konu günceldir...
tmx

Üye123 yazı
konu günceldir
tmx

Üye170 yazı
arkadaşım bu bıçak takımından satış fiyatından bir set istesek gönderirmsin?

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Üye123 yazı
sibaru;

Bilgilerini 5077261933 nolu telefona mesaj atarsan, ödeme karşılığı gönderirim.. (kargo kapıda ödemeli)
tmx

Yeni Üye70 yazı
urunlerinis resimlerini gonderirmisiniz. ayrica sakaryada satis temsilciniz yoksa olmak isterim. selamlar. onder.yildiz77@gmail.com. 5335728375 sapanca sakarya...

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Serbest meslek
Üye123 yazı
makifbeyza;
dabazaar977;

tarafınıza detaylar gönderilmiştir.
tmx

Yeni Üye91 yazı
bu ürünü biliyorum solingende üretilen almanyadan gelen meyve bıçakları inanın bana eşim ve ve çevremdeki eş dost akaraba bunlardan kullanıyor testere yapısı mükemmel kesim sağlıyor soyma işlerini çok kolaylaştırıyor yararlı bir ürün.bayanlara tanıtım yapılırsa çok satacağından eminim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye123 yazı
spil;

zaten bu bıçakları kullananlar kalitesini test ettikten sonra, tekrar tekrar sipariş veriyorlar.
Bir takım alan, sonra annesine, kayınvalidesine, görümcesine, kızının çeyizine, dünürünün yakınlarına, vs... derken en az 10-15 takım sipariş veriyorlar..

Bu sebepten dolayı; kullanmak için alanlar, sonradan bu işin ticaretini de ister istemez yapmaya başlıyorlar ve ev ekonomilerine katkıda bulunuyorlar..

tmx

Üye158 yazı
merhaba bahsetmiş olduğunuz solingen bıçakların satışını yapmak istesek bize toptan maliyeti ne olucak mesela ben bayanlara sattırmayı düşünüyorum.. ürün son kullanıcı fiyatı nedir ürün başına ne kadar prim vermeliyim tavsiyelerinizi ve düşüncelerinizi yazarsanız eğer uygun fiyatlar çıkarsa sizinle çalışmak isterim.. ys.bursa@hotmail.com acil cevap lütlen şimdiden kolay gelsin..

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Tekstil
Yeni Üye77 yazı
merhaba

kesinlikle shooping tvlerle görüşmeniz faydalı olacaktır benden tavsiye birkere çıkın anlatın ve bekleyin çok geniş kitlelere ulaşırsınız.
İsmail Bilen
Masİ Tex

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Üye123 yazı
Sendensonra;
ibrahimb;

ürün detayları ve fiyat bilgileri tarafınıza iletilmiştir.

tmx

Üye123 yazı
buneziva;

tavsiyeniz çok güzel, mutlaka degerlendirecegim. teşekkürler
tmx

Üye193 yazı
ben de ürün detaylarını ve alış satış fiyatlarını ürün resimlerini almak istiyorum. ilkerozr@hotmail.com
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
Yeni Üye3 yazı
Merhaba tmx
Konu güncelmi bilmiyorum ama ben yeni üye olduğumdan şuan fark ettim.
Ürününüzü çevremde değerlendirmek isterim ayrıca bir yakınımın bu tarz ürünler satan bir dükkanı var orayada koyabiliriz.
Şuanki güncel toptan alım fiyatları, ödeme şartları ve ürünler hakkında daha ayrıntılı bilgi ve çeşitli resimler gönderebilirmisiniz.
ercantopal10@gmail.com

Yerleşim Türkiye
Yeni Üye18 yazı
selam öncelikle internet üzerinden pazarlamayı deneyin.aetık günümüzde pizza yı dahi internetten alıyoruz.daha olmadı word pres te bir site kurun o nu da n11 .com dan pazarlayın faydası olursanırım
www.cakirbebe.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ynternet