Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hurda Alımı

BaşlatanAhmet UsTarih12/04/2012 10:29:25Yorum76

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
Merhaba Arkadaşlar.
Yurt dışından hurda bakır ,alüminyum,ubc kutu ,elk.motoru yada komprasör alımı yapmak istiyorum.
bu konuda ilğilenen arkadaşlardan yada tedarik edebilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum.
tonaj yüksek miktardadır.

tedarik edebileçek ve anlaşma saglayabileceğimiz arkadaşlara para kazanma imkanı.
(hurda ithalat belgemiz mevcuttur.)

ilğilenen arkadaşlardan msj bekliyorum.
saygılar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Yeni Üye38 yazı
Lütfen hurda metal fiyatlarını mail atarmısınız . Aylık 3000 ton garanti. skarakoc66@yahoo.com

Yerleşim Romanya / BucurestiMeslek Ymalat
Yeni Üye1 yazı
Arkadaşlar kolay gelsin ,
yurt dışından bakır hurdası alımı yapmak istiyorum.Bu konuda yardımcı olabilecek birileri varmıdır ? irtibata geçebiliriz
Mehmet Türkmen Beyatlı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye1 yazı

merhaba kazakistandan alümin katot var ilgilenen varsa mail atınız...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye243 yazı
SAYIN İLGİLİLER ;

GEREKLİ BELGELERE SAHİP OLAN FİRMALARA YURTDIŞI KAYNAKLI BAKIR HURDASI TEMİNİ TARAFIMIZCA TEDARİK EDİLEBİLİR KONU HAKKINDA CİDDİ ALICILAR LÜTFEN

ANTETLİ KAĞIT İLE İNGİLİZCE VE TÜRKÇE OLARAK ÖN TALEP (TON / BİRİM / KG /lbs )
FİRMA DÖKÜMANLARI İLE TARAFIMIZA AŞAĞIDA BELİRTİĞİMİZ E- POSTA ADRESLERİNE BAŞVURUDA BULUNMASINI ÖZENLE RİCA EDERİM
cagdas@prcdanismanlik.com
cagdasinal80@gmail.com
cagdasinal@hotmail.com
0507 256 22 67
Saygılarımla
Çağdaş İNAL
Soru Sorunlarınız için e-posta yollayabilir Özel Mesaj atabilir 05072562267 arayabilirsiniz

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yleti?im
Yeni Üye1 yazı
İngiltered yardımcı olabilirim Burda Hurda bakır fiyatları FOB 2,75 / 3,75 Pound arası değişiyor ,

Yerleşim Yngiltere / LondraMeslek Mimar
Yeni Üye53 yazı
Merhaba arkadaşlar hurda bakır ve Ray almak istiyoruz ciddi alıcıyız gross ton çalışıyoruz ciddi satıcılarla bağlantı kurmak istiyoruz elinde ger#263;ek resim ve spek leri olan e mail atmalarını rica ediyorum saygılar cep 05454632101 watsapp 05454632101 e mail egemenyumurta03@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmitMeslek Ticaret
Yeni Üye2 yazı
merhaba ahmet bey sizinle nsl iletişime geçebiliriz bende izmir karşıyada oturuyorum yurt dışından hurda metal bakır almak istiyorum fakat belgelerim yok yardımcı olabilirmisiniz rmaden@gmail.com
ksk

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
selam merhaba ahmet bey BEN YURDIŞINDAN HURDA BAKIR ALMAK İSTİYORUM BELGELERİM YOK YARDIMCI OLABİLİRMİNİZ
ksk

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf
Yeni Üye14 yazı
Hurda araç motoru,araç lastiği ve hurda gemi ithalatı yapanlara yurtdışından hurda temin edilir.İngiltere ve hindistan ağırlıklı.
Aylık min. 450 MT 20ft - 40ft container.

Gemi hurdası,belgeleri tam ihraç edeceğiniz gemilere müşteri bulunur.

Kpt.H_KAHYA
haydarkahya1717@gmail.com

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Denizci
Yeni Üye3 yazı
Merhaba yurt dışında elinde alüminyum bakır hurdası bulunanlar iletişime geçerse Ankara’dan alım yapılacaktır FOB teslimi olması gerekmektedir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Y?siz
Yeni Üye24 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Ahmet Us
Merhaba Arkadaşlar.
Yurt dışından hurda bakır ,alüminyum,ubc kutu ,elk.motoru yada komprasör alımı yapmak istiyorum.
bu konuda ilğilenen arkadaşlardan yada tedarik edebilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum.
tonaj yüksek miktardadır.

tedarik edebileçek ve anlaşma saglayabileceğimiz arkadaşlara para kazanma imkanı.
(hurda ithalat belgemiz mevcuttur.)

ilğilenen arkadaşlardan msj bekliyorum.
saygılar
TÜMGİAD

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Güney Afrika Cumhuriyeti'nden demir ithalatı anlaşması yapmanızı sağlayabilirim. Karşıdaki firma güvenilir ve kayıtları, evrakları tam. Malzeme; hurda ray tonu 210 dolar. e posta adresim umut_bozkurt@icloud.com.
Yurtdışı
-mermer
-tohum
-tarım aletleri
-mobilya
ihracatı

whatsapp: +48576973660

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ticaret
Yeni Üye24 yazı
Satın Ahmet US bey; tel.numaranızı bırakırsanız detaylı şekilde görüşebiliriz.( oz.baseryapi@hotmail.com mail de atabilirsiniz)
TÜMGİAD

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Saty? / Pazarlama