Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hurda Alımı

BaşlatanAhmet UsTarih12/04/2012 10:29:25Yorum76

İlk mesaj
Yeni Üye45 yazı
Merhaba Arkadaşlar.
Yurt dışından hurda bakır ,alüminyum,ubc kutu ,elk.motoru yada komprasör alımı yapmak istiyorum.
bu konuda ilğilenen arkadaşlardan yada tedarik edebilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum.
tonaj yüksek miktardadır.

tedarik edebileçek ve anlaşma saglayabileceğimiz arkadaşlara para kazanma imkanı.
(hurda ithalat belgemiz mevcuttur.)

ilğilenen arkadaşlardan msj bekliyorum.
saygılar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Yeni Üye69 yazı
TMT Bars, 10 mm - 28 mm
Aylık max 500 tons
fiyat $480/ton, C&F Nhava Sheva Kandla
----
CRNGO Coils
Kalınlık 0.35 -0.50 mm
Genişlik 946-1221 mm
Miktar 150 MT
$1000/MT , CNF Karachi Port

İlgilenenler msg atabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye45 yazı
günceldir....

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik
Üye340 yazı

MERHABA ARKADASLAR BİLEN VARMI HURDA AKÜ İTHALATI YASAKMI SERBESTMİ?

BİRDE ELİNDE HURDA AKÜ VE HURDA KURŞUN OLAN VARSA TONAJ ÖNEMLİ DEĞİL FİYAT VE TELEFON NUMARANIZI GÖNDERİN GÖRÜŞELİM

alissveris@gmail.com
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Üye120 yazı
slm.ahmet bey mısırdan hurda talebiniz var sanırım.3 sene öncesinde mısırda yatırımcı olarak yasamıs bir arkadasım var.şu an kendisi burada.orada çok büyük bir hurdacı ile tanıstığını elinde yüklü miktarda bakır hurdası olduğunu söylemişti ..devamlı mal bu arada...biz ilgilenemedik sıkıntımız mısırdan türkiyeye hurda satışı yokmuş.yarı mamül yada boru olarak satılacakmış felan.birde kimseden bilgi yardımı yapamadık bizde ilgilenmeyi bıraktık.eğer siz oradan hurda alımını yapabiliriz irtibata geçebiliriz. ugurkarakus57@hotmail.com
KARAKUŞ BASKI RESİM ÇERÇEVE

CUMHURİYET MAH.MİMARSİNAN CAD NO :61/D BAHÇELİEVLER İSTANBUL
TEL:0212 527.25.87 0212KARAKUS
GSM İŞ : 0541 693 83 57

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye216 yazı
Sayin Yetkili,
elk.motor ve komprasör avrupandan size temin edebilirm..özelime ..yazin tsk.
zafer

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye86 yazı

MERHABALAR

DAHA ÖNCE İNTERNET ORTAMINDA VEYA TELEFONLAR İLE YAPTIĞIMIZ GÖRÜŞMELERİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE IRAK İLE ALAKALI BİR BLOG

AÇMAYA KARAR VERMİŞTİM. IRAK HAKKINDAKİ EN GENİŞ VE EN GÜNCEL BİLGİ PAYLAŞIM SİTEMİN İÇİNDE DAHA ÖNCEKİ YAZIŞMALARDA

BULUNMAKTADIR. SİTEMİZİN ADRESİ AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR. YAZIŞMALARIMIZ ARTIK BURADA DEVAM EDECEKTİR. TEKRAR GÖRÜŞMEK

ÜZERE….

SAYGILARIMLA

MUHAMMET ALİ ÖZYAPAR

Web adresimiz : http://www.irakisdunyasi.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye110 yazı
merhaba yurt dışında yasal evrak ve raporları olan hurda tren rayı elimizde yüklü miktarda vardır. bana aşağıdaki meil adresimden ulaşırsanız size evrakları ve gerekli şartları meil olarak yollarım .

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye18 yazı
Merhaba ahmed bey ben size gurcistandan ulasiyorum. Sizin yazi okudum hurda konusunda bende hurda is yapiyorum ermenistandan hindistana hurda gonderiyorum size de yardimci olabilirim hurda konusunda .

Ceb:00995(5)77999395
mail:bacho_karchkhadze@yahoo.com
karchkhadze

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Hukukçu
Yeni Üye18 yazı
Merhaba Ahmed bey ben size gurcistanda ulasiyorum yaziniz okudum hurda konusunda ben yardimci olabilirim kendim hurda is yapiyorum ermenistandan hindistana gonderiyoruz .
Siz aylik nekadar lazim ???
Bacho

ceb: 00995(5)77999395
mail: bacho_karchkhadze@yahoo.com

Yerleşim Gürcistan / TiflisMeslek Hukukçu
Üye206 yazı
ılgılenırsenız yer alto kablosu hazır ıhaleden alındı ıstıflendı 150 ton gemı ıle gelecek ıst teslım ve adres teslım fıatı verın veya detayları goruselım
murat ..: 95343412073

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye206 yazı
slm lar ılgılenırsenız 150 ton yeraltı kanblosu ıheleden alınmız ıstıflenmı hazır ıst teslım fıat..: ??
detay ıcın murat..: 05343412073

Üye206 yazı
suanda 150 ton bakır eletrık oablosu mevcut ıhaleden alındı ve ayıklanıyor net ne cıkar bılmıyorum ton fıatı verırsenız sevınırım murat (xxmrf@hotmail.com)

Üye206 yazı
slm lar 150ton soyulmamıs hurda eletrık kablosu net vebrut ton fıatı lutfen ..:??

Yeni Üye71 yazı
merhaba arkadaşım firmamız gürcistan ve rusyada akaryakıt , hurda demir ve malzemeler ve kömür üzerine partner firma ile çalışmaktadır firmamızın int sitesini veriyorum istediğiniz talebi karşılayabiliriz http://georgianbelarusgroup.com/

saygılarımla

E. DİNÇ

Yerleşim Türkiye / SamsunMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye24 yazı
YURT DIŞINDA BULUNAN, ŞEKER FABRİKASI HURDALARI ÇOK UYGUN FİYATA VERİLECEKTİR,DEMİR ÇELİK BAKIR VS, ŞEKER FABRİKASINDA BULUNMASI GEREKEN,AKLINIZA GELEN HER TÜRLÜ HURDA MEVCUTTUR,İLGİLENENLERİN MAİL ADRESİMLE İLETİŞİME GEÇMELERİ RİCA OLUNUR. alpican1215@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sporcu
Yeni Üye11 yazı
Merhaba.
Hurda bakır,alüminyüm ve ray hurdası ile ilgiliyiz.Gercekciligi olan satıcılarla görüşmek isteriz.
ahmetuslu_35@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye3 yazı
Merhaba Arkadaslar

Bulgaristandan Hurda Demir, Tren Rayi, Tren rayi Civata, Bakir, Eleminuyum, Ayrica Cam ve Kayin Tren Yolu Travers mevcuttur,

Hurda Demir her at 400 ton temin edelir

Ilgilenen arkadaslara duyurulur

Huseyin Efe
Satmediabg@gmail.com
Tel: 00359 899 120044

Yerleşim Bulgaristan / PlovdivMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Aluminyum hurda alımlarınız/ihtiyacınız hala devam ediyormu?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye74 yazı
Aşağıdaki özelliklerde Aluminyum tedariği yapabilecek ciddi arkadaşlara duyurulur.
Yüksek tonajlı gereklidir. Özelden de yazabilirsiniz.

İstenilen alüminyum spectleri aşağıdadır.
%99.94 ve üzeri saflık yeterlidir
Rusal'ın A6, A7, A7E, A73, A7EC be A8 kodlu ürünleri teknik olarak yeterlidir
Ingot, Billet, T-Bar her cinsi işlenebilmektedir.
Teknik olarak aşağıdaki standartlar gecerlidir.
“GOST 11069-2001 Primary aluminium grades”, “GOST 11070-74 Primary aluminum ingots”
Fiyat olarak; LME-%?? USD/ton iyi bir kırım bedeli gereklidir.

Roll-Over LC ile alınacaktır.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Ymalat
Üye401 yazı
Arkadaşlar elimizde uygun fiyata hurda demir bulunmaktadır. 25.000 ton minimum alım. 250.000 ton stok bulunmaktadır. İlgilenenler bana ulaşabilir.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Üye401 yazı
Arkadaşlar elimizde uygun fiyata hurda demir bulunmaktadır. 25.000 ton minimum alım. 250.000 ton stok bulunmaktadır. İlgilenenler bana ulaşabilir.
İstemi Ozan Aydemir

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Merhabalar

Balkanlar ve bütün ex yugostavya bölgesinde "offical" hurda demir , bakır ve aluminium ihtiyaçlarınız için ulaşabilirsiniz .

Selamlar ...

Yerleşim Bosna Hersek / SarajevoMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye1 yazı
ahmet bey yurtdışından hurda getirmek istiyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye48 yazı
İrandan oksit demir hurdası istediğiniz kadar temin edebilirim.
Ankara'dayım.
0531.0.220.220 ibrahim emre
0531.0.220.220 Emre İbrahim

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk
Üye206 yazı
slm lar su anda parası odenmıs yuklemeyı bekleyen 30 ton alımınyum hurdası ukraynada mevcut getırmek ısteyen arkadasım var daha once hurda ısı yapmadıgından malı buraya nasıl getırecek ve kıme ne sekılde verecek bılgısı yok konu hakkında yardım veya bırlıkte calısmak ıstersenız goruselım
murat- ıstanbul - 05343412073
xxmrf@hotmail.com

Yeni Üye22 yazı
Merhaba arkadaslar; yurt disindan hurda demir, bakir, aliminyum ariyorum. Temin edebilecek arkadaslar ozelden irtibata gecebilirlerse sevinirim.
USTA MADENCİLİK

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er