Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Hurda Alımı

BaşlatanAhmet UsTarih12/04/2012 10:29:25Yorum76

İlk mesaj
Merhaba Arkadaşlar.
Yurt dışından hurda bakır ,alüminyum,ubc kutu ,elk.motoru yada komprasör alımı yapmak istiyorum.
bu konuda ilğilenen arkadaşlardan yada tedarik edebilecek arkadaşlardan teklif bekliyorum.
tonaj yüksek miktardadır.

tedarik edebileçek ve anlaşma saglayabileceğimiz arkadaşlara para kazanma imkanı.
(hurda ithalat belgemiz mevcuttur.)

ilğilenen arkadaşlardan msj bekliyorum.
saygılar

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
76 yorum
Ahmet bey merhaba,

ben almanya`da kaliyorm. Eger Plastik hurda veyahut granül ile ilgilenirseniz bana mesaj birakabilirsiniz.

Saygilarimla
Yilmaz

y.yavuz@plastoplas.com

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Mühendis
tşk ederim Yılmaz By.
hurda metal,hurda alüminyum,bakır ile ilğiliyiz.çünkü izin belgemiz bu ürünler üzerine.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Yöneticilik

Ahmet bey iyi günler

ithalat belgenizi ve istediğiniz tonaj bakır miktarını mail adresime gönderirseniz gerekli malzemeyi temin etme imkanımız olabilir.
caliskanh@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bilgisayar-Bili?im
ahmet bey iyi günler

istediğiniz ürünleri kırgızistandan temin edebiliriz ayrıca lojistik firması olduğumuzdan dolayı taşımacılığınıda bizler yapabiliriz daha detaylı bilgiler verirseniz sizlere fiyat verebiliriz
msn adresimiz : turkey27@hotmail.com.tr

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Sn.Abalojistik detaylı bilğiyi en kısa zamanda meil olarak sizlere göndeririz.
ilğiniz için tşk ederim.
iyi çalışmalar.

günceldir.18-4-2012

kablodan çıkma plastik hurdası kırılmış 50 ton vardır. Fiyat verirmisiniz

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
bakırmı var plastik hurdamı?

Merhaba Ahmet Bey,

Şuan ırakta 30.000 ton hurda demir var gemi hurdası Fob 300 dolar/ton.. ilgilenirseniz dönüş yapabilirsiniz.
vesilebag@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Sirbistanda komple corap dokuma tesisi aldim. Ama tekabulen 50 tona yakin hurda mevcut ilgilenirseniz mail atabilirisiniz. Fiyati gorusuruz.
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
Kablonun plastik hurdası

Yerleşim Türkiye / Zonguldak
deruni81 plastik hurda ilğili alanımız değil.plastikteki fiyatlarıda tam olarak bilmiyorum.
teklifin için tşk ederim.

sayın vesly
bilğiniz olsun IRAK tan her türlü hurdanın ithali YASAK.
Belkide biliyosunuzdur.
Fakat fiyatınız uygun bu rakamı başka ülkelerden temin edebilme ihtimaliniz olursa niye olmasın.
bu arada hurda demirin türüde önemli.bilğiniz olsun.
ilğiniz için tşk ederim.

Ahmet Bey,
Emailinizi özel mesajla yollarsanız size SOFT OFFER gönderebilirim, bütün detaylar orda, HMS1&2 ve Kullanılmış RAY,

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sporcu
güncel

Romanyada 1980 model 1100 tonluk romen yapimi kuru yuk gemimiz 1.8m. de karaya oturdugu icin hurda fiyatina satilacaktir
Karaya olan uzakligi 80m. civarindadir . Gemi yerinde tamami kesilerek yada sadece agir parcalari kesilerek ve yuzdurulerek goturulebilir
ilgili olan kisilerin mail yada tel. ile irtibat kurmalari rica olunur
Geminin degeri 400.000 euro `` SATIS FIYATIMIZ 170.000 Euro ``dur.

Dincer Albayrak
Genel Mudur
Global Eagle Group
dinceralbayrak@yahoo.co.uk
+90 532 156 27 67
+90 535 240 39 45

hurda elk motoru ve komprasör demişsiniz bunların ithalatı yasak değilmi. bende yaklaşık 2 aydır sizin ilgilendiğiniz ürünlerle ilgileniyorum yurtdışından çok iyi fiyatlar buldum ama Türkiye ye sokmama izin vermiyorlar hurda metaldan bahsetmiyorum elk motor ve benzeri hurdalardan bahsediyorum siz getirip gümrükten çekebileceğinize eminmisiniz . eğer çekebilirseniz ben size üründe sizde bana gümrükte yardımcı olabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Sn Yiğit Hurda elk.motoru yada kömprasörün ithalinde bi sıkıntı yok.yönetmelikleri ve çevre bakanlığı hurda ithalat izin belgesi şartları incelerseniz konu gayet açık ve ithali yasak olan hurdaları bakanlık sitesinde görebilirsiniz.

günceldir.

ukraynada askerı ıhalesınden alınmıs gemı hurdaları kesılmıs kesılmemıs ılgılenırsenız belge ve fotorafları maıl adresınıze atabılırız ıı calısmalarr

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Serbest meslek
Sn balaban tşk ederim.hurda demir ile ilğilinemiyoruz.

Merhaba Ahmet bey,

Şuan rusyada bir fabrika hurda olarak satılıyor. Aylık 40.000 ton verilebilecek şeklilde toplam 1.200.000 mt. ilgilenirseniz detay bilgileri mailinize gönderebilirim.
vesilebag@gmail.com

ilğinize tşk ederim.sadece alüminyum ve bakır alımı yapılacaktır.

iletişim bilgilerini verirmisin
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Erşah by teklifiniz için tşk ederim fakat katot aramıyorum sebebi Tr ile Yurtdışı fiyatlarının aynı olması buda ithalat gerektirecek bi durum oluşturmuyor.
Sn espazarlama tşk ederim demir ile ilğilenmiyoruz sadece hurda bakır ve alüminyum ve hurda elk motoru ile ilğileniyoruz.

merhaba ahmet bey; hurda elektrik motorunu ben de araştırdım ve hala araştırıyorum. hatta gümrükler genel müdürlüğüne de bir dilekçe ile başvurdum. yanıt olumsuz çıktı. ayrıca izmir gümrük müdür, müdür yardımcısı ve 2-3 muayene memuru ile görüştüm yanıt olumsuz çıktı. malınızı uzun süre çekemezseniz ciddi zararlara uğrarsınız, yüksek ihtimal de çekemezsiniz dediler. siz bu kadar nasıl emin olabiliyorsunuz bu mal ile ilgili gümrükte bir sıkıntı olmadığına? bilgi verebilirseniz sevinirim. teşekkürler...

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Sn Murtis Gümrükten bu malı gecirebilmeniz için Hurda ithalat izin belgenizin mevcut olaması gerek.belgeniz varmı?belgeniz yoksa zaten hiç bir şartla gümrükten içeriye sokamazsınız.
Eger belğeniz varsa mevzuatla ilğili kısımları size gönderirim.
Saygılarımla

Ahmet Bey merhaba,hala ilgileniyorsaniz hurda bakir ve aluminyum 6063 cif teslim temin edebilirim size.
sznb42@gmail.com e mailim.
Iyi calismalar
newyorker

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ythalat / Yhracat
tabiki teklifinize açığız.e mail adresinize detaylı bilğiyi gönderiyorum.

ukraynadan hali hazirda hurda gemiler.1100 ton ve 600 tonluk.calisir gider vaziyette.

sedat_14950@hotmail.com

+380936682165

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er