Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yapamayacağım Güzel İş Fikirlerimi Yazıyorum . . .

BaşlatanMarca ReklamTarih06/04/2012 11:09:44Yorum5

İlk mesaj
Üye170 yazı
KAYIP EŞYA BULMA

Kendinden yapışkanlı bluetooth çipleri ile Usb takgör şeklinde usb bluettoth ile pc ye kurulan navigasyon içerikli program sayesinde çiplerin takılı olduğu eşyaları belirlemesi .

Böylece benim gibi dağınık kişilerin cüzdan ve anahtarlarını bluetooth un kapsama alanı içerisinde rahatlıkla bulması ..... Paketde 3 adet olabilir. 1 cüzdan 1 telefon 1 ide anahtarlık şeklinde anahtarları takmak için .. Aklıma geleni kadarıyla yazmıştım detaylarına inmedim .

MUTFAK TAKİ DOKUNMATİK EKRAN

Bu fikrimi bayıla bayıla yazmıştım fakat böyle birşeyle uğraşma imkanım yok .

- Sanal Market hizmeti veren Alışveriş mağazaları ve Yemek sepeti gibi siteleri ana ekranda buton şeklinde gösteren Tablet bir Pc ...
- Wireless özellikli,
- İnternet erişimi video izleyebilme / Radyo dinleyebilme
- Gerektiğinde Tv izleyebilme
- Dokunmatik ekran kalemi ile anında not yazabilme ( mutfak eksikleri vb .. ve bunları office veya jpeg olarak kaydedebilme )
evde diğer pc ile hızlı erişim sağlanabilip hızlı dosya aktarımı ve yazıcı sayesinde not alınan eksik listesinin çıktısını alabilme ...

Ve dahada geliştirilebilir . Ev hanımlarının işini kolaylaştırabilecek bir tablet olabilir .

Birde 1 liraya çekiliş sitesi düşünmüştüm . Herkesin 1 liraya katıldığı ürünlerde kontenjan yeterli olunca web sitesi üzerinden canlı çekiliş yapılması . 20 liralık bir kettıl örneğin 20 kişi dolunca ürünün kapanması .

Bunuda şu açıdan bakarak çıkardım herkes 1 liraya böyle şeylere katılmak ister ve en güzelide kazanan kişiler reklamın en güzeli olan arkadaş tavsiyesi reklamını bedavadan yapıcaklar . Bak ben bunu 1 liraya kazandım katıl sende gibisinden :) Gün geçtikçe baya yaygın hale gelebilir .

Tabi çekiliş için izin gerekiyormuş vs ayrıntılarına hiç inmedim . Belki sizlerden birisi bu fikirleri iyi proje haline getirebilir .

Saygılar ...

http://www.huntelmann.com
Serbest Girisimci

Yerleşim Türkiye / AlmanyaMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye36 yazı
mutfaktaki dokunmatik ekran zaten var. ?

Nasılmı? alıyosunuz bi tane ipad (ayped) bir tane kablosuz internet baglantısı oluyo bitiyo.

benim daha orjinal bir fikrim vardı buna benzer ama yemek sepetinden sipariş veren mutfak ekranı degil. Yemek yapma similatörü!! (çalmayın fikrimi birgün yapıcam :D)

Bir anahtarı kaybettiginizde bluethoot tak program kur sinyal gönder geri gelsin bulsun falan bana biraz uçma fikri gibi geldi. Anahtarı sokakta herhangi bir yerde kaybet onu bulsun evin içindeki anahtarı bluethoot sinyali göndererek bulmak tamamen abuk bir fikir.
Saygılar

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Turizm
Üye310 yazı
Alınmayın ama bence de pek bir numarası yok fikirlerin.
Kayıp eşya için bluetooth'a filan gerek yok. Anahtarlığa, TV kumandasına vs'ye takarsın küçücük bir aparat, ışıklı ve sesli.
Eşya kaybolunca ana kumandadan düğmeye basarsın, o öter, sen de bulursun :) Otomatik merkezi kilit sistemi hesabı:)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Üye508 yazı
ardeşim bence fikirlerinin hepside çok güzel

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret