Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yurtdışı Koltuk Üretim

BaşlatanüsküdarlıTarih21/03/2012 16:03:12Yorum39

İlk mesaj
Yeni Üye43 yazı
yurtdışında gidip araştırmasını yaptıgım bir ülkede koltuk üretmek istiyorum yeterli sermayem yok benimle aynı oranda sermaye koyabilecek ortak arıyorum ( 10 15 bin dolar civarındadır sermaye )
üsküdar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Mobilya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
39 yorum
Üye110 yazı
tabiiki karar senin kardeşim bu işe karar verdiysen vakit kaybetme ve sana önerim yataklı kanepe veya direkt aksesuar tarzı berjer,puf,çocuk beşigi,veya yatak yap yataktan kastım yaylı yatak değil karyola bilirsin bir çok model yapmak mümkün ve fazla sermayeye gerek yok. sana başarılar dilerim

Yerleşim Rusya Federasyonu / BelgorodMeslek Tekstil
Yeni Üye43 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - divatekstil
tabiiki karar senin kardeşim bu işe karar verdiysen vakit kaybetme ve sana önerim yataklı kanepe veya direkt aksesuar tarzı berjer,puf,çocuk beşigi,veya yatak yap yataktan kastım yaylı yatak değil karyola bilirsin bir çok model yapmak mümkün ve fazla sermayeye gerek yok. sana başarılar dilerim
eyvallah abi allah razı olsun,bende aynısını düşünüyorum,zaten allah nasip ederse mağaza açmayı düşünüyoruz tv ünitesi ve koltuk satacam,toplamda 2 veya 3 yataklı modelim olacak 3 köşe modelim 3 tanede koltuk takımı bakalım hayırlısı artık
üsküdar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye63 yazı

Mobilya takımlarının kar marjı nedir ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Üye110 yazı
Toptanmi perakende mi? Model e ve hitap ettigin kesime ve cizgiye gore farklilik gosterir
Ortalama toptan da %40 peraken de de ise yani alip magaza da sattigin zaman ortalama %100dur
Ama dedigim gibi luks kaliteli urunler de daha da farkli kar marjlari vardir
Uretici turkiye de malzeme alirken kumas sunger v.s. altin olur magaza ciya sattigin zaman defalarca pazarlik yapar kirk dereden su getirir sizunde durmaz ama kendisi satarken en az%100?kazanir maalesef turkiyede boyle ama burda ise sipariste parayi almadan kimse ise baslamiyor vade olursada sadece banka krediyle satis yapiyorlar

Yerleşim Rusya Federasyonu / BelgorodMeslek Tekstil
Yeni Üye43 yazı
abi moldovada çek senet vade böyle şeyler yok :):)geçen gün gittigimiz mağazada türkiyeden gelme bi kanepenin pazarlıgını yaptık istanbulda bu takım olarak 1800 2000 bin lira arasında adam tek kanepeye 3000 dolar çekiyo 100 dolardan aşşagı düşmedi ve bu fiyata alırsanız alın pazarlık yok hesabı
üsküdar

Yeni Üye43 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - onur85
Mobilya takımlarının kar marjı nedir ?
kar marjı mağazanın yeriyle alakalı,mesela aynı koltugu aynı kalitede 2 bin lirayada satan mağaza var 10 bin lirayada,tamamen yer ve isimle alakalı
üsküdar

Yeni Üye1 yazı
arkadaşım koltuk imalatında ne kadar tercubelisin biraz referans vere bilirmisiniz moderenmi yoksa klasik salon takımlarımı moldavya da kotluk imalatı yapmak mantıklı ama organize calışmak ve gerekli belgeler lazım
^16^12^