Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Guitar Hero Cafe Kurmak

BaşlatanbaRockTarih13/02/2012 17:42:49Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
Arkadaşlar yeni bir trend çıktı şuan.Bilenleriniz vardır Playstation 3 ün en sevilen oyunlarından Guitar Hero nun oynanabileceği cafeler çıkmaya başlamış.Özellikle teşvikiye şişli etiler bölgelerinde.Bu cafelerin maliyeti,çalıştırılması iş potansiyeli durumu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.
Bismillah her hayrın başıdır.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Sağlık hizmetleri
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye36 yazı
günceldir
Bismillah her hayrın başıdır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Üye329 yazı
Guitar Hero sanırım öyle bir kafeye gidip görmek en mantıklısı bence oyun fazla tutulmayabilir ve makinaya ayrı ses gecirmeyen bir oda yapmak gerekebilir.

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Dany?manlyk
Üye214 yazı

cafenin bir aktivasyonu olabilir ama cafe i bununla kısıtllamamalı örnegin bir bilardoda görmüştüm internet bilardo okey pinpon falan hepsi vardı. bide nintendo wii nin spor seti vardı bende bi zamanlar özel hoca yerine bunun cd si ve setiyle spor yapılan bir salon açmayı düşünmüştüm ama çok kısıtlı dediler insanlar sıkıldıgında ne olacak
belki bir fikir olabilir

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Yeni Üye36 yazı
dubai sega world te makineleri vardı kimse oynamıyodu bence hayal tohumundan öteye gidemez.
Saygılar

Yerleşim Birle?ik Arap Emirlikleri / DubaiMeslek Turizm
Yeni Üye60 yazı
GH çıkalı yıllar oluyo benim cafemde 2 oda vardı bunun için 2 yıldır yeni oyun çıkmıyor ve firmalar çıkarmıycaklarını bildirdi
bu oyunun ithalatcısı aralgame ithalatı durdurdu çünkü cihazlarda üretilmiyo artık yurtdışından getiren olursa yüksek fiyattan satıyor yazın fiyatları dahada yükselcek
bende oda sayısını teke düşürdüm geleceği olmayan bi olay yani siz biraz geç kalmışsınız

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Esnaf