Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Şemsiye

BaşlatanfgcesurTarih26/01/2012 17:01:11Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye19 yazı
Arkadaşlar ben bir şemsiye tasarladım bunun patentini alıcam fakat öncelikle bana bu şemsiye parçalarını üretçek biri lazım. o ince teller ve onların ileri geri oynamasını sağlayan dirsek kısımlarını üretebilen biri ya da biyer lazım. acaba sanayiide yapabilirlermi böyle bir şeyi ??
FGC

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye458 yazı
çine git kardeşim burada maliyetin yüksek olur
Utanma bilmeyen
pişmanlık'da bilmez.

ikizka@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul Samsun AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye19 yazı
zaten parçaların çoğu ordan gelmiyormu. en azından parçaları tasarlayacak biri lazım bir yol haritası oluşturabilmem için
FGC

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
Yeni Üye74 yazı

Ben size bu konu hakkında kendi fikrimi söyleyeyim. Bu şemsiyeler genelde Çin' den geliyor ve satış fiyatlarıda çok ucuz. Ben abimin mağazasında sattığımdan dolayı biliyorum. Öncelikle şemsiye üretmek gibi bir düşünceniz varsa maliyetlerinizin çok düşük olması gerekiyor. Tahtakaleye gidip bir görüş derim. Çünkü piyasadaki bütün şemsiyelerin toptanı orada ama kendi tasarımını gösterme çünkü 3 gün sonra başka bir yerde satılırken görürsün üzülürsün.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye19 yazı
kendim üretmek istiyordum ama zor iş. en iyisi el yoluyla 1 tane yapıp patentini almak.sonrasıda allah kerim bazı firmalara gösteririz isterlerse =)
FGC

Yeni Üye74 yazı
ama dediğim gibi bence öncesinde tahtakaleye gidip araştır bunlar nerede üretiliyor filan cinsinden muhabbet kur belki yardımı dokunur eğer turkiyede yapan varsa senin patentli ürününüde üretebilirler

Yeni Üye74 yazı
Bu arada patent için prototip yapmana gerek kalmayabilir.Bir patent firmasıyla görüş derim.Benim bildiğim iyi çalışan bir firma var istersen paylaşabilirim sana.

Yeni Üye19 yazı
paylaşırsan sevinirim elniko
FGC