Öncelikle yapacağım iş konusunda biraz açıklama yapayım sizinde görüşlerinizi yorumlarınızı bekliyorum konu hakkında ciddiyet ve hassasiyet benim için çok önemli...
350.000 nüfuslu bir şehirde kozmatik toptancılığı düşünüyorum erkek - bayan kuaförlerine çeşitli kullandıkları mavi su , wax , boya , şampuan , jöle vs vs.. satışını yapmak istiyorum belki sıcak satış belki 1 haftalık opsiyonlu olabilir bu alacağım malın durumuna bağlı ayrıca tabiki bir dükkanda düşünüyorum parakende ve aynı zamanda toptan 2 kişiyiz birimiz pazarlamaya çıkacak diğerimiz dükkanda duracak ama pazara yeni gireceğim için ürünlerin diğer toptancılardan uygun ve çeşitli kampanyalarla bu işe ilk adımı atmak istiyorum ne bileyim mesela örnek vereyim mal alımına karşılık stand hediyesi veya 50 adet alımda 10 adet hediye gibi örnekliyorum ama illaki böyle olacak demiyorum sektöre iddalı girmek istiyorum çeşitli markaların bayiliğini alabilirsem dahada iyi olur diye düşünüyorum böyle bir işide 2. 3. elden yapmak istemiyorum piyasada toptancı çok adamın cebinde parası yok senin paranla iş yapıyo böyle rantlara yer vermek istemiyorum direkt olarak 1. elden alışveriş yapmak istiyorum bu düşüncemde bana fikir verebilecek veya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi çalışmalar iyi pazarlar bol kazançlar diliyorum...