Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kozmetik Toptancılığı

Başlatanc.sasmazzTarih03/01/2012 11:07:24Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye70 yazı
Merhaba Arkadaşlar siteyi takip ediyorum ve çok faydalı bilgiler alıyorum gerçekten öncelikle site operatörlerine sonsuz saygılarımı sunuyorum ve başarılarının devamını diliyorum....

Öncelikle yapacağım iş konusunda biraz açıklama yapayım sizinde görüşlerinizi yorumlarınızı bekliyorum konu hakkında ciddiyet ve hassasiyet benim için çok önemli...

350.000 nüfuslu bir şehirde kozmatik toptancılığı düşünüyorum erkek - bayan kuaförlerine çeşitli kullandıkları mavi su , wax , boya , şampuan , jöle vs vs.. satışını yapmak istiyorum belki sıcak satış belki 1 haftalık opsiyonlu olabilir bu alacağım malın durumuna bağlı ayrıca tabiki bir dükkanda düşünüyorum parakende ve aynı zamanda toptan 2 kişiyiz birimiz pazarlamaya çıkacak diğerimiz dükkanda duracak ama pazara yeni gireceğim için ürünlerin diğer toptancılardan uygun ve çeşitli kampanyalarla bu işe ilk adımı atmak istiyorum ne bileyim mesela örnek vereyim mal alımına karşılık stand hediyesi veya 50 adet alımda 10 adet hediye gibi örnekliyorum ama illaki böyle olacak demiyorum sektöre iddalı girmek istiyorum çeşitli markaların bayiliğini alabilirsem dahada iyi olur diye düşünüyorum böyle bir işide 2. 3. elden yapmak istemiyorum piyasada toptancı çok adamın cebinde parası yok senin paranla iş yapıyo böyle rantlara yer vermek istemiyorum direkt olarak 1. elden alışveriş yapmak istiyorum bu düşüncemde bana fikir verebilecek veya yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum herkese iyi çalışmalar iyi pazarlar bol kazançlar diliyorum...

Yerleşim Türkiye / UşakMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye16 yazı
eger yaparsanız sıze cok yardımcı oluruum
KİBELA GIDA

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye70 yazı
SUBAT YADA MART AYLARINDA INSALLAH FAALIYETE GECECEGIZ SYN. KBLA SIMDIDEN FIYATLAR VE TASARIM MARKA BAYİLİK KONULARINDA GORUSMELERI YAPMAM LAZIM TŞKLER...

Yerleşim Türkiye / U?akMeslek Ticaret
Yeni Üye16 yazı

TEL NR 0242 323 55 39 ARASANIZ SIZE YARDIMCI OLURUM
KİBELA GIDA

Yerleşim Türkiye / Antalya
Yeni Üye7 yazı
merhaba
biz ithalatcı bir firmayız ve arzu ederseniz ege bölge bayiliği için görüşebiliriz. lütfen iletişim bilgilerinizi veriniz ve sizi arayalım.
Saygılarımızla

Hakan İnanır
Ceo
Leyla İNANIR

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sa?lyk hizmetleri
Yeni Üye7 yazı
Merhaba
Kozmetik işi getirisi oldukça iyi olan ancak çok zahmetli ve riskli bir iştir. Herşeyden önce tüketici taleplerini iyi koklamanız gerekiyor, yani satışı olan ürün ve markaları seçmelisiniz. Sıcak satış yaparak çok iyi noktalara gelmiş arkadaşlarım var. İşin başında çok satmayı değil garanti satışı tercih ediniz, risk almamaya özen gösteriniz, piyasayı ve ürünlerin satış hızını yakalamaya çalışınız.
Bu nedenle işe sıcak satışla başlamak en doğru yöntem, böylelikle çevre edinirken önemli tecrübeler kazanır toptancılık işinin zeminini oluşturursunuz. Çünkü toptancılık riski daha yüksek olan bir iştir ve geri dönüşü mümkün olmayan hasarlar ortaya çıkabilir.
Sektörde uzun yıllara varan deneyime sahibim, sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Kolay gelsin,
KD

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
Merhabalar,

Bayan kuaför salonlarına toptan malzeme satışı yapan bir toptancıyız. Fiyatlarımız market ve kozmetik mağazalarına göre daha uygun olması sebebi ile Perakende müşterilerinin isteği üzerine ürün çeşidimizi arttırdık ve dükkanımızın yerini daha merkezi bir yere çekerek perakende satışlarına da ağırlık vermeye başlamış bulunmaktayız. Perakende satışlarımızda ciddi bir artış yaşandı.

Perakende satışını daha da arttırmak için gerek yurt içinde İnternet sitelerinde gerekse yurt dışına toptan satış olarak yeni bir satış kanalı açmayı planlıyoruz. Bu konuda fikirleri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Aynı zamanda gerek yurt içinde online satış sitesi olup malzeme isteyen olursa tedarik edebiliriz.

Yurt dışına toptan kozmetik ürünü isteyenler olursa çok cazip fiyatlara ürün tedariğini sağlayabiliriz.

Görüşlerinizi bekler herkese iyi günler dilerim.

Saygılarımla,

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye8 yazı
selamlar,

kozmetik ve cilt bakım ürünleri üretmekteyiz . fabrikamız konyada. toptancılıkta biliyorsunuz 1.elden almak karı ve kaliteyi artırır. istediğiniz kalitede ve maliyette ürün üretme kapasitemiz mevcut. arayın görüşelim. 0332 346 12 00 - 0507 961 01 29
besttem

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Di?er
Yeni Üye59 yazı
besttem merhaba,

İstanbulda bayan kuaför salonlarına malzeme toptancılığı yapıyoruz. aşağıdaki mail adresine ürün listenizi, fiyat ve görsel bilgilerinizi paylaşabilirseniz değerlendirip irtibata geçebiliriz.

pelinsukozmetic1@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama