Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kafayı Yemek Üzereyim Yardım !!!!!

BaşlataneymennTarih30/12/2011 04:22:38Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye17 yazı
Herkeze selam koniks ailesi,yaklaşık 2 yıldır araştırmalar içerisindeyim artık sıkıldım bunaldım bir yerlerden başlamanın zamanı geldi diye düşünüyorum.yaşım 26 ordu vazife malulü olarak emekliyim.100.000 nüfuslu bir ilçede yaşıyorum.1500 tl civarı emekli maaşım var.oturduğum mahallede ucuzluk pazarı tarzında bir işyeri yok.ben açmayı düşünüyorum,örneğin kırtasiye plastik mutfk ve ev gereçleri kozmetik hırdavat züccaciye ve yün iplikler falan satmak istiyorum,ama bir türlü cesaret edip işe koyulamıyorum,atıyorum bu işi çevremdeki 10 kişi ile paylaşıyorum mutlaka 2 si tutmaz bu iş diyor.ve bütün hevesim şevkim kırılıyor,bana bir yol gösterin 30.000 tl civarı sermayem var ve düzenli bir gelirim var.. sizce bu işe başlamalımıyım?

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye340 yazı
japon pazarı güzel fikir bulundugun yer de bakir sanırım bu konuda bana kalırsa actıktan sonra el ilanı dağıttır bi kaç kişiye ilk bir hafta süper indirim de tabiki indirim seni zarara sokmuyacak sekilde birde iş yerini actıktan sonra gg sahibinden sanalpazar gibi sitelerede tüm ürünlerinin ilanlarını ekle hem internet hem iş yerinden mutlaka satıs yaparsın arkadasların dediği gibi malı alırken kazanırsın oyuncak alırken urfadan yok istanbuldan dersen istoç hediyelik ve ilginç ürünler saatler ve bir cogu tahtakale sormak istediğin bir şey olursa özel mesaj at elimden geldiği kadar yardımcı olurum faturanı bastırdıktan sonra bir cok sirketin bayiliğinide alırsın bu konudada yardımcı olurum sakın maddi olarak algılama maksatım yardımcı olabilmek cıkmazda olan bir kardesimize ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH her şey gönlünce olur
Fırat ALBAY
Satış Geliştirme Uzmanı / Dış ticaret

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye71 yazı
Sıkıntıdan patlamamak için ticaret yapılmaz, sabır işidir bu, uygun zamanda uygun zeminde uygun işi yaparak para kazanılır...

Ordu emeklisi olduğun için şu örneği vereyim; hurdacılar en güzel işi Irak Savaşı sonrası yaptı... keza silah tüccarları da savaş öncesinde... stokçularda savaş sırasında...

1- Öncelikle paranın yarısı kadar iş yap; buna herşey dahil olmak üzere..
2- Kendi aklına ve yüreğinin sesine kulak ver...
3- Tutmadığında elindeki malı kısa sürede nakite çevirebileceğin,
4- kira sorun olduğunda pazarda satabileceğin bir iş yap

BİZ VERDİĞİMİZ FİKİR TUTMAZSA ZARARINI KARŞILAMAYACAĞIZ
İade/Atık Ekmek, bisküvi-kraker, unlu mamüller, cips, Çekirdeklik Ayçiçeği, ayçiçeği fosu-kabuğu alım ve satımı

Yerleşim Türkiye / Adana Ve AksarayMeslek Mühendis
Üye119 yazı

her şeyin ucuzu istanbulda yani burası malın öldüğü yer..

güzelmiş))
allah'a(cc) çok şükür parayı kazanan benim paranın beni kazanmasına asla izin vermem.

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Gyda