Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kamyonetle Hurda Toplama İşi(acillll)

BaşlatanbrstsknTarih14/12/2011 13:42:18Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye71 yazı
selam arkadaşlar bi süredir işsizim aklıma şöyle bi fikir geldi...bir tane kamyonet alıp,megafon bağlayıp,bir hurdacıyla anlaşıp,bulunduğum bölgenin köylerini,belde ve ilçelerini gezerek hurda demir,bakır v.s.kilo hesabı toplayıp tekrardan hurdacıya satmak düşüncesindeyim...bu konu hakkında fikirlerinizi bekliyorum..bu işi yapan arkadaşlar varsa özellikle işin incelikleri konusunda yardımcı olsunlar..teşekkür ederim...
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KırklareliMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye235 yazı
Hurdayı Toplayıp hurdacıya vermek yerine toplayıp fabrikaya direk sat arada komisyoncular olmasın.
Köylerden vs. o kadar hurda çıkacağını pek zannetmem ki arada ki yakıtı bile karşılamaz.
Büyük inşaatların hurdalarını almaya çalış.İnşaat müteahhitiyle görüşüp bağlamaya çalış çok daha kar kalır sana.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye192 yazı
merhaba,
arkadaşım ben bir aralar bir hurdacıya şöferlik yaptım,3 ay kadar,bu işi yapmak için evvela cevre edin,firma sahiplerini,birazda cemaatlara gir çık cevre edinmek için,dürüst olursan çok firmadan hurda toplarsın,tabii baştan ufak firmaların hurdasıyla başla.
bu iş için kamyenet lazım şöyle 1.5 tonu rahat ***ürecek cinsten,bir adet oksijen kesme aletin gerekli,bir adet depon olması lazım,topladığın hurdanın içinden değerli madenleri ayırıp koyman ve stok yapman için,birde el kantarın olacak,zaten firmalar sana güvendiğinde hurdasını alırsın eğer çoksa kantara girersin,bir hafta sonra tekrar gittiğinde eski malın parasını kantar fişiyle öder yeni hurdanı alırsın,herşey güvene bağlı,birde bu hurdayı toptan alıp İstanbula kamyonlarla gönderen ana hurdacı bulman gerekirki malını iyi fiyata veresin,(şu an hurda kaç para bilmiyorum )mesela sen 1 tl den demir toplayıp 1.25 tl den sattınmı olmaz,ana toptancılar bunu daha yüksek fiyata alırlar,devamlı ana hurdacıyla temasta olman gerekir,her gün fiyat sorman lazım,çünkü hurda fiyatı hergün değişmekte,eğer işi tuturursan hergün 200-300 tl para kazanırsın tabii kabiliyetine bağlı,umarım hayalin gerçek olur ,sana hayırlı işler.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Di?er
Üye279 yazı

SLM HERKEZE
ELİMDE BURSA DA OLMAK ÜZERE 3 TON TEMİZ KARTON HURDASI VE 250 KG TEMİZ PET ŞİŞE HURDASI VAR DEVAMLI ALICI ARIYORUM BU MİKTARI HAFTALIK TEMİN EDİYORUM

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye93 yazı
niğdelilerden fırsat bulursan yaparsın bu piyasa bildiğim kadarıyla niğdelilerin elinde

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ylaç Sektörü
Yeni Üye71 yazı
aynen öyle gulctısı ama gezen kurt aç kalmaz deyimini iyi bilmek gerek.akis dostum fikirlerin ve emeğin için çok teşekkür ederim.kısmetse başlıcam öncelikli bi araç arayışı içersindeyim.kısmetimizi gezerek arıyacağım.inşallah.
iş fikirleri

Yerleşim Türkiye / KyrklareliMeslek Esnaf