merhaba,
arkadaşım ben bir aralar bir hurdacıya şöferlik yaptım,3 ay kadar,bu işi yapmak için evvela cevre edin,firma sahiplerini,birazda cemaatlara gir çık cevre edinmek için,dürüst olursan çok firmadan hurda toplarsın,tabii baştan ufak firmaların hurdasıyla başla.
bu iş için kamyenet lazım şöyle 1.5 tonu rahat ***ürecek cinsten,bir adet oksijen kesme aletin gerekli,bir adet depon olması lazım,topladığın hurdanın içinden değerli madenleri ayırıp koyman ve stok yapman için,birde el kantarın olacak,zaten firmalar sana güvendiğinde hurdasını alırsın eğer çoksa kantara girersin,bir hafta sonra tekrar gittiğinde eski malın parasını kantar fişiyle öder yeni hurdanı alırsın,herşey güvene bağlı,birde bu hurdayı toptan alıp İstanbula kamyonlarla gönderen ana hurdacı bulman gerekirki malını iyi fiyata veresin,(şu an hurda kaç para bilmiyorum )mesela sen 1 tl den demir toplayıp 1.25 tl den sattınmı olmaz,ana toptancılar bunu daha yüksek fiyata alırlar,devamlı ana hurdacıyla temasta olman gerekir,her gün fiyat sorman lazım,çünkü hurda fiyatı hergün değişmekte,eğer işi tuturursan hergün 200-300 tl para kazanırsın tabii kabiliyetine bağlı,umarım hayalin gerçek olur ,sana hayırlı işler.