Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

25-30 Bin Tl İle Ne Alınıp Satılabilir? Al Sat

Başlatanblack.chiviTarih14/12/2011 08:53:02Yorum22

İlk mesaj
Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar,

25-30 bin tl ile ne iş yapılabilir? ne alınıp satılabilir daha doğrusu, sadece al sat yapılacak bir iş, gerekirse bekletip satış yapacağız, nasıl katma değer sağlanabilir.

mesela demir peşin para ile alıp yükselince inşaat firmasına satmak gibi,

yada 2. el temiz araba alıp, meraklısına 1-2 bin tl fazlasına beklerit satmak, yani alıcısını beklemek gibi.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorum
Yeni Üye32 yazı
ne güzel fikirler veriliyor, gözlerim yaşardı.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye44 yazı
Bence çinden hastanelere satmak için kap al sat hani şu kan,idrar aldıkları türden şeyler

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Mobilya
Yeni Üye32 yazı

ya o işte çok dalavere dönüyor, hoş değil hastanelerin kazancı zaten, hep haram üzerine dönüyorlar.

Yeni Üye49 yazı
bana msn adresini verebilirmisin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye44 yazı
Çok para var bu medikal işinde,benden demesi...

Yeni Üye32 yazı
isterse trilyon olsun, eğer 70 milyonun hakkı giriyorsa o paraya, kalsın uzak olsun kardeşim. Hastaneler devleti soyuyor, sende o soyguncuya gidip yoldaşlık ediyorsun. Yanlış şeyler bunlar.

Yeni Üye44 yazı
Ne 70 milyonun hakkından bahsediyorsun,ne alakası var.Demogoloji yapma bunun adı ticarettir...

Yeni Üye91 yazı
sen bu parayi elinde tut sende kaybetmemis oursun yoksa oda elinden gider
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Yeni Üye32 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fatihfidan

kardeşim, ya sen bu işlerin nasıl döndüğünü bilmiyorsun, yada işine gelmiyor bunun yanlış olduğunu itiraf etmek.

Sağlık sektöründen biriyle otur bi konuş bakalım neler anlatacak. Ben bizzat içinden çok farklı mevkilerde ve alanlarda çalışanlardan aldığım bilgiler ışığında söylüyorum kardeşim. Demagoloji yapma demiş şuna bak.

Üye105 yazı
bence bu zmana kadar hiç bir ticari girişiminiz yoksa olmadıysa yani 50 tane cumhuriyet altını al derim bekleitrsin fiaytaları takip edersin uzun vadede kazançlı çıkarsın 670 bugünkü fiyatı*50=33500 geçen hafta 645 ti tanesi.. 645 *50=32250 bir hafta için bence gayet güzel bi kazanç 1250 lira... bol kazançlar
dryynr

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye32 yazı
ama altın da malum bi 110 a çıktı , 105 e indi, 100 oldu 05 e düştü 100 e çıktı vs. vs. :)

Yeni Üye44 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - black.chivi
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fatihfidan

kardeşim, ya sen bu işlerin nasıl döndüğünü bilmiyorsun, yada işine gelmiyor bunun yanlış olduğunu itiraf etmek.

Sağlık sektöründen biriyle otur bi konuş bakalım neler anlatacak. Ben bizzat içinden çok farklı mevkilerde ve alanlarda çalışanlardan aldığım bilgiler ışığında söylüyorum kardeşim. Demagoloji yapma demiş şuna bak.

Ben neyin nasıl döndüğünü senden daha iyi biliyorum...Neden dersen,sen daha elindeki parayla ne yapacağını bilmiyorsun :)) Ben ise senin o elindeki parayı 6 ayda 100 bin lira yaptım,yazılarımı oku da 40 bini nasıl 100 bin yaptım öğren

Üye162 yazı
arkadaşım yurtdışında satış yap bence bizim ülkemizden al üretimi olmayan genelde türkiyeden ürünlerini temin eden özellikle hazır giyim malzemelerini satabilirsin..gürcistan-kazakistan-azerbaycan gibi ülkelerde mağaza açarsan çok kazanırsın...
gürcistanda düşünürsen sermayeni işin başında kendiniz durmak kaydıyla bu şekilde değerlendiririz..
saygılarımızla
Saygı Ve sevgi Sadakat ve Dürüstlük

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye83 yazı
slm o parayla sana tavsiyem ak haşhaş almanı tavsiye ederim 2 sene kalsa bile akmaz kokmaz dönemin en düşük fiyatları 3bin falan kg si 30 binini 100 bin yapabilirsin ama zarar etmessinn
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye7 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mehmet 0385
slm o parayla sana tavsiyem ak haşhaş almanı tavsiye ederim 2 sene kalsa bile akmaz kokmaz dönemin en düşük fiyatları 3bin falan kg si 30 binini 100 bin yapabilirsin ama zarar etmessinn

nedir bu haşhaş arkadaş ne yapılır detaylı yazarmsıın

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Muhasebe
Üye508 yazı
HAŞHAŞ= UYUŞTURUCU HAMMADESİ

İcra dairelerine gidip ihaleleri takip edebilirsin

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye83 yazı
hahahah hiç gülecegim yok tuu hemperi haşhaş uyuşturucu madde diyor sunn arpada içkide kulanılıyor ama onu yapmak isteyen yapar ben arkadaşa uyuşturucu da mı kulandır diyoorum 1 2. side uyuşturucudan bahsediyorsun ama ihaleyi tavsiye ediyorsunn aglayanın malı gülene hayır etmezzzzz bende boyle düşünüyorum ... konuya gelirsek arkadaşş kara haşhaş degil bak saglam ak haşhaş bulur da soyledigim gibi depo edersen hiç bir şekilde zarara ugramasın ama şunu da belirtiyim 3000 yada 3200 arası alırsan zarar etmessin ve izmir borsasını takip edersin 2 haftaya bir randıman alabilirsin ve 30.000 i 70 yada 50 belkide 90 bin yapa bilirsinn 546 421 60 20 tl dende sana yardımcı olurumm saygılar
hayvancılık ve her nevi gıda ticaret ve toptancılıgı

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
30 dakikada Gram altın Hesabınızda Hemde Taksitle ....
www.grams.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye239 yazı
bende bu medikal işini merak ediyorum...gerçekten az sermayeyle şu kan tüpleri falan mesela satışı karlı mı?
Kitap okuma,Hayal kur!

Yerleşim Türkiye / GiresunMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - hemperi
HAŞHAŞ= UYUŞTURUCU HAMMADESİ

İcra dairelerine gidip ihaleleri takip edebilirsin

Arkadaşım insanları yalnış yönlendirmesen diyorum ? Afyonluyum ben türkiyede haşhaş'ın yetiştiği Altın bölge yani UYUŞTURUCU HAM MADDESİ demek yalnış olur ...

Haşhaş üretimi içinde neler olduğunu anlatayım az çok sana ama anlayacağın dilde :)

Eyvallah uyuşturucu oluyor ama o AK HAŞHAŞ dediğin tanelerden olmuyor :) haşhaş kabuğunun yaş halinden oluyor bunu geçelim bazı tıbbi ilaçlar yapılıyr...

Kuru kabuğundan sıvı yağ yapılıyor vs vs :) birçok işe yarıyor yapma yalnış anlatma insanlara bilmediğin işide teklif etme ;)
Love Of Photography

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Foto?rafçy