Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sermayesiz İs Var Mi ?

BaşlatangdiTarih18/01/2009 18:19:01Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye93 yazı
evet arkadaslar, sermayesiz is fikirleri ariyorum.
paylasirsaniz sevinirim :)

Eger Bir Ek is ariyorsaniz Mutlaka www.ekisfirsati.net ziyaret edin :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye23 yazı
kagıt plastik aliminyum toplayabilirsin tek gereken şey bunları biriktirmek için bir alan toplayacan satacan nakliye için aracın yoksa belli bir tonaj dan sonra gelip kapından da alıyorlar ürünlerini

şuan kagıdın kilosu 120 kuruş önceden 160 tı direkt yerine satarsan aynı fiyatı yakalarsın krizden sornadafiyat artışı bekleniyor
aliminyum un kilosu 1000 ytl civarında

plastik kilo fiyatı bilmiyorum ama pet şişe şampuan şişesi evdeki kap kacak atıkları yani plastik olan herşey kız kardeşinin kolunu bacagını kırdıgı barbie oyuncakları dahil :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye30 yazı
Reklam ajansında grafik tasarımcı olarak çalışmaktayım....yaklaşık 14 senelik deneyime sahip profesyonel tasarımcıyım...
kendi şahsıma ait olan http://www.fikirtakimi.com adresi üzerinden kartvizit satışı, promosyon ürünleri, kurumsal kimlik çalışmaları hazırlayıp satışını gerçekleştiriyorum... amacım... fikirtakimi.com adresi üzerinden satış yapacak elemanlar istihdam etmek..
Öncelik olarak bu site üzerinden kartvizit satışı yapmayı düşünen arkadaşlara getirdikleri her isim için kartvizit başına
10 TL prim vermek ve birlikte kazançlar sağlamak. Sayın GDI ilgilenirsiniz sanırım.
http://www.fikirtakimi.com
2009 promosyon kataloğumuzu incelediniz mi?
1000 Adet kartvizit 35 TL.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Reklam
Yeni Üye23 yazı

Merhaba..Dropshipping diye bir yöntem var,,Bilmem duydunmu hiç bir sermayeye gerek duymadan bu işi yapabilirsin. Amam araştırması sana kalmış...Hadi Bol kazançlar..

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye4 yazı
bende reklam işi yapıyorum arkadaşım kartviziti kaça yaptırıyorsun? 1000 tanesini

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye30 yazı
sayın unicorn kartvizitleri 1000 adet 35 tl. ( 350gr mat kuşe+selefon) olarak bastırıyorum..

Yeni Üye30 yazı
Bu arada sayın gdi....Konuyu açıyorsunuz ama... size gönderilen cevaplara geri dönüş bile yapmıyorsunuz...

Yeni Üye93 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fikirtakimi.com
Bu arada sayın gdi....Konuyu açıyorsunuz ama... size gönderilen cevaplara geri dönüş bile yapmıyorsunuz...

tamam, sadece birer birer herkese donus yapma geregi duymadim. fikirler sordum sadece.
arkadaslar da sagolsun fikirlerini verdiler, bazilari da kendi reklamlarini yapmaya calistilar...

tesekkurler herkese
Eger Bir Ek is ariyorsaniz Mutlaka www.ekisfirsati.net ziyaret edin :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye35 yazı
SEÇİMLER GELİYOR, EK İŞİNİZ DE HAZIR , PRİMİNİZ DE HAZIR

Yaklaşan Yerel seçimler öncesi Türkiye genelinde hazırlıklar hızlanmaya başladı. Aday adayları ve Adaylar kendi tanıtımlarını yapmak ve halka kendini tanıtmak için değişik yöntemler geliştiriyor.

Bu yöntemlerden en güçlüsünü size tavsiye ediyoruz.

Promosyon işinde gerek Aday adaylarının gerekse Adayların tanıtımının yapılması için çok kuvvetli bir Promosyon kampanyamız var. Eğer sizlerde Tüm Türkiye genelinde bu Promosyon kampanyamızın tanıtımında Temsilci olarak iyi bir gelir elde etmek isterseniz, ipekyoluajans14@gmail.com adresine Kendinizi kısaca tanıtan bir E-mail ve iletişim bilgilerinizi bırakmanız yeterlidir.
İyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye35 yazı
Arkadaşım ek iş olarak sana önerebileceğim bir çalışma ile iyi kazanç sağlayabileceğin bir iş önerebilirim. Bana e-mail atarsan detayları anlatabilirim. Türkiye genelinde her yaştan kişinin yapılabileceği ek bir iş ---- oristelekombolu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / BOLUMeslek Foto?rafçy
Yeni Üye52 yazı
OTEL,RESTOURANT,BAR,CAFE , BAHÇE VE EV SÜSLEMELERİNDE VE HEDİYELİK EŞYA SATAN MAĞAZALARDA ÜRÜNLERİMİZLE SİZLERE HİZMET VERİYORUZ EŞSİZ ZERAFET EL İŞLEMESİ BONCUK İŞLEMELİ IŞIKLI KABAKLARIMIZLA TAMAMLANIR.
suzinak-@hotmail.com 05458271883
PAZARLAMACI YADA TOPTANCILAR ARANMAKTADIR.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Sanatçy
Yeni Üye35 yazı
katalog modelleri ve fiyatları hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
s

Yerleşim Türkiye / Ordu
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aydın özpelit
Arkadaşım ek iş olarak sana önerebileceğim bir çalışma ile iyi kazanç sağlayabileceğin bir iş önerebilirim. Bana e-mail atarsan detayları anlatabilirim. Türkiye genelinde her yaştan kişinin yapılabileceği ek bir iş ---- oristelekombolu@gmail.com

nedir o iş ? herkesten saklayıp e-maille önereceğin ?
Love Of Photography

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Foto?rafçy