Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İzmir

BaşlatankazasaaTarih28/09/2013 02:34:21Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye18 yazı
.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye93 yazı
1 kahvaltı paketinin maliyeti ne adar oldu. bu fikri konikste görmüştüm bende düşünmüştüm. bence çocukların ilgisini çekecek albenisi olan kutu yaptırırsan iyi olur. yetişkin olarak düşünürsemde ürün iyi ama gösteriş yok altta duran kağıt havlu galiba tabanına güzel bir fon olacak kağıt yerleştirsen. yiyecek ile ilgili olabilir. yada güzel bir desen insanın dikkatini çekecek türden. yada dışına kahvaltı sepeti diye bir etiket olabilir.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Muhasebe
Üye235 yazı
Kesinlikle çok çok güzel iş . Hatta insanlara madem amaç hizmet simit i de siz alın yanına koyun mesela kabın altına streç ile
sarılıp satılabilir. Bunları neden eve servis yapmayalım ki ? Motorcunun sepetine koyacağız 50 adet gelen telefona göre adrese gidecek insanlar evden
çıkmadan kahvaltısını yapabilecek . Üniversite öğrencileri neden talep etmesin ? İnsanlar çocuklarının beslenme çantalarını neden bunlarla süslemesin ?

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Yeni Üye22 yazı

yıl 2013 arkadaşlar her köşe başında simit fırını ,börek yada kahvaltı yapılacak o kadar çok mekanlar varki ki zaten butür yerlerde paket halinde satılıyor bu ürünler

DAHA CAZİP YADA YENİLİKÇİ FİKİRLER SUNARSAK

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Üye400 yazı
Güzel olmuş arkadaşım umarım devamı gelir güzel bir satış potansiyeli yakalarsın bu şekilde maliyeti nedir 1 kutunun?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Üye235 yazı
sayın oroksk bunu paket halinde eve servis yapan birileri var mı sizin köşe başlarında ?

Yeni Üye18 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - ahmetkerimsen
Kesinlikle çok çok güzel iş . Hatta insanlara madem amaç hizmet simit i de siz alın yanına koyun mesela kabın altına streç ile
sarılıp satılabilir. Bunları neden eve servis yapmayalım ki ? Motorcunun sepetine koyacağız 50 adet gelen telefona göre adrese gidecek insanlar evden
çıkmadan kahvaltısını yapabilecek . Üniversite öğrencileri neden talep etmesin ? İnsanlar çocuklarının beslenme çantalarını neden bunlarla süslemesin ?

Simit vb seyler koymama sebebim zaten börek salonu vb. Yerlere birakacagimdan alan kişi oradan simitini taze taze alabilir satan esnaf hem kahvalti paketinden hem simitten para kazanir. Basit diyen arkadaslar olmus bu zaten ornek olarak gormeniz icin hazirladigim bi paket uzerine marka etiketi falan basilacak fazlada susleyemiyorum cunku 1kurusun bile hesabını yapmak gerekiyor. Raf ömrünün uzun olmasi hem benim hem esnafin isine gelir domates ve salata koymaktanda raf ömrü yuzunden vazgectim ama satışlar hızlı olursa koymayı dusuyorum

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ymalat
Üye235 yazı
sayın kazasaa

http://www.kahvaltimm.com/

sizin yaptığınızı yapmışlar tarımdan izinleri almışlar ruhsatlı işletme açıp denemişler burayla irtibata geçin bence işi öğrenin ancak,
tavsiyem bu işi çok kurumsallaştırmadan denemenizdir. Ona göre de risk olur ona göre de yatırım olur Raf ömrü olacak şekilde değil taze olacak şekilde sunmayı deneyin. Çünkü
siz börekçi simitçi olsanız böyle paketi zaten kendiniz hazırlayabilirsiniz neden dışardan alasınız ki ?

Tavsiyemdir,

Sabah evde hazırla 100 paket sanayi sitesinde sat, Universite öğrencilerinin kaldığı semtlerde eve servis sat,
Baktın oluyor resmileştir herşeyi belediye den yer kirala otobüs duraklarında sat.