Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İnternet Üzerinden Satışın Garantisi Var Mı

BaşlatanGl_terziTarih07/10/2010 22:51:57Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Arkadaşlar bu ebay,yahoo shop olsun malum amerika adamlar en basit şeyi bile allayıp pullayıp sonunda satabiliyorlar
en son Türkiye'den kaçırılmış Altın Bizans Paralarının tanesine 35$ masraf ödeyip uluslararası sertifika alarak tanesini 1000-3000$ arası satan uyanık Kalifornialılar vardı
aynı şekilde 10000 tl'lik dedektör alıp 1 gram golden nugget(toprak altında bulunan doğal işlenmemiş altın tanesi)için 800$ isteyen amerikalı uyanık dostlar da vardı:)

Hollanda'da yaşayan ve sahibi olduğu çok tanınmış bir web sitesi üzerinden afrodizyak satan bir dostum bana en çok Türk ve Singapurlu müşterilerinin olduğunu söylediğinde şok geçirdim.İnsanımız böyle şeylere inanılmaz para harcıyor öyle böyle değil
gizli saklı kimse görmez evimden düğmeye basarım postacımdan da alırım mantığı

en fazla Türkiye'de ne gider?
İnternetten hangi ürünler Türk insanı için daha cazip

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Editör5590 yazı
Cevabı yazınızda belirlenmiş bir sorudur bu. Sanki bir de siz söyleyin der gibi olmuş.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Üye508 yazı
BAŞKA kelimesini ben ekliyorum o zaman :)

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Yeni Üye50 yazı

Cebinde parası olmasa bile ihtiyacı olmasa ve anlamasa bile Türk insanı elekroniğe çok para veriyor. Bakınız çeşitli sitelerde en çok listelenen ürünler... :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Editör5590 yazı
Evet , bir su ısıtıcısının fiyatı emsallerinden 5 lira daha aşağıdaysa siteyi arayıp buluyor insanlar. Tüm elektronik için durum böyle özellikle doğudan çok fazla talep geliyor. Yeterki ucuz olsun. Ütü, cep telefonu, oto hava pompası, blendır çeşitleri vs. Üstelik çok vasat posu olmayan bir site bile olsa.
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye35 yazı
elektronik kesinlikle. herkes çevresinde duymuştur heralde "abi amerikadan laptop getirdim görsen burdakilerin fiyatlarına özelliklerine on basar. fiyatı da sadece x dolar" diye sözler klasik olmuştur artık :)))

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?renci
Yeni Üye8 yazı
hicaklagelmeyenihtiyaclar.com, sokakdergisi.com, kobimarketim.com adında siteleri aldım. ah birde ne satacağımı bir gün bulabilirsem inşallah hayata geçirecem. sitenin adından olsa gerek inanın bu ihtiyaçların neler olabileceği hiç aklıma gelmiyor. keske adını akıldançıkmayanihtiyaclar olarak koysaydım. o zaman belki birseyler bulurdum. doğal ürünlerden elde edilmiş zayıflama ürünlerinin çok satıldığını duydum. bilmem işinize yararmı bu bildi. saygılarımla

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye18 yazı
30 dakikada Gram altın Hesabınızda Hemde Taksitle ....
www.grams.com.tr

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Gl_terzi
Arkadaşlar bu ebay,yahoo shop olsun malum amerika adamlar en basit şeyi bile allayıp pullayıp sonunda satabiliyorlar
en son Türkiye'den kaçırılmış Altın Bizans Paralarının tanesine 35$ masraf ödeyip uluslararası sertifika alarak tanesini 1000-3000$ arası satan uyanık Kalifornialılar vardı
aynı şekilde 10000 tl'lik dedektör alıp 1 gram golden nugget(toprak altında bulunan doğal işlenmemiş altın tanesi)için 800$ isteyen amerikalı uyanık dostlar da vardı:)

Hollanda'da yaşayan ve sahibi olduğu çok tanınmış bir web sitesi üzerinden afrodizyak satan bir dostum bana en çok Türk ve Singapurlu müşterilerinin olduğunu söylediğinde şok geçirdim.İnsanımız böyle şeylere inanılmaz para harcıyor öyle böyle değil
gizli saklı kimse görmez evimden düğmeye basarım postacımdan da alırım mantığı

en fazla Türkiye'de ne gider?
İnternetten hangi ürünler Türk insanı için daha cazip

Evet internet üzerinden satış garantisi elbet vardır :)

E-ticaret sistemi artık günümüz ticareti oldu ki tagları takip ederseniz bende cast ajans açmayı planlıyorum ki buda internet üzerinden oluyor ..

Günümüz Pazarları artık Sanalda oluyor.
Sanal pazar olarak adlandırdığımız bu ticaret sistemimi için size tavsiyelerim olur elbet ..
Fakat birazda güç ve bütçe isteyen bir iş ....

ebay dünya genelinde satış yapan bir e-ticaret sistemi türkiyede gittigidiyor - sahibinden gibi sitelerle aynı konsept fakat ebay dünyanın en büyüklerinden . Amacı kendi ürünlerini satmak değil üyelerinin ürünlerinden % yüzde almak . Sizin yapacağınız bu iş ise şansınız çok düşük ...

Ama yapıcağınız iş E-ticaret sistemi ile uygun fiyata kendi ürünlerinizi satmaksa olabilir neden olmasın. Öneriler şunlar iyi bi reklam :)
Google , yahoo , youtube , facebook reklamlarını ön planda tutmanız gerekli haftalık , günlük reklamlar yapmalısınız tabi bu reklamlar nasıl olmalı kampanya belirleyip kampanyalı ürünleri ön planda tutmalısınız yani müşterinizi cezbetmelisiniz o siteye girdiğinde üyeliğide olacağı için artık o sizin devamlı müşteriniz olabilir .
Mail yöntemiyle günlük , haftalık , aylık kampanyalarınızı toplu e-mail yoluyla ulaştırmanız lazım tabi bunu yaparken diğer reklamları unutmadan ... Unutmamanız gereken diğer konu e-ticarete girmekte çok geç kalınmışlığımız olması artık büyükler var o büyüklere nasıl karşı gelinebilir buda mümkün bunada sabretmeniz gerekli :)
Herkesden farklı kampanyalar , çözümler üretirseniz sizin yararınıza olacaktır ..

E-ticaret sisteminde satılan en iyi ürün elektronik üründür.
Elektronik ürünlerde farklı satışlar sunabilirsin ..
Unutmadan eklemek istediğim diğer konuda taksit imkanı kredi kartına taksitler sunabilmen için bankalarla anlaşman gerekli sanalpos anlaşması onun haricinde küçük bi ofis açabilirsin veya evinin bir odasını ofis olarak gösterebilirsin. Farklı yaklaşımlar Freelance çalışmak iyidir kendine freelance güvenilir alt elemanlarda bulabilirsin sattığı üründen %2 . %3 , %5 , %10 gibi sattığı ürüne göre miktarlar teklif edebilirsin bunun için iyi bir webtasarım şirketiyle anlaşıp iyi ve güvenilir bi sistem yapılabilmesi için bunun içinde düşünürsen bilgi verebilirim
Şimdiden başarılar ne diyeyim :)
Love Of Photography

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Foto?rafçy