Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Türkiyede Ne Is Yapabilirim. . . . ???

BaşlatanHeadhunterTarih13/12/2011 18:10:44Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Selamlar,

ben ailemle Almanyada yasiyorum ve Türkiyeye temelli dönüs düsünüyorum... Tabiiki ne piyasayi bilirim nede baglantilarim var. Benim burada kendi sirketim var. Dis Reklam, özellikle harf kasa imal ediyoruz. Kendim Grafikciyim. Ayrica Insaat Cizimleri üzerinde calismalarim var. Mimarlara hem 2D, hemde 3D Tasarimlari yapiyorum. Bilgisayarlardan ve parcalarindan iyi anlarim. Ve hayalimde deniz manzarali kendim ahcilik yapabilecegim ufak ve özel bir restaurant var.... Bunlari göz önünde bulundurursak, sizden ricam bana ne tavsiye edebilirsiniz. Yani Türkiyede hangi is üzerinde daha fazla gelecek var. Ve kesin dönüsde dikkate alinacak neler var? Önerileriniz icin size simdiden tesekkürler

Saygilarla

Erkan Avci

Yerleşim ALMANYA / HamburgMeslek Bankacılık-Finans
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye180 yazı
slm, hangi sehrine donuyorsunuz eger istanbula donecekseniz orada Almanyadan donenlerin kurdugu ve her ay bulustugu bir ortam var akademisyenlerden olusan bir toplum size yardimci olacak bircok arkadasla bulusma firsati bulabilirsiniz kolay gelsin,hayirli olsun
kartay

Yerleşim ALMANYA / Frankfurt Am MainMeslek Mühendis
Yeni Üye9 yazı
Ne kadar bir bütçeden bahsediyoruz. Ona göre iş düşünmeniz lazım
Hakan Derin
05423103535
hakanderin@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Turizm
Üye125 yazı

Büyüdüğün ve yetiştiğin yerdedir hayallerin. Macerayı seviyorsan o bahsettiğin şeyler dünyanın her yerinde yapılabilir. Bol şans...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye18 yazı
Antalya da turizm işi düşünürsen muhakkak görüşelim.Doğa harikası bir ırmak yanında restaurant ve turizm acentalarına yönelik (hem dış hem iç piyasa turisti) organizasyon işi.
turizm tarım ticaret

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye5 yazı
slmlar ben almanyada yasiyorum, bir ara bende dönmeyi is kurmayi düsündüm.yanliz türkiyede yasayan miletimiz öyle kurt olmus ki bir türlü cesaret edipte yapamadim simdi burda almanyada is fikirleri düsünüyorum eyer siz bana burda yardim ederseniz sevinirim

Yerleşim ALMANYA / GelsenkirchenMeslek Di?er