Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İklimsa Bayisini Devralma

BaşlatanPaqeYayınlandıYorum4

İlk mesaj
Herkese selam. Daha önce de bu konu hakkında yazıp fikir sormuştum ama bir özel mesaj harici cevap gelmemişti. Konu kalabalığı yapmak istemem ama iş ciddiye biniyor ve benim acil bu sektörün içinde olan/anlayan arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var.

Bir iklimsa bayisi bayiliğini devretmek istiyor. Ben soğuk duruyorum. Artık her yerde klima bayisi olduğunu ve furya zamanının geçtiğini düşünüyorum, bir de her yerde nerdeyse doğalgaz geldiğini göz önünde bulundurursak. Ayrıca sektör hakkında hiç bilgim olmaması nedeni de var. Sorun uzun zamandır çok fazla fikir inceledi isem de bu fikirlerden hiçbirisini hayata geçirememem. Hep kendi işimi yaptım daha önce. Satış ve imalat olarak. Artık sıkıldığım ve yapacak birşey bulamadığım için iklimsa bayiliğini devralma fikrini de ciddi düşünüyorum. Bi kaç güne kadar karar vermem gerekiyor.

Hali hazırda uzun senelerdir işleyen bir bayilik, yorumlarınızı acil yazarsanız mutlu olurum. Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Güncel.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Devir alacağınız yer satış yeri ise rakibiniz doğal gaz değil Koçtaş, Praktiker vb. gibi yerlerdir. Ben klima alacak olsam direkt buralardan alırım. Devir alacağın iş yeri uzun zamandır işleyen bir yer olabilir, ancak artık insanlar alışverişlerini büyük yerlerden yapıyor azizim.

Ben Ankara da yaşıyorum. Kışı sert, ayazlı geçen burada klima ile ısınmak hava civa. Bir de yüksek elektrik fiyatını ekledin mi hepten hikaye. Doğalgaz ısınmak için en iyi çözüm, yanında bir de UFO aldın mı tamam olur. Ancak buranın yazı da beter. O yüzden eve yazın serinlemek için klima almayı düşünüyorum. Alacağım yer de Koçtaş. Ürün çok, alternatif çok, bol taksit, standart fiyat ve güçlü imaj. Belki sürü psikolojisi ama insan birşey alacağı vakit gidip buralardan alası geliyor.

Klima alacak birisi olarak düşüncem bu şekilde. Artık gerisini sen yorumla.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im

Soruma tek yanıt veren olarak size vakit ayırıp yazdığınız için teşekkür ederim munen. Benim de düşüncelerim bu şekilde, ama işte uzun süren işsizlik dönemi vs. insana çılgınca şeyler düşündürtüyor.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mühendis
Sayın Paqe,

Anlamadığınız bu işe bence de girmeyin derim. Özelden size bir iş fikri yazdım. Bakarsanız sevinirim, iyi günler.
İnsan ol yeter !!

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im