Hibe desteği için iş planı hazırlıyorum, bir abim üretim yapmazsan destek alamazsın gibilerinden birşeyler söyledi. Ben ürünleri ithalat-ihracat ile getirip satışını yapmayı düşünüorum.
Hibe desteklerinin temel mentalitesi kalkınma, kalkındıranı geliştirme, istihdam yaratma ve fark ortaya çıkarma üzerine kurulu. Hibe hedefleyen bir destek projesinde ithalatın pek yeri yok. İthalat olacaksa bile üretimin yanında devede kulak kalmalı bu ithalat ile normalin çok üzerinde girdi elde edilebiliniyor olmalı. Hibe desteği proje sahibini kalkındırmaktan çok bir bölgenin unsurlarını kalkındırmaya yönelik olmalı.
Kobilerden destek alıyorsunuz ama söyle bir şart var siz masrafları yapıyorsunuz tesisi işletiyor yaptıgınız masrafları belgeliyorsunuz ondan sonra size yaptıgınız harcamaların hibe kısmını veriyorlar ... yoksa diger türlü alalyımkrediyi işi kurayım öyle bir güzellik yapmıyorlar.
Fakir İnsan yok TEMBEL insan var İhtiyacın varsa ek iş yap ama tembel tembel asla oturma..Allah rızıka kefildir ama Rızık içinde gayret etmek gerekir..
EK İŞ İSTEYENLER’ e KONULU ... YAZIMIZI TAKİP EDİN GELİN BİRLİKTE KAZANALIM ( Lütfen videoyu izleyiniz )
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz