Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50. 000 Tl İle Hangi İşi Kurmalıyım?

BaşlatanmortaltickTarih22/11/2011 20:37:14Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Herkese merhaba.Arkadaşlar elimde 50.000 TL birikimim var.Riske atabileceğim bir parada değil.Yıllardır anca biriktirebildiğim bir para.Her neyse.

Bu parayla bir işe girişmeyi düşünüyorum.İlk etapta aylık en az 3.000 TL net kazanç kesin bırakıcak bir iş arıyorum.Bazı fikirlerim var ama sizlerdende fikir bekliyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.

Aklımda züccaciye işi var.Çin mallarında kar marjı yüksek olduğu için.Diğer bir fikrim oturduğum semtte birçok tekstil firması var.Catering firması kursammı diye düşünüyorum ama bu konuda fazla bir bilgim yok.

Bana zamanla yüksek kazanç sağlayabileceğim iş fikirlerinizi önerirmisiniz?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Üye245 yazı
50bini nasi biriktirdiysen oyle devam et derim 2012 2011den daha kotu bir yil olacak diyor uzmanlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye8 yazı
bildigin isi yap.o parayi nasil biriktirdiysen bu zamana kadar o yolla devam et....

Yerleşim HollandaMeslek Ticaret
Yeni Üye91 yazı

o parayla istanbulda is yapilmaz sen maasla calismaya devam et
adam gibi adam FATIH FIDAN

Yerleşim ALMANYA / BremenMeslek Serbest meslek
Yeni Üye93 yazı
o parayla görece işlek bir yerden dükkan satın al, isteğin işi yapmaya çalış, sevdiğin veya seveceğin bir işi. aç kalmazsın orası kesin ama 3bin kazanırmısın onu ilerde onun garantisini kimse veremez ama yer işlekse gerçekten 3te olur 5te.. , Allah yolunu açık etsin.
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye170 yazı
öğle göreceli bir yeri istanbul da 50 ye bir yer alamazsın başka şehir olsa 50bin ii para ama istanbul işin zor kolay gelsin
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Yeni Üye6 yazı
ELİMDE İMALAT İŞİM VAR SERMAYEM YOK. ZAMANDA DARALIYOR. 30 BİN TL YE 3000 TL KAZANIRSIN. GÖRÜŞMENDE FAYDA VAR.

Üye125 yazı
Bildiğin iş neyse onu yap. Riske atma. Ha yok riski severim dersen fast food aç yada güneyde pansiyon, apart kirala en azından yer içersin, tatil yaparsın...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
B sınıfı cadde yani yarı cadde mesken bölgesinde iç çamaşırcı,züccaciye tarzı bir şey açsam nasıl olur?

Üye170 yazı
bir milyoncu aç içinde parfümeri, iç çamaşırları ve bujiteri de bulundur maksat kadınları çek onlar geldi mi gerisi olur bu arada broşür önemli çevren de önemli bol bol reklam zira ii bir reklam yap çin malları zaten 4/1 fiyatına satın alınıyor karı ii bujiteri desen ona keza 50 kuruşa alınıp en az 2 liraya satıyorlar uyduruk bi tokayı
bence ii fikir tabi kirası falan çok önemli
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki beni satmayacak yürekleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er