Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Açık Fikirlere İhtiyacım Var.

BaşlatanBYSoRuNTarih24/10/2011 01:07:33Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Burdur Terminal giriş ve çıkışında kendime ait boş bir dükkanım var ama ne iş ile uğraşacağım konusunda sabit bir görüş elde edemedim hala. Bunun için girişimci arkadaşlarımdan, abilerimden, ablalarımdan tavsiye, fikir yardımı bekliyorum. Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye3 yazı
Meslek : Bilgisayar-Bilişim Yazmışsınız. Eğer O Dükkana Parça Kontör İşte Telefon Tamirat (Servise Gönder 10-20 Tl Sen Koy)Pc Formati İş Yapabilirsin.
Hayatta Bir Şeyler Yapmak İstiyorsan Tüm Tehlikeleri Göze Alman Gerekir.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
Yeni Üye2 yazı
Onuda düşündüm ama benim pek birikimim yok ve o biraz masraflı olacak, sermaye isteyen bir iş

Yerleşim Türkiye / BurdurMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye93 yazı

en iyi çay ocağı ve dönerci yaparsın
garibanın tavuğu tek tek yumurtlar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye33 yazı
Çay ocağı, çorba ve döner koyarsın. Ufak masalar falan. Daha sonra parça kontör de alırsın. Yöreye özgü terminaldeki insanlara yiyecek satarsın. Yolculara boyunluk satarsın seyehat ederken uyumaları için. böyle genişletebilirsin zamanla.
Google'da ilk sırada reklamınız çıksın!
Aylık 100 TL ile 300 TL arasında bir bütçe belirleyin. İnternette sektörünüz arandığında ilk sırada çıkın.
Örn: Mantolama firması iseniz mantolama yazıldığında google'da ilk sırada çıkarsınız, mantolama arayanlar sizi hemen bulur. Diğer firmalardan önde olun. Referanslarımız mevcuttur.
Ayrıntılı bilgi: hediyenoktam@hotmal.com
----------------------------------------------------------------
Web sitesi olmayanlara müjde!
Web site tasarımı ve yayınlaması dahil 250 TL. Ayrıca 100 TL'lik google reklamı hediyesi.

Yerleşim Türkiye / GebzeMeslek Mühendis
Üye191 yazı
abi bence kozmetik bijuteri ve hediyelik eşya üzerine aç

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Sanayici