İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bahçe Teli İmalatı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumT
Üye121 yazı
konu ile fikrim yok ancak üretim düşünmeniz çok hoşuma gitti.Satış konusunda destek isterseniz yardımcı olmaya çalışırım.
trader.istanbul@hotmail.com
N
Üye122 yazı
bahçe teli dediğiniz zannedersem, çit demek istediniz,, bunun için iyi bir makinayı ikinci el 40 bin tl ye alırınız..
saatte 8 top üretirsiniz,,
isterseniz bu konu ,ile ilgili size yardımcı olmaya çalışırım.. makina tedar,k konusunda..
nidyanagod@hotmail.com
adresinden bana ulaşabilirsiniz..
A. Doğan
A
Üye192 yazı
merhaba,
nasıl bir bahçe teli üretmeyi düşünmektesiniz,şayet O gördüğünüz baklava şeklinde örme tel üretimini düşünüyorsanız çok basit,üretim için makine değeri 3-5 bin tl arası,bir hafta staj gördünmü imalatına başlaybilirsiniz,internette bahçe teli örme makinesi yaz bulursunuz,yok ben bulamadım derseniz size bulup yollarım,özelden mesaj at...
S
Yeni Üye26 yazı
I
Yeni Üye5 yazı
kardeş konuya çok yakından vakıf olduğum için yazma gereği hissettim o iş öle göründüğü kadar basit bi iş değil makina işcilk falan basit meseleler burda en büyük sorun hammadde maliyeti 1 kamyon düz tel alayım desen 60 70 bin civarında tutar ve alım nakittir satım da ise vade en az 90 gün den başlar bu zaman zarfında çarkı döndermeye yetecek gücün varsa gir değilse elindeki parayada yazık etme 50 binlira yatırım yaparsın makina şu bu olmadı bu iş satıyorum dedğinde 10 bin lira vermezler hesabını iyi yapıp paranı çarçur etmemeni dilerim ama sadce hazır al sat nalburiye hırdavat üzerine dersen o iş hem güzel hemde elbistanda bu sermaye ile güzel iş yaparsın saygılarımla
A
Üye192 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - seyis bahçe teli güzel bir gikir fakat bu işte iyi hale gelmiş firmalar var acayip kavramışlar mesela havalandırma filtreleri (tel) makinaları var bunu yapsanız iyi para bir çok firma havalandırma sektörü filtre tellerden alıyor |
merhaba,
seyis arkadaşımızın dediği doğru,fakat filitre teli üretmek öyle kolay bir iş değil,her firma belli tel kalınlıklarında veya belli bir cm karede belli tel atkısı istemekte artı bu telin paslanmazı,kalveniz olanı,çelik olanı,vs var bir tek makineyle olacak iş değil,bu gibi üretime girecek kişinin cebinde en az 1 milyon tl olması gerekir.
D
Yeni Üye1 yazı
bahçe teli işi hem karlı hemde ölmeyen bir iş. Uygulama alanları çok geniş. denildiği gibi bir kamyon tel ile başlamanıza gerek yok. üç beş ton tel ilede iş yapabilirsiniz . ikinci husus, bildiğim kadarıyla sizin bölgede fazla imalatcı yok.siz bu üretilen telleri sadece elbistan'a değil diğer illerde satabilirsiniz.nerden biliyorsunuz derseniz ben hem imalatcıyım hemde ikinci el çit teli makina satıcısıyım.size tel ve makina konusunda her turlu yardımcı olabilirim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz