Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yorumlarınızı Beklıyorum,yeni Sektor Arıyorum

BaşlatanBattalGaziTarih06/10/2011 00:09:41Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Bu başlığı açan herkeze merhaba diyorum.ben suan fal durumda olan gıda sektorunde hazır damacana su ısı yapıyorum fakat bu iş artık eskisi gibi yuksek kar marjlarıyla donmuyor bızıde bı hayli sıkıntıya sokmus durumda dukkanımı satıp baska bi sektore yonelmek istiyorum sürekli biseyler geliyor ama bii turlu karar kılamıyorum basta su ısıne gırmekle cok bı hata yaptım oda ticarete girmenin ilk hamlesiydi ticaret oyle kolay ogrenılmıyorum tecrübeler bedavaya kazanılmıyor bende tecrübe ettik madem eski yaptıgım hatayı yapmayım dıyorum guzel bı sektor uzerıne yogunlayım herkezın fıkrını alıyım dedim hepinizin fikirlerini bekliyorum sermaya aralıgım 15-20 bin tl 2tane ticari aracım var kapalı kaza biri fiorino birisi doblo bu paraya elbette cok buyuk işler yapılamayacagını bende bılıyorum. ornek verıcenız sektorun temellerını atıp işden kazandıgım paralarla ıse destek verıp dahada ılerı goturmeyı ıstıyorum .. kurdum yaptıp oldu bıttı ısı degılde sureklı yukseltıcebılecegım bı ıs sektoru ıstıyorum anladın sen onu :) yorumlarınızı beklıyorum...

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye117 yazı
kardeşim alıp satacağın ürünlere bak, en azından bir müddet dükkan falan kiralama bence, sermayeni büyüt.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye235 yazı
Bence en başta insanlarla iletişim kurma becerilerinizi geliştirin , ticaret varsa pazarlama kaçınılmazdır . İyi pazarlama da iyi ilişkilerden geçer.İnsanlara kendinizi anlatabilme özelliği katın anladın sen onu derseniz kimse anlamaz sizi .Bunlar parayla alınamayacak sermayelerdir tıpkı tecrübe gibi. Başarılar

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Mühendis
Üye508 yazı

20-30 BİN İLE ARABA ALIP satabilirsin, tabiki arabalardan anlıyorsan.

Veya diğer iki arabanıda satıp, ev alıp biraz içine para harcayıp satabilirsin.

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ticaret
Üye173 yazı
araçların ve dükkan sermayen olduğuna göre bulunduğun çevredeki kargo firmalarından bayilik almayı dene. eğer o civarda bayisi olmayanı tespit edebilirsen git bayiliğini al. inan suculuktan daha iyi getirisi olacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Üye173 yazı
araçların ve dükkan sermayen olduğuna göre bulunduğun çevredeki kargo firmalarından bayilik almayı dene. eğer o civarda bayisi olmayanı tespit edebilirsen git bayiliğini al. inan suculuktan daha iyi getirisi olacaktır.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye5 yazı
kargo firmaları derken mng,yutiçi,aras kargo gibi bilindik markalardanmı bahsediyorsunuz ? bayiilik veriyorlarmı

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda