Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Sahibinden. Com Nasıl Para Kazanıyor!!

BaşlatanbecauseTarih08/10/2011 12:44:33Yorum10

İlk mesaj
Üye215 yazı
Merak ediyorum sahibinden.com un geliri nasıl oluyor..İlanlardan ücret almıyorlar.(Magazalar hariç)..Alım satımlardan pay da almıyorlar..Buna benzer bir site ücretli olarak kurulsa gelir getirir mi? Gazetelerin ilan sayfaları gibi..

Yerleşim Türkiye / İstMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye11 yazı
"Get" satışlarından komisyon alıyorlar..

Yerleşim Türkiye / Mu?laMeslek Serbest meslek
Üye816 yazı
degil ücretli site kursan ücretsiz site kursan üstüne de para dagıtsan sahibinden.com hepsiburada gibi sitelerle başa çıakcak babayiğit daha yok..

neden mi çünkü TR kaymak tabaka denilen 150 binkişilik bir grup son 5 yıldır bu sayı 300 bine cıktı aileleri ile 1,5 milyon kişi eder .. basın olsun tv olsun pazarlama olsun herşey bunlarda ..

adam teknosa açtı millet tıpıştıpış gitti sonra teknosayı sattı halen insanlar gidiyor diğerleri iş yapabiliyormu hayır( 3-4 diger firma hariç)

git gazete aç millete bedava dagıt Tr de 10 bin tane satamazsın ..

istediğin sektöre git kaymak tabakanın elinde ankara doğalgazına talipler..

TR de dostum ben bunu yaparım bunu ederim yoktur yedirmezler kimseye en basitinden dizi-film sektöründe bile yakalşık 500 jön,figüran var dizileri tutmazsa hemen hazır başka bir yapımcıyla anlaşırlar ama dışardan biri gelse hayatta aralarına almazlar.
dortler

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Yleti?im
Üye241 yazı

çok karamsar bir yazı olmuş ya hu, hemde inanılmaz derecede karamsar...

Benimde bir internet sitem var reklam olmasın diye isim vermicem fakat oldukça da güzel getirisi var, Benim öyle milyon dolarlarla işim yok ki, ama bu haliyle bile yıllık 10.000 tl yi bulmayan masraf ile bunun kat kat fazlasını kazanıyorum. Sencede seninkisi inanılmaz bir karamsarlık değil mi?

Arkadaşım bu gibi siteler yukarıda da tnuhlar arkadaşın yazdığı gibi get ilandan komisyon alıyorlar, mağaza ücreti alıyorlar ve en önemli gelir kaynaklarından biri de reklam...

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye215 yazı
sektörün yabancısı oldugum kesin:) "get" satışlarından birşey anlamadım.. sahibinden com u biliyorum kullandım da zaman zaman ama nicel büyüklüğün yanında nitelikte olmalı..adam oraya bir ilan veriyor ama ilan bana fikir vermiyor..100 m2 dükkan arıyorum filtreliyorum..100 mtlikler çıkıyor..iletişim kuruyorum, dükkan sahibi giriş 40 mt2 bodrum var 40 birde asma kat 20 bana 100 mt kare dükkan diyor..noldu? benim zaman boşa gitti..yada gazete ilanında bilinen bir cadde büyük punto ile yazılmış..hemen yanında küçücük paralel sokakta veya yanı vs.. be kardeşim malı mı kakalıyosun..satmak, kiralamak istiyorsan herşeyi açıkça yaz.. yani öyle bir site olmalı ki herşey açık.. arayan neye ihtiyacı varsa onu bulsun..bunuda yazılım gerçekleştirsin..a dan z ye istenilen bilgiler verilmeden ilan çıkmasın vs..sayı varsın az olsun..bunun için cüzi bir ücret olsa diye düşündüm..böyle komplike yazılımlı bir site yaklaşık kaça mal olur acaba.. Big Boss bu konuda en iyi bilgi sizde olur sanırım..teşekkürler..

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Tekstil
Üye413 yazı
Sahibinden in reklamdan kazandığı bile yeter diye düşünüyorum ama Güvenli e-ticaret ile de yüzde 7 kazanıyor. Aynı zamanda mağazadan ve dopnglerden de paraya para demiyordur. Şuanda 60 milyondan fazla ilan var. Bu ilanları dediğiniz gibi sıkı kontrolle eklemeye kalkarsanız-ki satıcının doğru bilgi verdiğini hiç bir zaman bilemezsiniz- siteyi tutturmak zor olur. Türk insanı çok soru sorulmasından ve zamanının çeşitli sorularla geçirilmesinden hoşlanmayacağından o sitenin pek tutmayacağı ortada.
www.ithalurun.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ö?retmen
Üye117 yazı
ana sayfa ilanları doping olayı ve getlerden alınan %10 komüsyon dunyanın parası yapar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Üye241 yazı
Sayın because, tam olarak yapmak istediğinizi detaylarına inmeden ( fikrinizi kaptırmamak için ) yüzeysel anlatırsanız daha akılcı bir çözüm üretebiliriz forum olarak.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye6 yazı
bana göre sitelerin kralı sahibinden.com hem kullanması hem ilan vermesi herşeyi ile kolay ayrıca aldıkları yüzde 7 lik komisyonda çok makul bu sayede çoğu kişi buradan ek gelir ediyor.
KOMPEDAN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye16 yazı
Tüm bunların dışında,Karının %20 sini büyük firmaların sponsorluğu ile elde ediyor.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Gyda
Yeni Üye3 yazı
benim sahibinden.comda mağazam var yıllık 850tl aliyor + verdiğin her ilanda doping alabiliyosun üst sırada kabarık yazılı görünmek için ilan başi 10 15 tl kaç tane mağaza olduğunu kaç tane ilan olduğunu sen hesapla + get ilanlarindan aldiği komisyon ve reklamlar hariç...

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Emlakçy