İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Sahibinden. Com Nasıl Para Kazanıyor!!
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorumT
Yeni Üye11 yazı
D
Üye816 yazı
08/10/2011 : 16:43:17#2
Web sitesi
Alıntı
neden mi çünkü TR kaymak tabaka denilen 150 binkişilik bir grup son 5 yıldır bu sayı 300 bine cıktı aileleri ile 1,5 milyon kişi eder .. basın olsun tv olsun pazarlama olsun herşey bunlarda ..
adam teknosa açtı millet tıpıştıpış gitti sonra teknosayı sattı halen insanlar gidiyor diğerleri iş yapabiliyormu hayır( 3-4 diger firma hariç)
git gazete aç millete bedava dagıt Tr de 10 bin tane satamazsın ..
istediğin sektöre git kaymak tabakanın elinde ankara doğalgazına talipler..
TR de dostum ben bunu yaparım bunu ederim yoktur yedirmezler kimseye en basitinden dizi-film sektöründe bile yakalşık 500 jön,figüran var dizileri tutmazsa hemen hazır başka bir yapımcıyla anlaşırlar ama dışardan biri gelse hayatta aralarına almazlar.
dortler
B
Üye241 yazı
08/10/2011 : 19:18:22#3
Web sitesi
Alıntı
çok karamsar bir yazı olmuş ya hu, hemde inanılmaz derecede karamsar...
Benimde bir internet sitem var reklam olmasın diye isim vermicem fakat oldukça da güzel getirisi var, Benim öyle milyon dolarlarla işim yok ki, ama bu haliyle bile yıllık 10.000 tl yi bulmayan masraf ile bunun kat kat fazlasını kazanıyorum. Sencede seninkisi inanılmaz bir karamsarlık değil mi?
Arkadaşım bu gibi siteler yukarıda da tnuhlar arkadaşın yazdığı gibi get ilandan komisyon alıyorlar, mağaza ücreti alıyorlar ve en önemli gelir kaynaklarından biri de reklam...
Saygılar
B
Üye215 yazı
M
Üye413 yazı
09/10/2011 : 00:27:31#5
Web sitesi
Alıntı
Sahibinden in reklamdan kazandığı bile yeter diye düşünüyorum ama Güvenli e-ticaret ile de yüzde 7 kazanıyor. Aynı zamanda mağazadan ve dopnglerden de paraya para demiyordur. Şuanda 60 milyondan fazla ilan var. Bu ilanları dediğiniz gibi sıkı kontrolle eklemeye kalkarsanız-ki satıcının doğru bilgi verdiğini hiç bir zaman bilemezsiniz- siteyi tutturmak zor olur. Türk insanı çok soru sorulmasından ve zamanının çeşitli sorularla geçirilmesinden hoşlanmayacağından o sitenin pek tutmayacağı ortada.
www.ithalurun.com
E
Üye117 yazı
ana sayfa ilanları doping olayı ve getlerden alınan %10 komüsyon dunyanın parası yapar.
B
Üye241 yazı
09/10/2011 : 17:01:00#7
Web sitesi
Alıntı
Sayın because, tam olarak yapmak istediğinizi detaylarına inmeden ( fikrinizi kaptırmamak için ) yüzeysel anlatırsanız daha akılcı bir çözüm üretebiliriz forum olarak.
Saygılar
Saygılar
K
Yeni Üye6 yazı
bana göre sitelerin kralı sahibinden.com hem kullanması hem ilan vermesi herşeyi ile kolay ayrıca aldıkları yüzde 7 lik komisyonda çok makul bu sayede çoğu kişi buradan ek gelir ediyor.
KOMPEDAN
O
Yeni Üye16 yazı
Tüm bunların dışında,Karının %20 sini büyük firmaların sponsorluğu ile elde ediyor.
O
Yeni Üye3 yazı
10/10/2011 : 21:01:52#10
Web sitesi
Alıntı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz