Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

50000 Tl Ye Ne Açılabilir. ?

Başlatanbatuhan81Tarih03/10/2011 15:54:34Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar benim ocak ayına kadar bir iş kurmam gerekiyor.Ama ne yapacağımı bir türlü bulamadım fazla getirisi olmasa da olur az riskli temiz bir iş kurmak istiyorum ama ne açsam karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim.(50000 tl civarı birikmişim var)

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Matbaacı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye58 yazı
Bence En kolay iş bildğin iş

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye34 yazı
Yahu adamın bildiği bir iş olsa burada sormaz herhalde. Bende uzun bir zaman önce bu sitede ithalat ve ihracata atılmak istediğimi yazmistim, halen bir şey yapmış degilim, çok şükür bir işim var ama daha başka şeyler yapabilecegime hep inaniyorum, o yüzden hep araştırıyorum ve gerek burdaki arkadaşların olsun gerekse başkalarının hep fikirlerini dinliyorum, gozlemliyorum, vallah ne yalan soyleyeyim buradan çok şeyler öğrendim. Ben şunu öğrendim hiç kimsenin kendi bildiği bir iş yoktur, muhakkak öğrenilmiştir. Hayat öğrenmek ve öğretmekle geçiyor. Selamlar.

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye50 yazı

3 ay önce açtığım Doğaltaş ve Takı dükkanım var. 40000TL'ye tüm mal ve demirbaşı ile devrederim. Bildiğim herşeyi ve toptancıları, istediğin her tür bilgiyi devralırsan paylaşırım. 1 ay boyunca her türlü desteği veririm. İlgilenirsen uğra görüşelim. Yeri İstanbul/Erenköy Minibüs caddesinde Shell Benzincisinin yan sokağı 100mt aşağıda. Perşembe günleri dükkanın önünde Erenköy semt pazarı kuruluyor. Kirası çok uygun. Dükkan şu anda çok uğraşamadığım ve başka bir işle de ilgilendiğim için kendi kendini ancak döndürüyor. Al sana hazır iş !!!

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye58 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - i.gokdur
Yahu adamın bildiği bir iş olsa burada sormaz herhalde. Bende uzun bir zaman önce bu sitede ithalat ve ihracata atılmak istediğimi yazmistim, halen bir şey yapmış degilim, çok şükür bir işim var ama daha başka şeyler yapabilecegime hep inaniyorum, o yüzden hep araştırıyorum ve gerek burdaki arkadaşların olsun gerekse başkalarının hep fikirlerini dinliyorum, gozlemliyorum, vallah ne yalan soyleyeyim buradan çok şeyler öğrendim. Ben şunu öğrendim hiç kimsenin kendi bildiği bir iş yoktur, muhakkak öğrenilmiştir. Hayat öğrenmek ve öğretmekle geçiyor. Selamlar.

Adamın mesleği matbaacı yazıyor, işsiz yazmıyorki :))

Yerleşim TürkiyeMeslek Serbest meslek
Yeni Üye34 yazı
Slm bikemen. O zaman ben yanlış anlamisim, yani senin demek istedigin en kolay iş arkadasin bildiği yani matbaa işi, oylemi?

Yerleşim Yngiltere / NottinghamMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Üye127 yazı
Merhabalar,

Sizden, şirketimize yumurta tedarik ederek satmanızı tavsiye ederim. Irak'ka İhracaat yapıyoruz işlere yetişemiyoruz, imkanımız var araştırın düşünün, 1Tır yaklaşık olarak 37.000$ tutar size verebileceğimiz kaar Tır başına 800$. Günlük 6 Tır yumurtaya ihtiyacımız var. Varsa nakit parası olan ortak yapacağınız arkadaşlarınız aile dostları, birleşin daha fazla yumurta verin.
İşlerinizde başarılar dilerim.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye8 yazı
osman kardeşim tedarikçi bulduk diyelim 1 tır yumurtayı sana göndermemiz bütün masraflar dahil ne kadara patlar öğrenebilirmiyim acaba???

Yerleşim Türkiye / YstMeslek Di?er