Uzun zamandır esnaflık yapıyorum kendi çapımda bi bakkal dükkanım var ve inanın her tarafımı büyük marketler sardı ve iş yapamaz hale geldim ve değişikliğe gitme kararı aldım sizlerin yardımıyla aklımdaki bikaç soruya cevap alabilirsem çok sevinirim.
gelelim asıl meseleye , başlıktada belirttiğim gibi internet cafe ve döner salonu ikisini birarada yapmayı düşünüyorum kendime ait biraz dışta kalan bi dükkanım var ilk sorum şu dükkanım 2 katlı ve ilk katı dükkan olarak ikinci katı ev olarak görünüyo ben arayı kırıp iki katlı olarak kullanmak istiyorum bunun bi sakıncası varmıdır bilmek istedim . İkinci sorum internet cafe ve döner salonunu ikisini birarada yaptığımızda ödeyeceğimiz verginin türünü ve açılış için gereklilikleri öğrenmek istiyorum ve dükkan kurulum düzen ve faaliyete girmesi hariç yasal olarak yapmam gereken işlerimleri ve giderleri öğrenmek istiyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan detaylı bi yardım bekliyorum . şimdiden teşekkür eder en yakın zamanda cevapları bekliyorum.
Hiçbirşey Göründüğü Gibi Değildir...