Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Plastik Geri Dönüşüm Ve Granül İşi Yapmak İstiyor

BaşlatanAYMA YAPITarih28/09/2011 12:49:26Yorum14

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Plastik Geri Dönüşüm ve granül işi yapmak istiyorum. Bilgi, işten anlayan çalışacak eleman, makine arıyorum
AYMA

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
14 yorum
Yeni Üye43 yazı
Sayın AYMA ;
Hurda plastik değilde orjinal mal ile ambalaj üretimi düşünürseniz ( konum İst ) yeni kurduğumuz
tesise ortak olabilirsiniz. İligilenirseniz chita3434@yahoo.com adresine bir mail atarsanız size detaylı
bilgi gönderebilirim.
İyi günler dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye22 yazı

bir şirkette 15 yıldır hem makina operatörü hemde bakımcısı olarak pet granür işindeyim,sizin yapmak istediniz yatırım şişe kalıp enjeksiyonmu yoksa hurda toplayıp granür olarak satmak mı? kazanç güzel ama makina secimi ve yan ekipmanları tam secmek lazım(çiller grubu,ham madde kurutucusu,kalıpların yapımı) arayın yardımcı olayım kolay gelsin... 535 9476821

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ymalat
Üye292 yazı
chita tesisinizde neler imal ediyorsunuz?

avemon arkadaşım sen sektörün içindesin. Hurda toplayıp granül olarak satmak için ne kadar bir yatırım gerekli? Birde kar marjının çok düşük olduğunu duydum bu ne kadar doğru? Bİrde çok özel değilse hurda alımı ve granül satışı fiyatları yaklaşık nedir?
Fırtınalar kopuyorsa beyninde bir gün başaracaksın. Sadece adım at.
KARTPOSTAL İÇİN www.instagram.com/postcard_kartpostal
Pul, efemera, tarzıma göre eski koleksiyonlar ve eski ürünlerle ilgilenmekteyim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye43 yazı
sayın tradeengineer
tesis yeni kurulacak. Üreteceği ürünler , bakliyat,makarna,çikolata,büsküvi,deterjan
ambalajları aynı zamanda un ambalajı gibi .. poşet, shrink ambalajları ( baskılı-laminasyonlu )
Yani bir markete girdiğinizde gördüğünüz ürünlerin %90. Çok geniş bir pazar ve potansiyeli var.
İş tecrübeside mevcut. Ancak yatırım yüksek olduğundan birkaç ortaklı bir iş olacak. Eşit
ortaklık dersek ( 4 ortak olacak ) şu an 2 ortağız ve görüşmelerimizi sürdürdüğümüz
birkaç kişi daha var. İlgilenirseniz detaylı bilgiyi mail ile gönderebilirim. İyi çalışmalar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye13 yazı
PLASTİK GERİ DÖNÜŞÜM VE GRANÜL YAPMAK İSTİYORUM DERKEN, PLASTİĞİN HANGİ ÇEŞİDİNİ İŞLEYECEKSİNİZ, ONU ANLAYAMADIM..? PLASTİK İŞLEME HAKKINDA BU KADAR BİLGİ EKSİKLİĞİNİZ VARKEN, BU KADAR ÖNEMLİ BİR İŞİ BU PAYLAŞIM ADRESİNDEN ÖĞRENEBİLİRSENİNİZ VE SİZE ÖĞRETEBİLECEK BİR USTA VARSA TEK KELİMEYLE BRAVO HELAL DERİM......... Çok bilgili plastik ustası arkadaşlara tek bir ricam var: Bilmeyenleri yanlış yönlendirmeyiniz....! Adam daha kırmayı, ekstrüderi, enjeksiyonu, agromeli, çapağı,granülü,- polietileni, polipropileni, polistireni, peti, abs yi,-almayı, satmayı, fireyi BİLMİYOR.. KALKIPTA BU KİŞİ PLASTİK İŞLEMEYİ NASIL BAŞARSIN.? ----- ARKADAŞLAR, PLASTİĞİ KIRMAKLA, SERA NAYLONUNU(sera filmini) GRANÜL YAPMAKLA PLASTİK İŞLEME USTASI OLUNMUYOR MALESEF... üç çeşit plastik kıran ustayım diye geçiniyor..... Lütfen yapmayın, ihtiyacı olana en doğru ve akılcı çözümlerle yardımcı olalım... Saygılarımla.. Kimya ve Plastik Müh. Mutlu KARA
mr*

Yerleşim Türkiye / AydynMeslek Ymalat
Yeni Üye2 yazı
Sayin Mutlu Kara,

biz Almanyada Türkiye ye Ithal eden degisik Plastik türleri ( POLİETİLEN,POLİPROPİLEN, SENTETİK KAUÇUK, POLİSTRİEN vs.) pazarlamaktayiz. Bu konuda Türkiyede yeni alicilar aramaktayiz. Bu konuda yardimci olabilirseniz bizle iltibata gecmeniz taktirde seviniriz.
Saygilar
Türker Cin
Cin-Handelsgesellschaft

Yerleşim ALMANYA / StuttgartMeslek Ticaret
Yeni Üye55 yazı
sayın türker bey.20 yıldır plastik hammadde konusunda uzmanlaştım.türkiyede iyi bir portföyüm var plastikle ilgili.önemli olan fiyat ve kalite birde malın sürekliliği.şuan bende yurtdışı ve yurt içi için hammadde ve masterbatch tedariği ve kısmen imalatını yapmak için bir arayış içindeyim.mühendislik plastiklerinin kısmen imalatını düşünüyorum.binlerce kullanabileceğim formülasyonlarım var.sizinle kontak kurmak isterim.saygılar.
kayramurat.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Ticaret
Üye258 yazı
ukraynadan aylik yazin 50-80 ton kisin 30-50 ton arasi preslenmis pet hurdasi vardir.ciddi musterileri bekliyoruz

sedat_14950@hotmail.com

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye1 yazı
merhaba bende bursada plastik hammadde ve granür satıyorum hangi kalemlerde çalışmak istediğinizi belirledinizmi önemli olan bu etilen yada möblen konusunda yardımcı olabilirim.hayırlı işler
DS KİMYA

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ythalat / Yhracat
Üye258 yazı
Ukraynadan Preslenmiş PET şişe, balyalar halinde paketlenmiş
renk göre sırala
KDV'den ton başına net Şeffaf-5580grn ; (697.5 USD)
-mavi-4020grn KDV ton başına; (502,5 USD)
KDV ton başına-yesil-2604grn; (325,5 USD)
KDV dahil ton başına-kahverengi-2604grn. (325,5 usd)KDV, enkaz için indirim 7%
4200grn için kirlilikler olmadan deterjan ambalajından-şeffaf plastik kaplar,,KDV ile t.

onlar bugüne kadar sahip PET şişe fiyatı vardır.Bunlar aşağıdaki miktarda verebilir Yaz-erken sonbahar, 50 ile 80 ton aylık,:
ilkbahar-kış-30 ile 60 ton aylik

Yerleşim Ukrayna / SevastopolMeslek Di?er
Yeni Üye54 yazı
Merhaba
Yurtdışından uygun fiyatlı Türkiye teslim ithal polietilen ürünleri temin edilir istenilen özellik ve miktarlarda.
Yüksek ve alçak yoğunluk,pvc,ps ve Polipropilen gibi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye22 yazı
slm bana acil kasa basmak için hurda sıfır fark etmez plastik malzemesi lazım irtibat ve fiat için 535 9476821, daha önce aldıgım yer ile bir anlaşmazlık yasadım şimdi yeni tedarikci arkadaslar arıyorum...

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Ymalat
Üye210 yazı
Merhaba herkese
Yurtdısından yada turkiyede plastik balyalanmıs pet şişe aramaktayım
Her hafta düzenli olarak alım olcaktır
İlgili satıcı arkadaslar bana ulassın
Buzmavisi@hotmail.fr
BaNa DarBe AtAni BenDe HaRbE SoKaRiM

Yerleşim Fransa / Mulhouse