Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Bavul Ticareti Hakkında Fikri Olan Arkadaşlar

Başlatanali-canTarih30/07/2008 02:31:51Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
arkadaşlar burayı google dolanırken keşif etim
uzun sözün kısası ben çin den cep telefonu getirmek isitiyorum tabiki bavula getirmek isitiyorum acab ne gibi sorunlarla karşılaşırım veya bavula getirenler nasıl getiriyor bu konuda bilgi sahibi olmak isitiyorum içinizde çin den her hangi bir ürünü markalı yada markasız bir ürünü bavula getiren oldumu
ve benim getirmem durumunda ne tür yol izlerim bilginiz var ise lütfen bilgilendirirseniz memnun kalırım

Yerleşim Türkiye / İstanbbulMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye50 yazı
bavul derken kendin bizzat çinden alıp herhangi bir şekilde yurda sokucaksın,yurtdışı girişlerde en fazla 1 adet hakkın var onunda birsürü evrak işi var...hem adetli mal getircen hem de cep tel. çok zor kardeşim imkanı yok gümrük yersin o da astarı yüzünün kaç katını bulur..ama illegal yapacam dersen onu bilmem..........

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Yeni Üye2 yazı
vallahi soka bilirsem ilegal yapmayı duşunuyorum madem gümrükler bukadar çetrefeli neredeyse adetli mal getirenlerin hepsi bu şekilde yurda sokuyor ama nasıl yapıldığı konusunda fikrim yok adam görmekmi gerekir diye düşünuyorum ?

Yerleşim Türkiye / YstanbbulMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı

ucuz bölgeden gümrük veya ülke girişlerinde ki sizinde dediğiniz gibi çinden ve bu gibi ülkelerden girişlerde özellikle titizlikle gümrük incelemesi yapılmaktadır.bilginize
0000

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye50 yazı
arkadaşım elektronik işi zor,normal prosedur bile zor hani tamam ithalat yapayım desen bile bir sürü şey küçük iş değil hele hele cep tel çok zor adamlar 1 tanede bile ne kadar uğraştırıyo,ama ne demişler avcı kırk yol biliyosa ayı da bilir..araştır ama forumlarda illegal yolları bulamassın bence.....

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Di?er
Üye1714 yazı
genelde çinden cep telefonu getirirken bunu faturalı ve yasal yollarla yaparlar. Cep telefonunu parçalarsın parçalarını ayrı faturalandırırsın sonra gümrüğünü öder burada toplarsın. bütün dünya bu pratiği kullanır. eh getirirsen artık bi tane hediye edersin :)
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Editör5590 yazı
Bavulla Çin den elini kolunu salla**** cep telefonu getirme ihtimalin çok düşük ve ayrıca ilk yakalandığında ki bu büyük ihtimalle birincide olur çok zor bir durumda kalırsın. Bunun tek yolu hiç bir görevlinin sana hiçbir geçiş prosedürünü uygulamamasıdır. Elleriyle koymuş gibi bulurlar dikkatine . . .
En çok üç taneyi izah edebilirsin paketinde olmasa bile bu ne derler. Çamaşırların arasında içine sana ait aktif sim kartlarının takılı olması bile seni kayıtsız ticaretle suçlamaları için yeterlidir.
Dediğin pek olacak bir iş değil yani . . .
tamnland.com

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Di?er
Yeni Üye60 yazı
uğraşma bu işlerle zordur.illaki yapmak istersen antepten urfadan veya cizreden istediğin kadar bulabilirsin. sadece kar marjın düşer. n100 çift hatlı tvli teller şu sıralar revaçta fiyatıda iii gibi. tam bilmiyorum ama baya var piyasada. n100 temin edebilirim sana

Cesaret Servetin Yarısıdır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye92 yazı
Hocam benim iş yerim tahtakalede.çinde de ofisimiz var.çinde alacağın her hangi bir ürünü oradan takip edip size istanbuldaki adresimize kadar sağ salim yollayabiliriz.Yani birnevi takipçiniziz.
Malınız sağ salim gönül rahatlığıylan teslim edilir.

asiapazari@hotmail.com
0536 602 56 14
0542 325 11 37
ayhan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
çinden bavulla mal getirip türkiyede satmak istersem mesela kıyafet gibi.ne gibi şeylere dikkat etmem lazım?
ceza yermiyim,etiketleri üzerinde olmamalımı?fatura gerekli mi? gümrük verigsi uygulanırmı? mksimum kaç kiloya kadar mal getirebilrim? beni aydınlatırsanız çok sevinirim arkdaşlar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymam / Din adamy
Yeni Üye12 yazı
Merhaba
Yurt dışı gönderileriniz için yardımcı olurum. 5414298929 mehmet

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama