Aranıza yeni katıldım benim projem yaşadığım yer 150.000 nüfuslu bir yer burada bayanlar hitap edicek ürün satan yer hiç yok bir dükkan açıp doğal sabun. kokulu sabun. parfüm. şampuan. saçkremi. vs kozmatik gibi bir düşüncem var sizce bu işe ilk nasıl başlamalıyım... yada bu konu hakkında yardım edebilecek biri varsa çok sevinirim... saygılarımla.
Platin tarzı bayanlara hitap eden kozmetik ürünleri satan bir iş yeri açabilirsin. Biliyorsunki bayanların bu tür ihtiyaçları hiç bitmez ve devamlı sürkilasyonu olan bir iş kolu saygılarımla...
Malzeme temini için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kafanızda edeceğiniz karlara ilişkin bir fikir olur. Kozmetik alanında distribütör olarak bölgelere bayilikler vermekteyiz.
Yazıyı gönderen - reefted Malzeme temini için bizimle irtibata geçebilirsiniz. Kafanızda edeceğiniz karlara ilişkin bir fikir olur. Kozmetik alanında distribütör olarak bölgelere bayilikler vermekteyiz.
merhaba..böyle bir iş için ne kadar maliyet gerekir..bilgilendirirmisiniz
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz