Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Su Fabrikası Kurmak

BaşlatanharunalkanTarih10/08/2011 11:32:42Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
ben su fabrikası açmak istiyyorum ama yeterince maddi imkanım yok bana yardım edebilecek birileri varmı? arazi kendime ait ve arazimde kaynak suyu var daha önce analize gönderdim analizde temiz çıktı su ve arazimde yapılmış binada var isterseniz o binayı fabrika olarak kullanabilirsiniz? ben yardım ederim diyebilen varsa bana yazsın bi zahmet....
harun

Yerleşim Türkiye / BingölMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Üye488 yazı
suyun debisi nedir kaç metre saniye?

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Reklam
Yeni Üye23 yazı
fikri kardeşim sormuş suyun debisi kaç suyu azsa üretimden zararı olur onuda biliyordur arkadaşım.
su dolum tesisini kuracagın il hangisi ve teşvik alabiliyormusun o çok önemli çünkü dolum tesisi maliyetli bi iş sırf malinalar toplamı 1,300.00 euro full alırsan 0,5-1,5 lt 5-10 lt 19 lt damacana fabrika dahil 2,000,000 dolar gidiyor teşvik kapsamındaki ildeysen yatırım kredisi alırsın % 30 hibeli artanını 7 senede ödersin.sen bi kuracagın ili yaz ona göre konuşayım saygılar kolay gelsin
alkay_gruop

Yerleşim Türkiye / Ystanbul GaziantepMeslek Yöneticilik
Üye207 yazı

su maliyetleri hakkinda fikri olan varsa yazarlarsa sevinirim,0,5/1,5 lt vs fab.cikis fiatlari ne durumda..
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
oto center arkadaşım
fabrikanın maliyetini biliyorum 3 tane kurduk. makina parkuru ve inşaat yapımı konusunda bilgim var
bizi satış pek ilgilendirmediği için onu yatırımı yapan araştıryor.özelden göndermişsin kurduğumuz yerlerden
bilgi almaya çalışayım mail yollarım. şu an bi bilgim yok
saygılar
alkay_gruop

Üye207 yazı
sayin alkay bey tsk ederim su fab.kurulmasi konusunda kuveytten bir teklif vardi idi mart ayinda ilgilenirmisiniz.
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye23 yazı
olur kardeşim neden olmasın bana istenilen makina parkurunuz teknik şartnamesini
gönderirsen fiyat teklifi gönderrim isminden anladığım kadarda otocenter da iş yapıyorsunuz galiba
zaten bende sık geliyorum oraya bi kaç müşterimde var orda bana adresini özelden yazarsan geldiğimde
tanışırız
saygılar kolay gelsin
alkay_gruop