Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Textil Üzerine Yardımlarınızı Bekliyorum. . . . .

Başlatanselam1960Tarih30/08/2011 00:30:20Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye25 yazı
Yaklaşık 10 yıldır bir textil atölyesinde ustalık yapmaktayım. iş hayatı rutin olduğundan dolayı sıkıcı hale geldi. dolayısıyla yeni arayışlara sürükledi. belli bir yetişkinlikten sonra kabuğa sığamama durumu vs....

1.. şu an imalata başlarsam (laleli , zeytinburnu) dükkan açmadan ürünleri nasıl satar ve pazarlarım.

2. pazar olarak çocuk giyim üzerine düşünüyorum, sizlerin tutacağına inandığınız diğer pazarlar nedir.

yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

yaşlanarak değil yaşa**** tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye33 yazı
İyi akşamlar öncelikle belirtmek isterimki eğer bir marka değilseniz ve cocuk ürünü üreteceksenz işiniz biraz zorlaşabilir size sadece önerebilirz eğer bana soracak olursanız büyük yaş giyime öncelik verin büyük dediğm gençlere bir düşünün siz babasınız maaşınız yerinde düzeniniz var yoldan gecen pazarlamacı eleman gelip çocuk eşyalarını gösterir siz alırmısınz ondan elbetteki hayır (bunu dükkan açmadan pazarladığınız için söylüyorm) ama eğer o adamıın bedenine uygun elbiseler varsa adam almasa bile bakar hoşuna giderse alır. birinci sorunuz ise ürünleri pazarlamak kolaydır lakin yorar sizi bence bir dükkanla şansınızı deneyin derim
Başarılar..
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan Kaptanın yelkeneri nasıl açtığıdır...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye25 yazı
yorumunuz için teşekkürler
yaşlanarak değil yaşa**** tecrübe kazanılır. Zaman insanları değil armutları olgunlaştırır.

Yeni Üye82 yazı

giyim uzerine imalati dusunuyor ve gerceklestirirseniz mutlaka iletisime gecelim..yurt disinda yasadigim icin ,sizin ureteceginiz malin cinsine gore pazarim var..gorusmek lazim.

Yerleşim Türkiye / TurgutluMeslek Tekstil
Yeni Üye25 yazı
güncel

Yeni Üye37 yazı
Kot pantalon dusnurseniz katalog hazirlar ve websitesi yaparsaniz profesyonel cekimler olmak sarti ile. New yorkda pazarim var.
hayal etmek basarmanin yarisi... mi ?

Yerleşim ABD / New YorkMeslek Ticaret
Yeni Üye25 yazı
penye kumaş üzerine düşünüyorum