Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mado

BaşlatanaCademiCTarih11/03/2011 10:21:20Yorum13

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Merhaba arkadaşlar.
İstanbulda yeni açılan bilinen bir avm de 95 m2 lik bir alanda MADO açmanın bana maliyeti ne olabilir.karşılaşabileceğim zorluklar nelerdir.lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yorum yapsın.
Olmak yada olmamak,işte tüm mesele bu.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
13 yorum
Yeni Üye6 yazı
kira hariç yaklaşık en az 500-600 bin arası masrafınız olur.yerin durumuna göre artabilir.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Eczacy
Yeni Üye29 yazı
kira hariç 400-450 bin tl tutar ., para vermeklede kalmıyor , en önce ikna etmen gerek franchising alabilmek için , yeri çok beğenirlerse verirler ancak.kasa karşısı ve çok yakınını istiyorlar avmlerde. kolay gelsin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye29 yazı

Bu rakamın 150bin tl kadar bir tutarı isim hakkına gidiyor , iyi bir imaj verebilirseniz taksit imkanı sağlıyorlar...zaten sizin nekadar kazanacağınızıda az çok yer kontrolünden sonra belirtiyorlar.

Üye165 yazı
500-600 çok para
o paraya yeni bir marka oluştururum be :)

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Dany?manlyk
Üye295 yazı
Mado her yerde gitmez neden ?

Çünkü Fiyatları Normal Bir Dondurmacıya göre oldukça pahalı , şimdi insanlar avmdelerde stand kiralayıp maraş dondurması satıyor bence bunu yapın kiralyın bir stand bir iç mimara güzel birde stand yaptırın hem kendi markanız olur. Bir Akrabam bu mado işini İstanbul - Zeytinburnunda yaptı ancak 1 sene dayanabildi sonra iflas etti yani avmde olsa mado heryerde olmaz.

Siz Stand Olayını bir düşünün yada mado açıçagınıza bir restorant vs.. gibi yer yapın emin olun daha karlı olursunuz yada imkan varsa avmnin sizin dükkanınızın içinden terasa çıkışı varsa kafe düşünün terasta nargile içirebilirsiniz , ankarada gördüm çokta tutuyodu..

Başarılar dilerim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye33 yazı
Yorumlarınız için çok teşekkürler ama bu işte tecrübe edinmiş biri yok sanırım...
Olmak yada olmamak,işte tüm mesele bu.

Yeni Üye29 yazı
Kendi markanı yapmak heleki bunu insanlara kabul ettirmek çok zor birşey , o yüzden böyle firmalar bu rakamları istiyorlar , birazda hakları var , mado açıp para kaybeden ben daha işitmedim , ama bir ayrıntı var bu marka varoş muhitlerde vs.. iş yapmaz elit semtlerde iş yapar , müşteriside üst düzeydir , yani bi örnekle: zeytinburnunda tutmaz ama bağdat caddesinde 2 durak arayla açsanız tutar.. avmler içinde aynı şey geçerli oliviumda çok iş yapmaz belki ama capitolde oturucak yer bulamazsınız , tamamen muhit meselesi.

Yeni Üye29 yazı
geçen ay farkettim, taksim istiklal caddesindeki mado kapanmış. bence orda bile iş yapmıyorsa çok zor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye29 yazı
türkiyede +200 mado var , yurt dışında 10 tane , ve bunların sadece 3 tanesi kendi işletiyo , geri kalanı franchise...yani kazancını vs pek konuşmamak gerek güzel iş , iyi yerde çok güzel kazandırıyor.kolay gelsin...

Üye300 yazı
istiklaldekinin kapanması ilginç olmuş hakkaten, neden acaba..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Serbest meslek
Üye117 yazı
Her kapanan dükkan i.in zarar ediyor demek yanlış olur. Cunku bazen işletmeciler anlaşamaz veya cok daha kolay para kazandıkları sektorlere gecebılırler.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yleti?imci
Yeni Üye8 yazı
istiklaldeki mado kapanmadı taşındı sanırım meydandan aşağı dogru inerken eskiden soldaydı şimdi sağ tarafta..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye1 yazı
ben mado yu yurt disi franchasing icin dusunuyorum. acaba yurt disinda nerelerde franchasingleri vardir bile varmi?

Yerleşim Polonya / WarszawaMeslek Mühendis