Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Playstation Cafe İşletmeciliği Yardım

BaşlatanBlackmack77Tarih16/08/2011 09:20:08Yorum37

İlk mesaj
Yeni Üye36 yazı
slm arklar şu anda çalışır vaziyette olan bir playstation cafeye ortak giricem dükkanın aylık cirosu 3000-3500 arası
2 adet play station 3
4 adet play station 2
1 bilardo
10 pc var
ortaklık olarak 10.000 ytl istiyo 1300 ytl aylık gideri var
yani aylık 1000 ytl geçicek elime
birde bu ortaklıkda nasıl bi anlaşma yapılıyo noterdenmi bi işlem gerekiyo nasıl bi yol izlemem gerekiyo yardımlarınızı bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Muhasebe
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
Yeni Üye38 yazı
dostum karlı bir iş değil ki bu..

1) artık internet cafe devri bitti
2) artık ps2 devri bitti..
3) artık ps3 devri..

Senin dükkanda ise ps3 az, ps2 ve bilgisayar çok.
çağın gerisinde kalmış yani.
buraya ortak olup birsürü masraf yapmaktansa, kendin sadece ps3 cafesi aç daha mantıklı(işlek bir yerde veya okul yakınında)

Biraz daha düşün derim ben..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye59 yazı
gguuuuurtcg
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye59 yazı

sen 10bini cok buyuk bir para sandin galiba. sen bu parayi niye veriyorsun veya adam niye istiyor hic dusundun mu? bence dusundun ki boyle bir konu actin. icinden acaba diye gecirirken forumdan destek almak istedin. fakat gordugun gibi aklin yolu bir. ha ben daha akilliyim cesaretliyim diyorsan kimseye sormaz girersin zaten. zaten 1200 aliyorsn boyle ortakliga ne gerek var? adamdan is iste 750 maasla bakalim ne diyecek? paranla rezil olma. kendi kafeni ac diyecegim ama 2. islerde herzaman tehlikelidir. ne yapiyorsan ona devam et. aksam icin farklibir yere gir calis 10binin yine cebinde kalsin. 3 ay sonra ah keske diyip kafani vuracagina iyiki der basini dinlersin. beyin bedava...
Yükselmek için kendi omzuna tırman...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye36 yazı
10 bini hava parası istiyo benim canımı sıkanda bu zaten

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Üye1359 yazı
10 bini o işe girince aslında dışarıdan göründüğü gibi olmayıp bunu fark ettiğinde sistemi terk edemeyesin diye istiyor. Daha önce internet kafe işlettim ordan biliyorum asla böyle bir işe girmezdim.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye485 yazı
TicaretAdamın Hesabı maksımumda +-500 Lira Oynar Aylık Bazda. O yüzden 10000 TL ye 1000 Tl alacaksan hemen gir. Ama Benimde etrafomda gözlemlediğim bu işi büyük yapanlar kazanıyor. Adam dükkana koymuş 20 tane PS3, birde yiyecek içeçecek bölümüyle cafe gibi çalıştırıyor işyerini. Senin Söylediğin rakamı sadece gıdada kazanıyor. Ama bende pek kestiremiyorum az miktarda makina ile kişi başı aylık 1000 TL kalırmı. O yüzden burada senin iyi bir gözlem yapman gerekecek. Biz nedesekte boş olur. Otur 1 hafta 10 gün bekle kendin gör. Ona göre karar ver daha iyi.
Saygılarımla.
Mali Müşavir

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Tekstil
Üye1359 yazı
kahvaltı evi poğaça simit çayevi konsepti birşeyler düşün derim.
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er