Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Almanyada Gıda Toptancılıgı

BaşlatanAlahopdanTarih18/03/2011 21:50:50Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Almanya mannheim de yaşıyorum. Türk marketlere yönelik bu bölgede bulunmayan bir firmanın (Baktat. yayla vs.) gibi bir firmanın ürünlerinin dagıtıcı firması olsam nasıl olur sizce? bu işin resmi işlemler nedir? nasıl yapmak gerek nerden baslamak gerek tavsiye edermisiniz kazanırmıyım. ahım şahım param yok ama aklıma güvenirim.
saygılarımla
Bindik bi alamete gideyoz kıyamete....

Yerleşim ALMANYA / MannheimMeslek Bilgisayar-Bilişim
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye628 yazı
Selam arkadaşım benim şirketimde Almanya da mannheim e iş ziyaret için 3-4 kere geldim çok güzel bir yer özellikle İstanbul Kebabçısına her uğradığımda ayakta en az 30 dakika yer boşalması için sıra bekledim müthiş çalışan bir yer işlerinide güzel yapmışlar, bence orada güzel bir Bursa İskender kebap aç tabi usta bulabilirsen, yoksa bayilik istersen Almanya da şehir ismi yazmak istemiyorum ama Tadım kuruyemiş bayiliğini almaya çalış orada yoksa, yada AYYO ayranlarını al sanırım essen de idi, gerçi mannheim de ayran üreten bir verpackunk firması vardı türk ama gene de araştır. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı
merhaba ben bereket kuruyemisden mehmet.köln bölgesinde bereket kuruyemis dagitiliyor isterseniz görüsebiliriz,ben bu malin sahibiyim almanya genelinde bayilik verecegim bilgin olsun,bereket kuruyemis kalitede ve fiyatta iyi tel numaram 015773477065.depomuza gelip görüsebiliriz
bereket kuruyemis

Yerleşim ALMANYA / LeverkusenMeslek Esnaf
Yeni Üye1 yazı

merhaba manisanın salihli ilçesinde organik olarak altın çilek yetiştirmekteyim. toptan fiyatına parekende satışlarımız vardır. telefon numaram 00 90507 443 2671
yunus koyun

Yerleşim Türkiye / ManisaMeslek Ö?retmen