İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Çocuk Parkı İçin Yardım
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
22 yorumA
Üye194 yazı
Güzel bir fikir,burada dikkat etmen husus 3-10 yaş arası çocuklara yönelik oyuncakların olması.Diğerleri zaten aileleri ile gezmiyor.Bizim burada öyle bir yer var.Adam minyatür çarpışan araba zıp zıp ve atlı karınca koydu.Ayrıca bir kaç tane de elektronik oyun.İlginç olan bir de çok değişik bir zıp zıp aleti ve inan çok tuttu.şayet resimleri görmek istersen bana haber ver.bol şans.
T
Yeni Üye5 yazı
F
Üye176 yazı
dezavantaj olarak görünen şey işin sezonluk olması sasdece..yoksa güzel iş.
hatta oraya 5-6 milyar maliyetli bir yer düşünülmez mi şöyle: düz ve betondan bir yer üstü sacakla yada brandayla kapalı ve izlemek yada beklemek için oturacak yerler.bir iki eğitici. küçüklere özel paten pisti. hem malzeme kiralanır hem satılır hem eğitimi verilir hemde park piknik vs. diğer işler yürür. bence ailelerin çocukları ile birlikte güzel ve eğitici zaman geçireceği bir yer mükemmel olur. bölgede yoksa öyle bir yer çabuk da tanınır.fiyatlar uygun olursa müşteri çekme sıkıntısı anında ortadan kalkar.ilk yaz garanti gibi amorti etmesi kendini.
başarılar..
istisnayım,,kaideyi bozarım
A
Üye194 yazı

selam umarım işine yarar.alan fotoğrafını zaman bulunca çekip yollarım.çocuk başı 10 dakkasına 1.5.-ytl alıyorlar.aynı zaman da 30-40 çocuk zıplar.
M
Yeni Üye2 yazı
bulunduğum ilde benimde böyle bir projem var.belediyeden yer tahsisi istedim gerçekleşirse bende kurmayı planlıyorum.projeme ışık tutması için yörenizde kurulu bu tarz eğlence merkezi resimlerini bizimle paylaşabilecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
saygılarımla
saygılarımla
M
Yeni Üye2 yazı
bulunduğum ilde benimde böyle bir projem var.belediyeden yer tahsisi istedim gerçekleşirse bende kurmayı planlıyorum.projeme ışık tutması için yörenizde kurulu bu tarz eğlence merkezi resimlerini bizimle paylaşabilecek arkadaşlara teşekkürü borç bilirim.
akdeniz9967 eğer bizimle orada kullanılan diğer ürünlerinde resimlerini paylaşırsan çok makbüle geçer
saygılarımla
akdeniz9967 eğer bizimle orada kullanılan diğer ürünlerinde resimlerini paylaşırsan çok makbüle geçer
saygılarımla
A
Üye194 yazı
Arkadaşım şu an manavgat ta değilim.Amam bu zıp zıp harici çevreye uygun olacak çok şekilde araç gereç var.
L
Yeni Üye25 yazı
15/01/2009 : 10:57:31#8
Web sitesi
Alıntı
Şişme Oyun Parkında Kalite ve Estetik Farkı...
www.sismecocukoyunlari.com
Su Organizasyon ve Dış Ticaret
www.sismecocukoyunlari.com
Su Organizasyon ve Dış Ticaret
K
Üye218 yazı
iyi fikir bol şans
Çok yorgun çok yalnız olabilirim
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
AMA ASLA ÇARESİZ DEĞİLİM...
I
Yeni Üye50 yazı
05/02/2009 : 23:56:12#10
Web sitesi
Alıntı
İsmail ATALAY
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com
Peyzaj Mimarı
www.alispeyzaj.com
G
Üye639 yazı
ürünler büyük yer kaplıyor ama ürün ne kadar büyük olursa o kadar çocuk çekiyor.En son bildiğim oyun parkı 40 çocuk kapasitesine sahipti.Düşünseniz ya 10 dakikası 1 tl.günde sadece 100 çocuk gelse(ki 100 bu ürün için basit bir rakam)ayda 3,000tl yapar.
piyasada 6-12.000tl arası satılan şişme oyun parkları var.
bazı sitelerde 2.elleri de daha uygun fiyatlara satılmaktadır.
bu işin getirisini iyi bildiğim için diyorum bu iş için risk alan yatırım yapan en geç 2 ayda masrafını çıkarır.
Biraz ters bir söz olacak ama ÇOCUĞA VE KADINA YAPILAN HİZMETTEN HER ZAMAN PARA KALIR.
piyasada 6-12.000tl arası satılan şişme oyun parkları var.
bazı sitelerde 2.elleri de daha uygun fiyatlara satılmaktadır.
bu işin getirisini iyi bildiğim için diyorum bu iş için risk alan yatırım yapan en geç 2 ayda masrafını çıkarır.
Biraz ters bir söz olacak ama ÇOCUĞA VE KADINA YAPILAN HİZMETTEN HER ZAMAN PARA KALIR.
gursoybalo
ya tozu dumana katarsın,yada tozu dumanı yutarsın.
D
Yeni Üye25 yazı
24/01/2011 : 14:42:53#12
Web sitesi
Alıntı
merhaba gürsoybalo şayet böyle bir zıp zıp ve daha değişik ürünler koymak istersen sana 4000 tl civarlarında bu ürünleri verebilirim.
ve sadece çocuk değil yetişkinlere yönelik ürünlerimde var.istersen mail le katalog yollarım sana
ve sadece çocuk değil yetişkinlere yönelik ürünlerimde var.istersen mail le katalog yollarım sana
devran
G
Üye639 yazı
gursoybalo
D
Yeni Üye25 yazı
24/01/2011 : 15:15:10#14
Web sitesi
Alıntı
ayrıca bu tarz ürünlerin fiyatları 1 tl değildir en az 3 tl dir biz kurduğumuz bazı yerlerde 5 tl dahi alıyoruz 10-15 dakıka süre veriyoruz.
devran
Y
Üye167 yazı
bende katolog ve fiyat listesi alabilirmiyim men_cag@hotmail.com
K
Üye211 yazı
25/01/2011 : 11:24:35#16
Web sitesi
Alıntı
Kapali alanda Avrupadaki bazi parklardan ornekler belki isine yarar. Ben Hollanda da yasiyorum ve bu isi yapmak halen hedeflerimden biri ancak yer kiralamak cok pahali oldugundan ve sartlari agir oldugundan rafa kaldirdim. size basarilar dilerim.
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=Q5U-TbirLIGXOtXRzPgK&start=0&sa=N
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=T5U-TZqGPMGZOo2U1fsK&start=20&sa=N
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=HJY-TYGjJ8bpOaOA0YML&start=40&sa=N
Google de indoor playgrounds diye yazarsan cok ornekler gorebilirsin
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=Q5U-TbirLIGXOtXRzPgK&start=0&sa=N
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=T5U-TZqGPMGZOo2U1fsK&start=20&sa=N
http://www.google.nl/images?q=indoor+speeltuinen&um=1&hl=nl&tbs=isch:1&ei=HJY-TYGjJ8bpOaOA0YML&start=40&sa=N
Google de indoor playgrounds diye yazarsan cok ornekler gorebilirsin
www.oydanismani.org
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
www.voetbalportaal.nl
www.volkabulaire.nl
www.besiktask.info
D
Yeni Üye25 yazı
25/01/2011 : 11:27:28#17
Web sitesi
Alıntı
yavuz bey size göndermişdim zaten viebaba hatırladınız mı
devran
Y
Üye167 yazı
özür hatırladım tlf kayıtlı hoşuma dikkatimi ceken birşey var şisme grand park ve akülü araba ..acaba bunda en uygun fiyat nekadardır
G
Üye639 yazı
slm
bazı ürünlerin fiyatları hakkında sahibinden.com üzerinden detaylı araştırma yapıp fiyatlar hakkında bilgilenebilirsiniz.
Ama akülü araba işi için diyorum kesinlikle 12 VOLT-ÇİFT MOTOR-MÜMKÜNSE AKÜLERİDE JELLİ OLANLARA BAKIN(genelde hepsi kuru akülü oluyor)
bazı ürünlerin fiyatları hakkında sahibinden.com üzerinden detaylı araştırma yapıp fiyatlar hakkında bilgilenebilirsiniz.
Ama akülü araba işi için diyorum kesinlikle 12 VOLT-ÇİFT MOTOR-MÜMKÜNSE AKÜLERİDE JELLİ OLANLARA BAKIN(genelde hepsi kuru akülü oluyor)
gursoybalo
F
Yeni Üye9 yazı
17/02/2011 : 16:28:55#20
Web sitesi
Alıntı
Arkadaşlar Kural Group olarak CE ve İSO standartlarına uygun malzemeler kullanılarak ÇİN mallarından tamamen farklı ve kaliteli şişme oyun parkurları satışı ve kiralaması yapıyoruz.Şişme oyun parkı alımı kullanımı kiralaması konusunda bilgi sahibi olmak isterseniz bana 0552 551 84 94 - 0532 551 84 94 numaralarımdan gm@kuralgroup.com mail adresimden ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla..
Saygılarımızla..
E
Yeni Üye85 yazı
merhaba DEVRAN VİELSE ürün görsellerini ve fiyatlarını atarmısınız ayo_tecnology@hotmail.com
Y
Yeni Üye13 yazı
fatih bey ben şişme oyun parkuru kurmayı düşünüyorum hatta yapacagım ırtıbata gecebılırsenınz cok sevınırım.yasin_erdogan_20@hotmail.com
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz